"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 195
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
С такова закъснение обикновено веднага се появява ясна втора черта, но, както се досещаш, няма как да отгатнем дали е положителен, или невалиден (както описваш, по-скоро второто).

# 571
С такова закъснение обикновено веднага се появява ясна втора черта, но, както се досещаш, няма как да отгатнем дали е положителен, или невалиден (както описваш, по-скоро второто).

# 572
И аз мисля, че този е невалиден. Ако обаче ти закъснява 16 дни и си имала контакти със следене на овулация вероятността да си бременна е голяма.

# 573

Благодаря ти !  Wink

# 574
И аз мисля, че този е невалиден. Ако обаче ти закъснява 16 дни и си имала контакти със следене на овулация вероятността да си бременна е голяма.

Да имахме контакт по време на овулация , която беше следена , утре ще взема един Шуър Чек , за да знам по какъв повод да посетя гинеколога  Peace

# 575
На 16 дни закъснение и бременност би трябвало да ти даде много ярки две черти и много висок хормон на кръвен тест.

# 576
Момичета не бях късметлийка и този месец  Cry Ще ви следя , но ще се включа другия месец към 15 дано тогава има с какво да се похваля . Ще помоля да ми кажете къде да намеря подробна информация за календара на овулация , тестовете за овулация и меренето на температурата . Успех на всички  Heart Eyes

# 577
Ще помоля да ми кажете къде да намеря подробна информация за календара на овулация , тестовете за овулация и меренето на температурата .

БИБЛИОТЕКА

# 578
Здравейте, съжалявам че пиша в тази тема, но не открих друга подходяща. Преди 4 месеца правих цитонамазка и HPV, резултатът е IIБ, имам малки брадавички отвън, трудно се забелязват, но ги усещам. Гинекологът ми ме маза няколко месеца със Солкогин, предипсва ми и антибиотик, после някакви гъби, а те изчезваха и пак се появяваха. Миналата седмица отидох при друг гинеколог, каза да се мажа 5 пъти с Алдара. Досега 4 пъти се мазах и не виждам ефект, а утре ще ходя пак на преглед и ме е страх да не ме горят. Някой имал ли е такива брадавици и ако да, как е решил проблема?

# 579
# 580
Там никой не отговаря Sad

# 581
Хей, дами, нещо изоставихте темата!
Аз имам въпрос  Thinking След неуспешното правене на бебе през месец февруари - март (дойде ми на 17.02.) на 17.03.(като по часовник) ми дойде отново,но беше кафеникаво на цвят течение, което беше ден и половина. Правих тестове от 7 два положителни и 5 отрицателни. Доста се притесних и си записах час при гинеколога ми (7.04.) , понеже си мислех , че имам някоя киста или друго. След обстоен преглед заключението беше , че нямам киста 100%, но и не се забелязва бременност, лигавицата беше гладка, единствената възможност за бременност е да има късно оплождане   newsm78  . Лекарката ми изписа фолиева киселина Ogestan и сега на 22.04. ми предстой отново преглед, съответно ако ми дойде (евентуално , дано НЕ), след него. Трябваше да ми дойде на 14.04. , но още няма нищо! Гърдите ми са напрегнати и имам някакво странно придърпване ниско долу, няма обичайната "тъпа" болка преди Ц. Какво ще кажете? newsm17 newsm17 newsm17 Благодаря предварително!

# 582
Нищо не можем да кажем. Peace Направи си кръвен тест. Трябвало е всъщност да си го направила отдавна.

# 583
Съгласна съм с  densi, аз не съм голям привърженик на пикливите тестове  Naughty Направи си едни кръвен и веднага ще разбереш за какво иде реч, има ли или няма бременност  Hug

# 584
Март месец , успоредно с Sure Chek си направих и кръвен ,но нямаше нищо. Поради тази причина се притесних , че щом не е бременност е киста или друго усложнение! Става въпрос за този месец, не мисля ,че е късно при възможност от 2-3 дни лавиране при идващ МЦ. Но ще направя и ще ви пиша!

Общи условия

Активация на акаунт