Отговори
# 630
Здравей,да аз правих зъб и питах лекуващият ме лекър дали е опасно,каза да ходя докато е време Simple Smile
Така че отивай на зъболекар Simple Smile

# 631
  • София
И аз ходих на зъболекар за пломба и почистване на зъбен камък. Няма проблем да ходиш, само не знам с упойките как стои въпроса, мисля че не е добре да се слагат.

# 632
Малко пухче ние септември се гласим за море и макар ,че имам преносима кошара не мисля да я мъкна ,а бебка ще си спи в коша за новородено .Не смятам ,че коша е по -малко проветрив или различен от една кошара  Peace
Другия вариант е да вземете под наем : http://bebenaem.com/index.php?route=product/product&product_ … =131#.UzPMCKh_sqM

evita1717 с предната бременност имах драма с мъдрец и питах АГ-то ,каза че няма проблем да го вадя и има упойки подходящи за бременни ,така и не стигнах до вадене тогава.

# 633
  • Германия
Мики много ти благодаря  Hug

# 634
  • Варна
Ако сте на хотел там има кошари.  Иначе двев седмици в коша за новородено аз не бих го осттавила. Макар най-вероятно нищо да не му стане. По скоро е някаква моя предубеденост. Simple Smile

За зъболекар - дори и за упокйа не мисля, че е проблем .   Аз съм със серклаж. Оше в четвъртия месец бебето "преживя" пълна упойка.  Синът ми по същия начин, Всичко е въпрос на ситуация.  Ако не можеш да търпиш, по -добре с упойка да работи, отколкото да си докараш контракции...

# 635
  • в Кошера
Добро утро!

Днес съм на ЖК, да видим дали ще забърша направленийце за изследвания.  Mr. Green

Вчера се възмутих (а принципно не съм от лесно възмутимите персони  Whistling) - Рая Тойс пльоснали на витрината си китайския ментак на Стоки Експлори, отдалече без видими разлики, от близо с ужасно много такива. И то на цена 1590 лв.  Shocked
Съответно ми беше любезно обяснено как количката е 1:1 с оригинала, на супер изгодна цена.  #Crazy

# 636
Добро утро
evita1717, аз посещавах 2 пъти зъболекар. Първия път ми се беше отчупило парченце от правен зъб и там не се наложи упойка. Втория път беше в 5-я мес си открих малък кариес, но не чаках да ме заболи и отидох веднага. Зъболекарката ми е близка и каза, ако не търпиш правенето на пломба без упойка, по-добре да не го почваме. Каза, че не препоръчва дори упойките за бременни. Но се оказа, че кариесчет беше мнг малко и го изтърпях без упойка.

# 637
Здравеите момичета!
И аз да се отчета за прегледа вчера.Доки много ме наплаши.Имала съм ниска прележаща плацента,бебо е добре но е хоризонтално застанал.Така било за предпочитане иначе щело да ме натисне с главата и да прокървя.Щяла съм категорично да раждам секцио и такива неща.много се уплаших и едвам си се пребрах-заболя ме главата ужасно много по пътя,явно от напрежение и нерви.Естествено ще чуя и друго мнение,но докторката при която искам да отида и да се запиша на консултация до края е свободна чак на 3 ти.Вярно,че е след седмица,но за мен е цяяяялаааа седмица.Чудя се как не е видяла до сега тая плацента и изведнъж ми сюрпезира това newsm78
Бебо отговаря на 28 г.с +1  и е 1175кг.Оплаках се.
Няма да се включа по другите теми защото имам работа,но по късно може.Хубав ден  bouquet

# 638
Мики , Благодаря за сайта!  Peace Не се бях сетила за стоки под наем.На мен ще ми трябва везна-кантарче за първите 2-3 седмици и това е чудесна идея. Иначе не си струва инвестицията.
ribkata87 , защо се притесняваш? Бебето е добре, голямо е, във всеки един момент може да се обърне. А и плановото секцио не е страшно. Толкова много хора го предпочитат по едни или други причини.
Ние след прегледа в 27+4г.с. бяхме 1000гр ,не знам, малко ми се струва..

Хубав Ден!   bouquet

# 639
  • София
ribkata87 не се шашкай! новините не са фатални, потърси второ мнение ... за съжаление навлизаме в периода в който се уточнява / доколкото съдбата позволява това/ начин на раждане и докторите започват да си връзват гащите ... важното е че бебето е ОК другото вярвам ще се развие по най - добрия и за двама ви начин Peace

# 640
 ribkata87, възможно е досега плацентата да си е била добре и сега да се е смъкнала. При мен се получи същото. От два месеца съм с ниска плацента и засега няма промяна. Следващата седмица съм на ЖК и ще видим докъде сме я докарали. Дали това е показание за секцио все още категорично не знам. Мен досега все ме успокоява, че има време да се вдигне и не сме говорили по въпроса за вида на раждането. Не се шашкай предварително и виж какво ще ти кажат на другия преглед. Иначе и моето бебе е хоризонтално, поне така я усещам.
Относно зъболекаря и на мен ми казаха, че е по-добре да се оправи ако има болка или проблем отколкото да се чака. На мен ми вадиха зъб и нямах никакви проблеми.
Tyra, тези много са се уляли в магазина.

# 641
Да, за съжаление плацента, която покрива отвора на шийката, налага секцио.
Нещо напоследък повече ми се чете, отколкото пише, но трябва да има и такива моменти, и такива хора  Mr. Green

# 642
Вчера се възмутих (а принципно не съм от лесно възмутимите персони  Whistling) - Рая Тойс пльоснали на витрината си китайския ментак на Стоки Експлори, отдалече без видими разлики, от близо с ужасно много такива. И то на цена 1590 лв.  Shocked
Съответно ми беше любезно обяснено как количката е 1:1 с оригинала, на супер изгодна цена.  #Crazy
Да и аз забелязах, че копието е на доста надута цена! То ако ги имаш тези пари за Китайско копие, ще си вземеш оригинала Grinning
Ти бута ли я, аз не съм я гледала обстойно

# 643
  • Видин
Изписахте цяла тема ,едвам смогвам да ви изчета.
От една седмица вече трудно спя и се събуждам с болки в кръста.Гледам след работа да се движа повече ,но след това съм с подути глезени и спя с по две възглавници вече Simple Smile. От два дни обикалям да си купя по отворени обувки, сега съм с мокасини много удобни ,но са с връзки и вече ми е трудно да се мъча да ги връзвам , а и е  топло с тях. Днес мерих едни ,които ми харесаха и установих ,че съм с 2 размера отгоре #ShockedУспокоих ,че е нормално,но някак си ми е странно.После мисля да купя едни чехли за по-топлите дни.
На ЖК всичко беше ок ,развиваме се нормално.Вчера бях легнала по гръб и целият корем се движеше на вълни ,беше много мило и смешно едновременно.Все още има място в "апартамента " да се движи.
Иначе има изложение за модата в града и не издържах ....купих хавлия за бебо,1 комплект чаршафи за кошарката и една нощница за кърмене.

# 644
Evita1717  аз вчера ходих на зъболекар,  че се беше отлепила една стара пломба  и много ме болеше - бебока се държа добре по време на манипулацията пък и лекаря беше много внимателен. Мисля че е по-добре да отидеш на време и да не си докараш беля.

Общи условия

Активация на акаунт