Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 80 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Нова снимка на Тини от гримьорната  Peace

Мартина и семейството и когато вижда колата си за рожденият ден Flutter

Нова клипче с Damien Lauretta за Виолета 3

# 526
Новият епизод беше много интересен. Heart Eyes Сцената с Феде и Людмила беше много сладка. Heart Eyes Права беше като каза, че вътре в нея се крие едно чувствително момиче, което може да бъде наранено. Мисля, че накрая на Феде му стана малко тъпо, че не й е обръяал внимание като й се сърдеше, защото физиономията му го показа. Laughing Матиас явно здраво се е влюбил в инспектор Пароди. Joy Joy Много беше смешно Ками като разбра, че Себа е скъсал с нея, как се нахвърли на Бродуей. Горкият. Joy Joy Лара отново преглътна и прости на Леон, малко ми е тъжно за нея, защото според мен Леон не я харесва, използва я, за да забрави Виолетта и само я лъже. Виолетта отново натъжи Диего като му каза, че не му вярва, а той наистина я обича. Cry Cry Ами, чудя се, като не му вярва, какво прави заедно с него? Ако аз не вярвах на някого, нямаше да съм с него. Много ми бяха сладки Людмила и Феде като бяха заедно и после Людмила май се свести и си стана "Людмила" и каза, че няма да й откраднат стъпките, после Макси каза, че танцът на Феде и Нати е бил добър и Людмила полудя и си тръгна. Joy Joy На Макси ще му е трудно с такава партньорка за танца по двойки от Грегорио. Joy Joy Като Грегорио почна да си сваля ризата, помислих, че ще си признае, че той е оркраднал диска, но той показа лявото си рамо, все пак това е Грегорио, кога Грегорио ще си признае нещо. Joy Joy Joy Радвам се, че Анджи има възможност да работи над кариерата си, защото около Виолетта не й оставаше време за нея. Стана ми мъчно за нея, когато видя Джейд и Херман заедно, тя си помисли, че Херман го е направил нарочно и й стана мъчно. Cry Диего и Леон отново се скараха заради Виолетта, което не е нищо ново. А Виолетта като ги видя да спорят отново обвини Леон, не си зададе въпроса, че може тя да е причината за този спор. Пабло как се зарадва, че ще разобличи Грегорио, много ми беше смешен. Joy Joy Joy Диего най-накрая призна на Людмила, че е влчбен във Виолетта. Жалко, че тя не заслужава любовта му (според мен). Стана ми мъчно за Людмила, защото май Диего я предаде Cry, но дано да си останат приятели. Все пак той харесва Виолетта, а като харесваш някого не е лесно да му навредиш. Много ме издразни Ана като излъга Фран. Тя беше толкова притеснена, че Марко не я харесва вече, а Ана допълнително наля масло в огъня. Какво нещо е ревността, а уж щеше да помогне на Марко. И като видях какво ще каже в следващия епизод на Фран, направо ми идеше да вляза в телевизора и да й ударя един. Close Мисля, че вече е крайно време Виолетта да разбере, че баща й е бил Херемиас.

# 527
Епизодът беше страхотен! Мисля, че Людмила няма как да навреди на Виолета чрез Диего, понеже Виолета никога не го е обичала истински. И после, когато разбере истината за Диего, тя вероятно ще се прави на съкрушена и ще привлече вниманието на приятелките си и всички останали. Отново ще бъде център на внимание, толкова невинна, винаги жертва. Просто много започна да ме дразни. На всичкото отгоре не вдига телефона на Диего, сърдита му е, че му няма доверие! Колко абсурдно звучи това! Сърди му се за нещо, за което тя е виновна. ooooh! Диего вече започна наистина да мисли за нея и да ѝ дава любовта, която тя не заслужава.

Ако Людмила продължава така, няма да спечели Федерико скоро. Тя не иска и не може да признае дори пред себе си, че е влюбена в него. Това как се заблуждава, оказва влияние върху държанието ѝ и кара Федерико да бяга надалеч от нея. ;дд Всъщност въобще не е забавно, защото те са много хубава двойка и ще е жалко да не бъдат заедно. Знам, че ще имат целувка в края на сезона, знам и, че ще имат сцени в сезон 3, но нататък нищо не знам. Възможно е това да се развали някога. А сериала без Федемила няма да е чак толкова интересен, имам предвид, че пак ще бъде забавен и интригуващ, но Федемила направо е идеалното допълнение!

Знаете ли, скоро свършва 2-ри сезон и просто не знам какво ще правя, докато пуснат трети (имам предвид на испански, аз ще го гледам още тогава и ще взема да ви преведа някои неща, които мога, ако искате, разбира се). Те сега го заснемат и не знам кога ще пуснат първия епизод. Да се надяваме да е скоро.

Това е мнението ми, моля никой да не ме съди (за това за Виолета). Аз просто се осмелих да изкажа мнението си за нея, знаейки, че ще има доста хора, които няма да са съгласни с мен. Дори си мислех, че никой няма да е съгласен. Е, за Рая си подозирах, че е на моето мнение, понеже с нея доста често мислим еднакво. Както когато тя започна да харесва Диего (тя май беше първата, която си призна ;дд) - аз също от време имах подозрения, че започва да ми става симпатичен, и двете сме се усетили по едно и също време. Laughing

# 528
Така е сезон 2 ще свърши скоро,но ще можем да се радваме на нови снимки и да гадаем,какво ще се случи.Стили,разбира се,че няма проблем да изказваш мнението си смятам,че този форум е за това,а и на мен ми харесва да чета какво мислят другите за даден персонаж и да чета вашите мнения. Peace Аз харесах Диего още от първата реклама,която изгледах с него винаги ми е бил симпатичен Heart Eyes

# 529
  • София
По мои изчисления сезона свършва средата на май месец. А някои от нас няма да хванат повече епизоди.  Sad

# 530
За епизода- определено беше много интересен.  Peace Имаше както вълнуващи, така и доста забавни моменти.
Лара има право да е ядосана. Виолета казва, че Леон е виновният, а не тя- но всъщност всички знаем как стоят нещата. Тя не спира да мисли за него, а когато го види веднага започва да му говори как изобщо не й пукало, че той е с Лара, че тя била много щастлива с Диего, а Леон бил този, който все още е влюбен във Виолета и иска тя и Диего да се разделят. Нормално е Лара да се ядосва при положение, че Виолета не оставя Леон. А и тя много добре знае, че Леон все още има чувства към Виолета и за това се чувства застрашена. Леон й казва да не говори за Виолета, защото самият той изобщо не мисли за нея, но при всяка удобна възможност казва на Виолета, че Диего не бил за нея. Всички говорят едно, мислят друго, а правят съвсем различно нещо. Mr. Green
Людмила е права. Федерико я промени (по-точно любовта й към него). Преди си вършеше злините без да й пука особено какви ще са последствията, но вече започна да изпитва вина. Федерико трябва да се засрами! Как може така да влияе на Людми.. сега горката от звезда започна да се превръща в астероид. И какво ще стане ако се блъсне някъде?!  Crossing Arms Joy
Камила е голяма работа. ;д Много ми е сладка като се ядоса. Виж ти.. Бродуей с неговите мисли е направил така, че Себа да скъса с Ками. Той освен, че обича мусака, ще се окаже и, че е магьосник.  Laughing
Много беше сладко как Диего прегърна Виолета.  Heart Eyes А тя все така продължава да не му вярва и то точно сега, когато той наистина се влюби в нея. Щом това, че му няма доверие толкова много я притеснява, защо не се раздели с него?! Стига вече го е разигравала.
Много беше интересен моментът с танците на Людми и Макси и Феде и Нати. Особено бяха сладки като двете двойки се размениха.  Heart Eyes Толкова ги харесвам Людмила и Федерико, много си отиват.
Диего започна да говори на Людмила много правилни неща. Тя трябва да се вслуша в думите му. От километри се вижда, че тя е влюбена във Федерико, но не иска да си го признае. Не знам защо смята, че да бъдеш добър е нещо срамно. Защо иска да продължава да прави злини и интриги и по този начин да отблъсква хората като има шансът да се промени, да бъде с едно добро момче, което да я обича такава каквато е, въпреки всичко. "Такива хора като нас не се променят, Диего."- Не мисля, че това е така. Всеки може да се промени, стига сам да го поиска. Лошо е, че Людмила казва на Диего, че той е единственият й приятел, а в същото време не иска да му каже кой е баща му. А предпочита да го използва. Това ли е приятелството за нея?!
Стана ми мъчно за Диего. Той си мисли за Виолета, обади й се, а пък тя се прави на обидена и не му вдигна телефона.  ooooh! А Херман направо ме уби със самолетчето.  Joy То оставаше и да я нахрани и направо.. ;дд
Антонио каза много хубави думи на Анджи. Хареса ми. Peace Ето, че има поне един човек, който го е грижа за нейния живот и иска тя да успее. Анджи е много талантлива и наистина се надявам да пожъне успехи, защото го заслужава. Време е да се откъсне от другите и да заживее своя живот.
Бето в тази серия направо ме уби. Joy Особено, когато момчетата свиреха и той подскачаше като полудял. ;д
Много се дразня, когато Леон и Диего се карат заради Виолета.  ooooh! Работят страхотно в екип, защо трябва да си развалят отношенията по този начин?!
Ах тази Ана, знаех си, че работата й изобщо не е чиста. Големи интриганти се оказаха всички в този сериал.  Mr. Green От къде пък го измисли сега това с Марко?! Бил мамел и двете.  ooooh! Че чак и се разплака. Ахх..
Ето, че Диего най-накрая призна на Людмила всичко, което чувства към Виолета. Тя знаеше, че той е влюбен в нея, но определено не очакваше да й го признае и беше доста учудена от чутото. Диего здравата е хлътнал по Виолета, много я обича, но.. наистина ли смята, че си струва да се бори за любовта на човек, който не го обича истински, вместо да научи кой е баща му?! Не мисля, че си заслужава. Както каза Людмила- сега той можеше да прекарва време с баща си, вместо да тича след Виолета и да се бори за нея.

