Отговори
# 75
И ние сме на вълна колело LaughingНо хич не се бях замисляла как ще е разходката с количка и колело Rolling Eyes
*Orhideq* явно е вярно това за цервикалния канал,стана ми ясно защо ме проследяват напоследък затова предвид контракциите.

# 76
  • В чуден свят с четири Слънца
mama_galka ,

И аз съм с подобен проблем. Преди известно време бях с контракции цяла нощ, беба не спираше да се върти. На другия ден отидох на лекар, имах малко скъсяване на шийката - 3.82см. Изписа ми Магнерот, Утрогестан и Но шпа,

Orhideq, и моята докторка изкоментира, че на бебо му е много ниско главата  и е плътно притиснала шийката.
На теб каква доза ти изписаха от Утрогестана, на мен по 2 всяка вечер вагинално. Но пък като четох листовката, при опасност от преждевременно раждане пише да се слагат по 3-4 капсули на всеки 6-8 часа, и така до 36-та седмица. Та се чудя 2 на вечер да не е малко newsm78
В събота съм пак на мерене на шийка, моля се бебчо да не тръгва толкова рано да се ражда  Praynig

За цените за раждане - аз съм се насочила към Токуда, там по ценоразписа им ще ми излезе 2000лв. с избор на екип и пакета изследвания за бебето.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 14:18 от mama_galka

# 77
svetla_ety лошото при мен е че пред нашия блок просто няма нищо.Блока на сестра ми е в края на улицата със затворен голям паркинг и там още миналата година с няколко семейства си направихме пясъчник ,пейки и други благини,освен това хлапетата няма къде да идат ,имат много пространство за игра и коли влизат от 1 място та е безопасно.Обаче до там как ще се замъквам не ми е ясно.Като дойде време в движение ще измислим нещо.

Аз се следя в частен център ,а АГ-то ми изражда в Шейново.След като ми свършиха полагащите видеозни плащам по 40 лв. на преглед.Записа на тонове там е 20 лв.Раждане в Шейново с избор на екип  800 лв.

Аз слагам утрогестан 2 вечер .

Стискам палци всички бебета да си кротуват най-рано до средата на май.  Praynig

# 78
Да попитам и тук. Има ли някоя мама с шум на сърцето? Представлява ли някакъв проблем за раждането?

# 79
ротока ,

Да, явно за това те проследяват, тъй като е доста важно предвид контракциите.

mama_galka ,

И на мен ми изписаха Утрогестана по 2 вечер, вагинално. Иначе и на мен ми се струва малко, но пък в същото време вярвам на лекаря си. Щом и на теб така ти е изписано, явно е достатъчно. Rolling Eyes Стискам палци всичко да е наред! Hug

Мики ,

И аз ще раждам в Шейново. Simple Smile Лекаря, при който се следя работи там.

# 80
Да попитам и тук. Има ли някоя мама с шум на сърцето? Представлява ли някакъв проблем за раждането?

И аз имам но не съм питала докито сега като ида на лекар ще попитам

# 81
Супер, надявам се да споделиш, че моя преглед е чак края на месеца

# 82
Супер, надявам се да споделиш, че моя преглед е чак края на месеца
задължително ще пиша

# 83
# 84
здравейте , сега си дивам от ЖК и съм много доволна ...... Grinning кръвното ми е супер, кръвната захар ми е 4.07  и съм качила само 4 кг.
Малката е цели 820 гр и няколко дни напред ,демек отговаря на 25 г . с . "Огледаме " и отдолу и каза ,че има гъбичка някаква за което ми изписа Гиназол . Та така до след един месец пак на преглед ....Хубав следобед от мен .... Hug

# 85
  • София
Запис

# 86
ivankaka, как си, мила? Hug

Аз да се оплача - обзавела съм се с кандида според микробиологията Confused  Иначе пише, че не се изолира бактериална флора, но тия кандиди не са ли вид гъбични newsm78  Самоназначавам си макмирор, от който са ми останали 4 капсули и така до вторник, когато ще се видим пак с моя АГ да му занеса резултатите. От мамите коя беше лекувала кандида и с какво?

Иначе относно предлежанието, главично сме и с плацента по задната стена, което предполагам е нормалното и желателно положение. Не че много ме бърка както и да се завърти бебо, предвид, че ще съм планово секцио, но все пак е добре да знаеш, че нещата се движат както трябва.

# 87
  • София
Леле аз се чудя какво е това затишие, а то имало нова тема и не съм я видяла  Mr. Green
The same myself     bouquet прекрасна тема
Tyra супер е и това заглавие   bouquetГледам още има болни - бързо да се оправяте Simple Smile
ММ от няколко дни е сополив и подкашля, аз за сега съм добре, дано се опазя.
mama_galka дано да се спре малко диването и да седи кротко до юни. Страхотно коремче:)
Много ми е странно като кажете "да рискуваме с нормално раждане", кое е рисковото не мога да разбера?

# 88
Miss Blondy дано успееш да умориш тези гадинки-много са упорити.Аз ги церих с Гино-Певарил и Полижинакс.Приемам и една хомеопатия за тях -Монилия албиканс 15.

# 89
Аз бих препоръчала на мамите, които са ги засилили планово секцио поради различни причини, да си направят все пак и една консултация в повече, примерно с д-р Сигридов (това при положение, че някак си успее да се добере до него), д-р Илиев или д-р Димитров от Токуда ... Понякога се оказва, че не е точно така, както са ни го обяснявали следящите, респективно тези, които ще израждат. Но важното накрая е всичко да е наред, което пожелавам на всички, независимо от начина на раждане!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт