Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Доколкото разбрах от това клипче: (никога не съм учил испански, превеждам ги сам и затова моля, ако има грешка да ми кажете)
1- Мора е сестра на Диего и се влюбва в Макси и той се разделя с Нати  Sad
2- Виолета и Томас имат 2 целувки  Sick
3- Леонардо е новата любов на Анджи; някакъв Хуакин прави нещо с Федемила, може би ги разделя  Cry
4- Олга не участва
5- Виолета и Леон ... там нещо си "Обичам те, любов моя"
Явно режисьорите ни мразят.. :/ На мен лично по първи данни не ми харесва сезона, е още е рано да се говори, ще видим!

# 61
Слухове за Виолета 3:
#1: Леон и Вили ще се съберат ама сигурно новите герой ще ги разделят!„
#2: Двама нови герой може да провалят връзката на Леон и Вили. Казват се София и Томас но нз дали е онзи Томас.
#3: Анджи ще се върне във Виолета 3 за да се извини на Герман че е лъжела за нещо него и Вили(не знам за какво е лъгала) и пак същия слух че ще си имат дъщеря(може би слуха не е бил за Виолета 2 а за Виолета 2
#4: Един от новите герои ще се казва Мора и тя ще е сестрата на Диего която отива в Буенос Айрес за да учи в студиото и ще се влюби в Макси
#5: Вили напълно ще приключи връзката си с Томас(той явно се връща) и ще се целунат 2 пъти
#6: Също снови герои ще са: Леонардо-Той ще се влюби в Анджи, Хоакин- ще се влюби в Людмила
#7: Олга няма да я има във Виолета 3 защото с Рамашо ще се оженят и ще замит на меден месец
#8: Ще има съвместна песен на Виолета и Томас
#9: Още не е говорено за броя на песните от Виолета 3

# 62
Стили ще пишеш ли сезон 3 на историята ти? Peace

Естествено, но той вече е написан. Аз само трябва да кача епизодите и всички нови герои (тези от темата, и ти също, които изявиха желание да участват в историята) ще се появят в сезон 4, който скоро започва да се пише, а кога ще го кача, като съм изостанала с цял сезон... просто не знам. Thinking

# 63
Томас няма да се върне сто на сто във Виолета нали той сам е напуснал защо пак да се връща ?   Thinking

# 64
Слухове за Виолета 3:
#1: Леон и Вили ще се съберат ама сигурно новите герой ще ги разделят!„
#2: Двама нови герой може да провалят връзката на Леон и Вили. Казват се София и Томас но нз дали е онзи Томас.
#3: Анджи ще се върне във Виолета 3 за да се извини на Герман че е лъжела за нещо него и Вили(не знам за какво е лъгала) и пак същия слух че ще си имат дъщеря(може би слуха не е бил за Виолета 2 а за Виолета 2
#4: Един от новите герои ще се казва Мора и тя ще е сестрата на Диего която отива в Буенос Айрес за да учи в студиото и ще се влюби в Макси
#5: Вили напълно ще приключи връзката си с Томас(той явно се връща) и ще се целунат 2 пъти
#6: Също снови герои ще са: Леонардо-Той ще се влюби в Анджи, Хоакин- ще се влюби в Людмила
#7: Олга няма да я има във Виолета 3 защото с Рамашо ще се оженят и ще замит на меден месец
#8: Ще има съвместна песен на Виолета и Томас
#9: Още не е говорено за броя на песните от Виолета 3

Интересно се очертава,но ако няма и такива герои,които да разделят нашите любими двойки няма да е интересно Wink

# 65

Мисля, че тази информация са само слухове. Как така Томас ще участва в сезон 3, като Пабло сам е напуснал?! А и с Томас ще стане ужасно скучно (ако някой от темата го харесва, моля да не ми се обижда). И забелязахте ли, че никъде не се споменава Диего, а е потвърдено, че ще участва?! Значи според слуховете, историята от сезон 1 се повтаря. Една дума - скучно. Rolling Eyes

# 66
# 67
# 68
  • София
Кати,
Скрит текст:
Много интересен епизод! Много сте жестоки вие  Thinking

# 69
В сезон 4 на историята, Макси е свободен. Да има желаещи случайно? ;дд

# 70
Епизодът беше много интересен, но и тъжен.  Sad А следващия се очертава да бъде още по-тъжен..
Много хубава изненада направиха на Фран. Клипът беше много емоционален и пълен с хубави моменти. А после като започнаха всички да пеят беше още по-вълнуващо и за малко да се разплача.  Heart Eyes И като двете се прегърнаха с Виолета бяха супер сладки.

И на мен ми стана гадно за Лара, горката за малко щеше да се разплаче докато Леон пееше. Леон не иска да я наранява, но не осъзнава нея колко много я боли. Вижда, че той все още има чувства към Виолета, но въпреки всичко го обича и е до него. Много хубави думи каза Адрес на Леон, дано той се вслуша в тях.
Моментът, в който Диего отново заговори пред Виолета за баща си и чувствата си беше много истински. И пак казвам, че ако той не я обичаше нямаше да й казва тези неща. Те са съкровени за него и би ги споделил само пред някой, на който има доверие и, който обича. Много се радвам, че Виолета започна да се държи по-мило с него и са много сладки като се прегръщат.  Heart Eyes Трябваше да се целунат, но.. Херман развали всичко.  ooooh! Много ме нервира този човек. Той да не би да иска Виолета да стане монахиня? ;д Хванала си е гадже и какво толкова?! Щели да се целунат.. ами нали това правят гаджетата?!  Laughing Добре, че най-накрая позволи на Диего да остане след толкова молене и убеждаване от Виолета. ;д

Оууу, има целувка на Клара и Диего. :3 Сладки са.  Heart Eyes
На новите снимки Тини е много хубава.  Heart Eyes

За слуховете- недейте да вярвате на всичко, което прочетете. За сега единствената информация, която е потвърдена e, че ще се направи ново Студио от Грегорио, учениците ще се изпокарат и някои от тях ще се преместят в новото Студио. А другите слухове не са потвърдени. Всеки в интернет може да си ги измисли.

# 71
Тини е приключила със заснемането на първите епизоди от третия сезон в Барселона и сега заминава за Англия, където тя ще бъде за около 2 дни и ще има концерт.

Снимки от снимачната площадка.

Снимки от записването на песните от трети сезон.

Нова снимка на Диего. Heart Eyes

# 72
Много са сладки всички,а новата снимка на Диего е уникална  Heart Eyes

# 73
Ако някой иска да си сменя картинката на профила тези снимки стават
Скрит текст:

# 74
Тук всички са с родителите си и т.н.
А този Самуел цялата рода го изненада(честно казано-циганска фамилия)

Общи условия

Активация на акаунт