Отговори
# 600
Скай ама хич не съм фен на тая поза  ooooh!
Викаш на мацката и  било удобно  Shocked ще ида да видя какво е писала.
Аз лично на магарето не се чувствам удобно и без да раждам ,какво остава ,ако някой крещи м/у краката ми ,че трябва да напъвам иначе ще трябва да го вадят с форцепс Rolling Eyes.....Но до като отивах към магарето усещах как много по - лесно главата се плъзга ,напъна беше по -силен, имах усещането, че само един ще е достатъчен за да изкара бебето.Като се качих всичко се промени и ми трябваха 3 напъна и силно натискане по корема.
Не е приятно да те натискат наистина ,но признавам ,че ако не ми бях помогнали по този начин нямаше да се справя  Rolling Eyes Все си мисля обаче ,че това нямаше да е необходимо ,ако ме бях оставили да напъвам права, както се чувствах добре  Thinking

# 601
Добре дошли на новите мами  Hug
Днес бях на ЖК - растем 1170 гр.  Heart Eyes. Сестрата каза че е нормално да чувствам втърдяване и издуване от едната страна на корема, това е от бебка.
linsmalins количката е много хубава, ако не те притеснява тежестта. От опита на други мами знам,че ако е много тежка количката рано или късно си взимат лятна,по-лекичка. Аз за това заложих на по-лека, за да не взимам още колички и тази само да стой. Лятната на чико е само 7.50 кг. А с коша е около 10-11 кг. забравих точно. А и премери дали се събира в асансьора ти, нашия е супер малък  Sad
Искам да попитам мами, колко бодита мислите да купувате за начало, ританки, изобщо как ще се запасите?
Ние сега към ваничките се заглеждаме- нямаме много място и ще е сгъваема, може би flexi bath. Някоя мама беше казвала, че я има и е много доволна, но не помня коя беше  newsm78
Дюшечето също се двоумя между кокосово и от пяна, вие какво ще кажете?

# 602
Здравейте, днес ми е първият ден на отпуската и ми е малко странно след напрегнати дни на работа, но на хубавото бързо се свиква  Wink

Още нищо не съм пазарувала. Така, че не мога да се включвам в дискусиите "на пазар".

Относно похапването - преди да забременея редовно си похапвах сладичко, но сега въобще не ми се преяжда. Предпочитам зеленчуци, мляко и месо. Но така наречената здравословна диета нещо не влияе положително на килограмите ми - вече съм +10кг - доста ми се виждат и смятам да увелича разходките сага като съм си у дома.

# 603
Момичета, аз от снощи съм много зле, запушен ми е носа, изобщо не мога да дишам през него и се чувствам много зле, ако може да споделите нещо ефикасно за нос ще съм ви много благодарна

Бях писала преди, че на мен много ми помогнаха напоени тампончета с прополисов разтвор, мушнати във всяка ноздра по едно.

Gaggi моят малък мъж ще се вози в такава количка. Закупихме я от .......

Хм благодаря, но не съм питала за количка този път  Laughing Laughing

Днес сме на ФМ при Врагалева, подготвила съм си въпроси, на които вече ще настоявам до дупка за конкретен отговор, че ми писна да ме омагъосват уклончиво и после да се виждам в чудо в къщи...

Да питам по-опитните мами - сега за нашите летни бебоци, дълги панталончета или 3/4 шортички трябва да купуваме? Thinking

Няма свободни места за училището за родители в Щерев  Cry Cry Cry чак за края на май има  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 12:45 от Gaggi

# 604
И аз вчера го установих и се записахме за май  Simple Smile

# 605
Да се похваля - успях да си запиша час за 4D при за д-р Сигридов (вече в клиниката Малинов) по чиста случайност за 2.04 (точно някой си беше отменил часа), но ми казаха, че и за 8.04 също имало възможност. От толкова време мечтая да посетя и друг доктор, просто за второ мнение освен това на следящата ми.
Никога не съм била на 4D, я споределете вижда ли се добре наистина и прави ли се преди това регулярното гледане на 3D?

# 606
sky_high__, всъщност бебего го оглеждат в 2д режим, а 3Д и 4Д са за разост на родителите  Simple Smile
Сподели после как е минало при моя любим доктор  Peace

# 607
sky_high 4d e 3d, но в реално време т.е. Виждаш движенията на плода, макар и малко по- забавено. Аз се чудя дали да записвам 3та ФМ?..

# 608

Ами освен и ние така, ама тогава с големите тумбаци как ще ни учат  Crazy Laughing

# 609

Ами освен и ние така, ама тогава с големите тумбаци как ще ни учат  Crazy Laughing

Ще учат мъжете. Ние с теб ще гледаме  Laughing

# 610
Здравейте!

Досега не съм писала, но съвсем случайно попаднах на информция за приложението на арника преди и след раждане. Мисля, че ще е полезно за всички фенове на хомеопатията. Аз лекувам с крем арника почти всички рани на дъщеря ми Simple Smile

http://mama.ladyzone.bg/topic/1266-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B … 0%B4%D0%B0%D0%BD/

Хубав следобед на всички Simple Smile

# 611
Момичета току що си поръчах много сладка тениска
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=680558611982494&set= … ype=1&theater

Laughing

# 612
Здравейте момичета!Не съм писал отдавна Simple Smile.С пазар не мога да се похваля,още нищо не сме взели .Днес бях на преглед малчо си върви напред 1 220кг в 27г.с+2 дена но от както спрях сладкото док.каза,че са се нормализирали нещата.Но главичката нещо ме притеснява Cry отговаря за 31гс.Док.каза,че е големичка,че  обстойно я е прегледал за хидроцефалия и още нещо си ,нямало нищо притеснително но трябвало да се  следят тези неща.Така ми се е свило сърцето.

# 613

*mama*na*viki*  тениската е супер сладурска, влюбих се направо и мисля и аз да си поръчам. Как става поръчката?

# 614

*mama*na*viki*  тениската е супер сладурска, влюбих се направо и мисля и аз да си поръчам. Как става поръчката?
Пиши им лично съобщение в фейсбука ,казаха че по -късно ще качат и във сайта им !Ето и размерите https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455666814563217&set= … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт