Отговори
# 615

*mama*na*viki*  тениската е супер сладурска, влюбих се направо и мисля и аз да си поръчам. Как става поръчката?
Пиши им лично съобщение в фейсбука ,казаха че по -късно ще качат и във сайта им !Ето и размерите https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455666814563217&set= … ype=1&theater

Мерси много   bouquet

# 616

*mama*na*viki*  тениската е супер сладурска, влюбих се направо и мисля и аз да си поръчам. Как става поръчката?
Пиши им лично съобщение в фейсбука ,казаха че по -късно ще качат и във сайта им !Ето и размерите https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455666814563217&set= … ype=1&theater

Мерси много   bouquet
за нищо

# 617
  • в Кошера
Да питам по-опитните мами - сега за нашите летни бебоци, дълги панталончета или 3/4 шортички трябва да купуваме? Thinking

Първият месец си трябват дълги ританки (особено за сън), терморегулацията на дребните никаква я няма. После може и къси панталонки + чорапки, а в най-големите жеги вече ще са потскочили, та може и без чорапчета.  Peace

# 618
Мерси Tyra! Значи, купуваме и от двете  Laughing
Bellissima - добра идея  Laughing записахме се и ние за май, за последния модул на 24-ти, пък ще видим да не се наложи само таткото да ходи, а аз да повивам истинския модел  Crazy
Songi - не се тревожи, щом доки ти е потвърдил, че е ок. Днес на ФМ ми измериха също малко по-голяма главичката, но казаха, че това е едва ли не само за информация - за мен и за раждането по-натам като се мерим.

Преди малко се върнахме от 3-тата ФМ - всичко с бебко е наред  Heart Eyes Grinning много се радвам, този път бях притеснена. Околоплодните ми води измериха съвсем, ама съвсем в норма, никакви горни граници и т.н. Шийката ми с вагинален ехограф измериха 5см - а Яков във Варна с коремен ме притесни, че се е скъсила и е 3,3см  #2gunfire Имаме и снимки - чипоноско мноооого прилича на мен  Mr. Green Laughing

# 619
Gaggi радвам се че всичко е наред!

# 620
Bellissima - добра идея  Laughing записахме се и ние за май, за последния модул на 24-ти, пък ще видим да не се наложи само таткото да ходи, а аз да повивам истинския модел   Crazy

Преди малко се върнахме от 3-тата ФМ - всичко с бебко е наред  Heart Eyes Grinning много се радвам, този път бях притеснена. Околоплодните ми води измериха съвсем, ама съвсем в норма, никакви горни граници и т.н. Шийката ми с вагинален ехограф измериха 5см - а Яков във Варна с коремен ме притесни, че се е скъсила и е 3,3см  #2gunfire Имаме и снимки - чипоноско мноооого прилича на мен  Mr. Green Laughing

Ей, браво. Това са страхотни новини. Ние сме на ФМ чак на 16.04. С тия води и това пазене да не ям сладко ми писна вече  Sick Не, че това със сладкото ми се отдава кой знае колко. Месо мога да не ям, но сладкото да ми спрат е убийство   ooooh!

# 621
petenceto88 радвам се че и на живо е хубава количката. Оказа се, че точно до нас я има в един магазин и ще ида да я разгледам. Пожелавам ти бързичко да се оправяш от настинката.

Sani4ka_ идеята ми е да намеря кошарка с възможно най-много шкафове, а тази е с 6 и е много сладка особено този вариант, в който сте я намерили звучи супер сладко. Аз мисля и аз за бяло и нещо свежо - оранжево и зелено да кажем в 3 цвята:) Матрак и аз мисля да купя хубав все пак е много важен Simple Smile

# 622
  • Варна
за обличането през деня си мисля да взема гащеризончета с късо ръкавче и къси крачоли на голо.. в най-големите горещини сиг ще е по боди .  Иначе за вечер е друго, като не се и движи. И аз много си мислех по въпроса, защото другото ми дете е родено декември Simple Smile))

# 623
Гаги браво за добрите резултати ,Врагалева отговори ли на всичките ти въпроси ? Надявам се вече да си по спокойна  Hug
За дрехите и аз съм в чуденка  Thinking Явката е зимно бебе ,та нямам опит с летните.Също мисля поне първия месец да е дълъг ръкав и крачол .Както е писала Тира ,терморегулацията е 0 и не се движат достатъчно.

