Отговори
# 585
linsmalins стабилна количка изглежда,всичко си има,ако не те притесняват кг си е супер.
vesselina_g добре дошла Hug

# 586
Привет и от мен днес направихме първата шопинг терапия.Повече от половината неща вече са налице-което ни отне почти цял ден ,а сега не си усещам  краката.Повечето дрешки са от Джъмбо а между другота там са най-весели и на приемливи цени,ако и качеството е добро Grinning

# 587
linsmalins и аз съм се спряла на тази количка, но във вариант 2 в 1 (Виола 2 в 1). Видях я на живо и още повече ми хареса, кошчето е широко, за багажа също, сенника е голям, с кожена дръжка е, цветовете също ми допаднаха, лесно се сгъва и разпъва. Тук може да видиш, в кои магазини я има http://dizainbaby.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Момичета, аз от снощи съм много зле, запушен ми е носа, изобщо не мога да дишам през него и се чувствам много зле, ако може да споделите нещо ефикасно за нос ще съм ви много благодарна

# 588
  • Варна

Относно бебешки покупки нищо не сме купили все още решили сме да започнем шопинга през Май, но сам избрала количка и кошара
http://www.bebelandia.bg/productv/37388/dizain-baby-detsko-leglo … si-70-185-sm.html
Харесвами, че може да я изберем във всякаква комбинация от цветове има 6 шкафа и върви с матрак.

Нашата кошара също е на Дизайн Бейби,но Лейди изцяло в бяло с цветни дръжки...така беше мострата в магазина и се влюбих  Heart Eyes А за матрака да включен е,но е съвсем обикновен дунапренен.Аз лично ще взимам друг по хубав  Peace

# 589
linsmalins и аз съм се спряла на тази количка, но във вариант 2 в 1 (Виола 2 в 1). Видях я на живо и още повече ми хареса, кошчето е широко, за багажа също, сенника е голям, с кожена дръжка е, цветовете също ми допаднаха, лесно се сгъва и разпъва. Тук може да видиш, в кои магазини я има http://dizainbaby.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Момичета, аз от снощи съм много зле, запушен ми е носа, изобщо не мога да дишам през него и се чувствам много зле, ако може да споделите нещо ефикасно за нос ще съм ви много благодарна

За хремата мога да споделя хомеопатичен препарат Цинабсин първите 2 дни през 2 часа се смучат много ефикасно .Успех

# 590
Добро утро, мами! Реших да ви постна един много интересен за мен материал, за съжаление само доказващ реалността у нас. Но все пак е добре да се знае. Simple Smile
http://-spam070-/2013/06/25/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD … %86/#.UzJ4ZaJjGSo

P.S. Забележете моментът с натискането по корема.  ooooh!  Не искам да вярвам, че отивайки да раждаме трябва да водим война и спорове с докторите, не е логично, рационално, хуманно и какво ли още не. Затова се надявам всяка да си намери най-доброто място и най-приятната среда за този уникален в живота ни момент!

# 591
Gaggi моят малък мъж ще се вози в такава количка. Закупихме я от магазин Бамбино, в цвят капучино. Не е кой знае колко по-тежка от другите, за сметка на това е много маневрена. Направихме й тест драйв из квартала вечерта, в която я взехме и се управлява лесно по бордюрите, дупките не се усещат толкова. Стълбите, които са от партера до асансьора ни също се качват по-лесно заради големите гуми, за сметка на комшийката, която слага коша с бебето на земята до входната врата и след това сваля шасито, на мен при теста не ми се наложи.

# 592
Добро утро  food010
Аз закарах Зайко на градинка и седнах с чаша мляко да ви прочета.
V.r.i-благодаря ти за отговора,да и аз разбрах,че е около 200 лв + каквото си избереш от пакета.Което ме устройва,като се има предвид колко неща ти дават и не е нужно да се чудя дали съм взела нещо или съм забравила.И аз съм се насочила за нормално раждане,дано и бебо това да реши.Първия път раждах нормално в Сливен,но сега не ми се пътува до там,а в Поморие не искам.Ние сме с близък термин може и да се засечем в Девата Hug
linsmalins,вас си очаква много хубаво събитие,събирай сили и не се претоварвай предварително.Аз като се чувствам добре през деня прекалявам със задачките и след 18 часа вече съм по гръб и пъшкам-тук боли,там боли ooooh!
Аз ставам да се приготвям,че имам среща с бебо и днес трябва сама да се долюшкам до болницата,защото мъжо нямаше как да почива.Ще е забавно:)
Хубав ден  bouquet