# 531
Колко е дребна Тини  Heart Eyes Дребна но излъчва доброта и красота  Blush Направо умирам за нея

# 532
Стили много ми хареса 5 епизод от историята ти, направо беше супер. Heart Eyes Heart Eyes Всеки епизод става все по-интересен, има доста драма. Heart Eyes Не знам как ги измисляш, но мисля, че и Марти ти помагаше или нещо такова и може би като работят двама става по-добре, но много ми харесва. Heart Eyes Heart Eyes Peace

Скрит текст:
О, много благодаря! Hug Ами да, Марти ми помага за епизодите. От началото ги писах сама, но от средата на втори сезон, той ми помага. Аз съм забелязала, че се получават по интересни, откакто се намеси и Марти. Вече сме започнали четвърти сезон и можеш да го очакваш скоро. И ти участваш и си с Феде, нали така искаше. Simple Smile Ако искаш, мога да ти издам и факти за четвърти сезон.

# 533
Е, за Рая си подозирах, че е на моето мнение, понеже с нея доста често мислим еднакво. Както когато тя започна да харесва Диего (тя май беше първата, която си призна ;дд) - аз също от време имах подозрения, че започва да ми става симпатичен, и двете сме се усетили по едно и също време. Laughing
Така е, Стили. То ако ние двете не сме на едно мнение ще е нещо нечувано. ;д

Да.. останаха още съвсем малко епизоди и втори сезон ще свърши. Направо не знам кога мина това време..  Rolling Eyes Имам чувството, че сякаш беше вчера, когато започна първия епизод от него. Беше много интересно.  Heart Eyes Но да не се отчайваме- както Миши каза, ще започнат да излизат снимки, новини за третия сезон. Още малко и ще започне да се излъчва в Аржентина, ще сме наясно горе-долу какво се случва.

Нова снимка на Руджеро. Heart Eyes

# 534
Вижте наш Питърчо колко е хубав на сцената! Даже Хорхе не изглежда толкова „добре“

# 535
Стили много ми хареса 5 епизод от историята ти, направо беше супер. Heart Eyes Heart Eyes Всеки епизод става все по-интересен, има доста драма. Heart Eyes Не знам как ги измисляш, но мисля, че и Марти ти помагаше или нещо такова и може би като работят двама става по-добре, но много ми харесва. Heart Eyes Heart Eyes Peace

Скрит текст:
О, много благодаря! Hug Ами да, Марти ми помага за епизодите. От началото ги писах сама, но от средата на втори сезон, той ми помага. Аз съм забелязала, че се получават по интересни, откакто се намеси и Марти. Вече сме започнали четвърти сезон и можеш да го очакваш скоро. И ти участваш и си с Феде, нали така искаше. Simple Smile Ако искаш, мога да ти издам и факти за четвърти сезон.

Ако може да ми кажеш нещо интересно за 4 сезон или нещо интересно за мен и Феде, ако си го измислила, ще ти съм много благодарна. Ако не искаш да разваляш изненадите от 4 сезон за другите фенове на историята ти, ще те разбера. Peace

# 536
Сега като видях видеото на новия актьор от Виолетта, и не ми се струва толкова лош. Grinning Няма да се изненадам, ако го харесам с времето. Аз не харесвах и Диего, но сега го харесвам много. Така може да стане и с новия. Grinning Всичко е възможно, затова вече няма да се изказвам предварително, защото нищо не се знае. Joy Joy

# 537
Вижте наш Питърчо колко е хубав на сцената! Даже Хорхе не изглежда толкова „добре“

Много си права!!!   Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 538
Скрит текст:
Нито Хорхе, нито който и да е било друг е по-хубав от Питър. Това е ясно на всички.  Heart Eyes Mr. Green

Сега като видях видеото на новия актьор от Виолетта, и не ми се струва толкова лош. Grinning Няма да се изненадам, ако го харесам с времето. Аз не харесвах и Диего, но сега го харесвам много. Така може да стане и с новия. Grinning Всичко е възможно, затова вече няма да се изказвам предварително, защото нищо не се знае. Joy Joy
newsm10  Joy
На мен все още не може да ми хване окото този новия. ;д Но като го видя в сериала и ако ми хареса героя му, може и него да започна да го харесам. Както ти казваш- всичко е възможно.  Laughing

Снимка от Инстаграм.

Тини явно си припомня моменти от втори сезон. ;д
Колко е хубава тук.  Heart Eyes И каква тъга има в очите й.  Sad

# 539
Диего вчера е бил в радио "Aire por favor".

Скрит текст:

Много е сладък.  Heart Eyes
А забелязахте ли кой си е сложил за фон на телефона му..

Клара. ;д

А Мерседес е била в шоуто #FansWorld.

Общи условия

Активация на акаунт