Мен ме гони вълчи апетит ,ама няма как защото ми е скука  Rolling Eyes и само се чудя какво да дъвча  Blush Резултата е 11 + ,мисля че доки няма да е във възторг в петък  Joy

# 624
Svetoslava Pavlova благодаря за информацията. Голям избор има в магазин Бамбино Simple Smile най-вероятно от там ще купим Simple Smile

# 625
Благодаря ви момичета  Hug
Дано да не се появи нов повод за притеснения... болките ми си продължават, но си пия Но Шпа-то и си трая, че вече ме взеха за мезе  Crossing Arms
Bellissima - съжалих те за сладкото  ooooh!
Мики - хрупай повече плодове и зеленчуци, аз съм със същия апетит от целия кибик на дивана, затова гледам да залъгвам устата с полезни неща поне  Laughing
Врагалева отговори на всичко, много приятна жена! Отдавна не бях виждала усмивка из лекарските ширини  Whistling
Пита ме къде ще раждам, много се учудих защо  Thinking

# 626
Мами здравейте ..днес питах моята кума да ми обясни плащала ли е за раждането и колко парички?  newsm78 тя каза че не е давала никакви пари ни за легло ни за раждане каза също че се плащало само при избор на екип..  Tired та се зачудих и си казах та как да избера екип като незнам кой е добър акушер и въобще как става цялата дандания така че се оставям на течението като дойде времето  Praynig господ да е с мен и бебка и при който се паднем при този .. уж исках гинеколожката ми да ме изражда нали е акушерка ... да ама една майка ме наплаши  Embarassed каза че не е много доволна от нея  ooooh! незнам вече..

# 627
Love your Smile аз така раждах първия път и си бях ок.Просто не познавах някой от израждащите АГ и ми се стори безумно да давам пари на непознат  Peace
Сега ще раждам с екип, защото ми се иска да имам повече свобода и да мога спокойно да коментирам всичко в процеса на раждане без да се притеснявам,че ще си навлека гневът на някой.Не че някой се е държал лошо с мен ,напротив през цялото време акушерките ме прегръщаха и се стараеха да ме накарат да се отпусна  Peace
Другото е че за мъжът ми беше голяма мъка, тъй като раждането се проточи и той разполагаше с малко информация ,беше се поболял, сега ще се чувства по - добре, защото ще може да чуе докторката ми винаги, когато пожелае.Тя ще му покаже мъничкото човече веднага след това, първия път нямаше, кой да му покаже детето.  Rolling Eyes Това са дребни работи, но аз прецених ,че си струват парите  Peace

Аз мисля, че малката сърдитка се е обърнала, тази сутрин ме рита горе в ребрата   bowuu
Ще видим утре на консултацията дали съм права  Thinking

# 628
  • Германия
Добро утро, мами!  Party
Имам малко въпросче, че днес смятам да поръчвам вече леглото на бебчо и се чудя... Тъй като септември ни предстои пътуване за около 2 седмици, а легълцето на бебчо е от дървените и няма как да се вземе с нас, нужно ли е да купя някаква преносима кошарка допълнително за тези две седмици, или бебчо може да спинка при нас / в коша за новородено?  Мъжът ми мисли като вариант да е в коша, само че на мен ми се струва, че ще му се свари душичката две седмици цяла нощ в него..

# 629
Момичета, някоя от вас правила ли е зъби откакто е бременна ? Боли ме зъб, който се счупи преди около 3 месеца, но вече боли и трябва да отида, а ме е страх ужасноооо !

Общи условия

Активация на акаунт