# 593
sky_high__ не се отваря линка ти ,но виждам ,че става дума за Мери Шварц и съм запозната с мнението и и страшно много го харесвам  Peace
В БГ с родилката никой не се съобразява,тя няма права и не може да вземе решение сама за себе си .... ooooh!
Мен лично най -много ме дразни практиката жените да се карат да напъват легнали ,просто е неестевтено  Stop .Ако жената се оставим да действа както природата я подтиква нещата ще са пъти по -леки ,гравитацията ще помогне на бебето да се спусне по -бързо и плавно в родилния канала, от там разкъсванията ще са пъти по -малко...
Надявам се този път да имам повече свобода. Аг-ето ми е страхотна млада мацка ,раждахме заедно  Crazy и тя самата опита от всички безумия на българската АГ практика .В петък ще говоря с нея подробно и ще видя как вижда тя нещата ,ще искам да отучним всички тези неща  Peace

# 594
ribkata87 сега забелязах че твоя Зайко е колкото моята щерка,а термините ни не са с кой знае каква разлика GrinningПриятна среща с бебо,очакваме те с хубави новини Wink
sky_high линка не ми се отвори.А за натискането по корема нямам думи,чувала съм истории и за пукнато ребро от такъв вид "помощ" Shocked ooooh!
За хремата-памучни тампони напоени с клеева тинктура.Има и такова мехлемче с прополис и евкалиптово масло,маже се отвън носа и доста добре отпушва запушения нос.Домашни капки с лайка-1 супена лъжица + мед 1 чаена лъжица + вода 100 г., вари се докато остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух- 5- 6 пъти по 3- 4 капки- при водниста хрема и запушен нос.

# 595
Извинявам се много, момичета, не мога да постна прословутия линк, излиза като спам!! 
Пускам абсолютно същото интервю, но от друг сайт.
http://www.bghelsinki.org/bg/novini/bg/single/nezavisimata-akusherka-meri-shvarc-za-pravoto-na-zhenite-da-izberat-domashno-razhdane/

# 596
Мики, и ти ли не си фен на позата обърната костенурка (идеално безпомощна)? Simple Smile  Интересното е, че в темата за болница Токуда, една прясно родила мама сподели колко й е било удобно да напъва във въпросното легло (магаре може би не е съвсем подходяща дума) и ме накара да се замисля, че може би все пак има жени, които се чувстват добре. Ако ви е интересно, вижте последните 2 странички от тази тема.
 Няма как още да знам дали е удобно, но обещавам сърдечно да споделя преживяното (най-вероятно ще раждам там), защото е много полезно да си обменяме такава информация.

# 597
Добро утро, мами   bouquet

Мъжо вчера ми взе изследването от микробиологията. Оказа се кандида албиканс. Доки ми е изписала глобули Гино певарил 50 и Монила албиканс (хомеопатично), но трябва да звънна на доки да питам за подробности, защото на рецептата пише 3 пъти дневно. Коментарите за първото, които прочетох не ми дават много надежда за напълно излекуване до края на бременноста. Някой ако знае нещо допълнително което мога да правя за по-добър ефект, моля да сподели.

# 598
  • София
Момичета, здравейте!
Признавам, за първи път влизам във вашата тема, но ми се иска да се включвам и при вас. Пиша в темата на юлските мами, защото термина ми е 07.07, но ще раждам със секцио и ще бъде юни. Още не сме уговорили точна дата с доктора, който ме следи. От София съм, на 28г, първа бременност. Очаквам момиченце. Иска ми се да знам също между вас има ли мами от района на Красна Поляна или Разсадника, с които да се запознаем и живот и здраве лятото да бутаме заедно колички?
Хубав ден ви желая и леко бременеене до края Simple Smile

# 599
linsmalins и аз съм се спряла на легло от тази фирма и понеже ММ иска първо да го видим на живо звъннах на фирмата производител - има го налично в Вис Виталис (София) и в Бамбино, които имат и on-line магазин, където цената е по-евтина с доставката отколкото в сайта, от който ти си пуснала линк. Ако ти е близо Хасково може и на място да го разгледате.

Общи условия

Активация на акаунт