Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Нова снимка на Тини и Хорхе

# 31
Стела,  Hug добре дошла.

Скрит текст:
Aww, много са сладки.  Heart Eyes

Още нови снимки на Тини:

И в третия сезон пак ще си е голяма хубавица. Heart Eyes

# 32
Какво мислите за мен? Снимката е малко размазана, ама.... На кого ви приличам от Виолета? (може да не ви приличам на никой, ама питам все пак)

Първо добре дошла в темата аз съм Михаела но ми викай Михи.Ти ми приличаш на ками! Peace

# 33
 стара песен на лодо унивесо

# 34
# 35
# 36
Благодаря за милото посрещане  Hug
Аз на кого ви приичам Peace
Скрит текст:

# 37
https://v.cdn.vine.co/r/videos/570A2EE5341055938269105545216_182b21a9911.4.7.471784664646966860.mp4?versionId=rj2Hj64foJOMc3rcyuJaSclzFq1l6tyC

Двамата са уникален екип. Heart Eyes Joy Joy

# 38
Федемила Heart Eyes

Людмила наистина е добра актриса. Аз ако бях на нейното място нямаше да мога да ги направя тези физиономии и да се престувам така. Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy

# 39
Епизода беше супер Sunglasses
Беше ми много смешно как Бродуей и Макси се пребиваха за да снимат там за Фран  Mr. Green
Клипа им беше страхотен  Heart Eyes
Стана ми гадно как говореше Диего на Вилу преди да започнат да пеят Algo se enciende - Супер я изпяха  Peace А, като свършваше Виолета и като гледах какво ще има в следващия епизод ми идеше да се одера Cry Утре няма да гледам най-интересня епизод.  #Cussing out #Crazy  Мразя се  Grinning

# 40
Епизода беше прекрасен и определено бе посветен на Фран Heart Eyes Клипа им беше много хубав,свеж и приятен много ми допадна,но горката много се натъжи преди да започнат Cry Макси и Бродуей ще стане от тях добри папараци ама със синини  Joy много се смях като ги гледах Joy

Мерседес за пореден път показа,че е добра актриса толкова влюбено гледаше Феде,но и той е толкова сладък,че и да не си влюбен в него пак ще гледаш така  Crazy Как счупи таблета на Камила Party

Много ми стана мъчно за Диего личи си,че е много хлътнал по Вилю и въобще няма намерение да си осъществява плановете с Людмила,но издънката на Леон пред Лара също беше показател,че любовта им с Виолета е много силна,а Лара и Диего се чувстват по абсолютно един и същи начин и аз се чудя защо си играят с чувствата им,а и Леон си призна,че е още влюбен във Виолета,но сега пък тя не му дава шанс и продължава с Диего,което разбира се ме радва,защото са ми любима двойка,но за чувствата на Диего не е добре  Naughty
Песента я изпяха много добре,че просто няма как Анджи да е сърдита  Party Мароти с тези танци разби  Joy Joy

Грегорио освен мъченик се изкара и използвач,какво ли не прави Пабло за него ама най-накрая го разкри и това се очакваше Joy Джейд голяма промяна в нея,чак да се лакира и колата изпусна накрая ще убие Херман за едното нищо  Joy
Очаквам с нетърпение утрешния епизод,когато бащата на Фран ще отиде в студиото!

# 41
Още една нова снимка на Тини и Хорхе  Heart Eyes Heart Eyes

# 42

e по-сладки не може да са!

# 43
Здравейте!
Добре дошла Стели! Приятни мигове в темата! Викай ми Дъгичка Simple Smile

Качих дизайните в Туитър, може да ги видите ако не сте. Ще кача и смешно селфита на звезди.

И съм на върха на щастието! Днес спечелих училищното Спелинг Бии!

# 44
Здравейте!! Не съм влизала от седмица и има нова тема!! Дано и тя да е изпълнена с много хубави мигове!!  Добре дошли на новодошлите!! Аз съм Тети!!  Искам да попитам имали новини за Хорхе, да ли се е оправил??

Общи условия

Активация на акаунт