Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 80 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И още нещо, което е казала Тини за третия сезон- "В третия сезон развитието на отношенията между Виолета и Людмила ще бъде забавно, двете ще имат много сцени заедно, ще се случат толкова невероятни неща-  дори не можете да си представите! Жалко, че не мога да говоря за това."

Сега двете да не би да станат приятелки?! Или Людмила пак ще завърти някоя интрижка..  Laughing Нямам търпение да разбера. Heart Eyes

# 436
И още нещо, което е казала Тини за третия сезон- "В третия сезон развитието на отношенията между Виолета и Людмила ще бъде забавно, двете ще имат много сцени заедно, ще се случат толкова невероятни неща-  дори не можете да си представите! Жалко, че не мога да говоря за това."

Сега двете да не би да станат приятелки?! Или Людмила пак ще завърти някоя интрижка..  Laughing Нямам търпение да разбера. Heart Eyes

Рая, аз също!!   Crazy    Може ли да ми разкажете какво се случи в епизода в четвъртък??

# 437
Дъгичке, ама наистина.. около теб все има неща, които напомнят на нашите хора. ;д

Тети, ето епизода от четвъртък:

На кратко- Херман/Херемиас за малко да се издаде, но каза, че и той имал дъщеря и за това реагирал така. Марко обясни на Фран, че тя е единственото момиче в неговия живот и не би погледнал друга, макар и Ана да е значела много за него. Себа и Ками се сбогуваха. Феде каза на Людмила, че е осъзнал, че любовта променя хората и за малко да се целунат с Людми, но ги прекъснаха. Леон каза на Людмила, че знае, че тя и Диего имат нещо общо. Тя го излъга и му каза, че я е разкрил. Опитвала се да накара Диего да се влюби в нея, за да може Виолета да страда. През това време Феде ги чу. Виолета покани Диего на сватбата на Херман и Есмералда. Грегорио пак даваше някакви съвети на Диего. Личи му, че го харесва. Анджи и Виолета хванаха Джейд, Матиас и Есмералда да си говорят, но тримата успяха да ги излъжат. Людмила каза на Диего, че той изобщо не изпълнява плана и, че е казвал, че няма да се влюби във Виолета, но всъщност се влюби. Каза му още, че Виолета й е отнела всичко- Томас, Леон, шанса да бъде звездата на Юмикс, а сега й отнема и Диего- единственият й приятел. После Виолета пробваше дрехи за сватбата, а Феде облече една от тях.  Joy В конкурса победиха Виолета, Ками, Фран и Нати. Людмила разбира се беше много ядосана и каза, че са спечелили нечестно. Федерико каза, че е разбрал коя е истинската Людмила и, че не иска да я вижда наблизо. Марко беше тъжен, че неговата група не спечели, а Ана го утеши и му каза нещо от сорта, че за нея той е най-добрия. Двамата се прегърнаха и Фран ги видя. След това започна сватбата и Джейд се появи. Това е общо-взето, ако не разбираш нещо питай. ;д

А за тези, които са изпуснали епизода в петък могат днес да гледат повторението в 14:20. И е хубаво, че тази седмица всички ще можем да гледаме епизодите. ^^

# 438
Дъгичке, ама наистина.. около теб все има неща, които напомнят на нашите хора. ;д

Тети, ето епизода от четвъртък:

На кратко- Херман/Херемиас за малко да се издаде, но каза, че и той имал дъщеря и за това реагирал така. Марко обясни на Фран, че тя е единственото момиче в неговия живот и не би погледнал друга, макар и Ана да е значела много за него. Себа и Ками се сбогуваха. Феде каза на Людмила, че е осъзнал, че любовта променя хората и за малко да се целунат с Людми, но ги прекъснаха. Леон каза на Людмила, че знае, че тя и Диего имат нещо общо. Тя го излъга и му каза, че я е разкрил. Опитвала се да накара Диего да се влюби в нея, за да може Виолета да страда. През това време Феде ги чу. Виолета покани Диего на сватбата на Херман и Есмералда. Грегорио пак даваше някакви съвети на Диего. Личи му, че го харесва. Анджи и Виолета хванаха Джейд, Матиас и Есмералда да си говорят, но тримата успяха да ги излъжат. Людмила каза на Диего, че той изобщо не изпълнява плана и, че е казвал, че няма да се влюби във Виолета, но всъщност се влюби. Каза му още, че Виолета й е отнела всичко- Томас, Леон, шанса да бъде звездата на Юмикс, а сега й отнема и Диего- единственият й приятел. После Виолета пробваше дрехи за сватбата, а Феде облече една от тях.  Joy В конкурса победиха Виолета, Ками, Фран и Нати. Людмила разбира се беше много ядосана и каза, че са спечелили нечестно. Федерико каза, че е разбрал коя е истинската Людмила и, че не иска да я вижда наблизо. Марко беше тъжен, че неговата група не спечели, а Ана го утеши и му каза нещо от сорта, че за нея той е най-добрия. Двамата се прегърнаха и Фран ги видя. След това започна сватбата и Джейд се появи. Това е общо-взето, ако не разбираш нещо питай. ;д

А за тези, които са изпуснали епизода в петък могат днес да гледат повторението в 14:20. И е хубаво, че тази седмица всички ще можем да гледаме епизодите. ^^

Рая много ти благодаря!!  Видях гифчето с Феде, той наистина беше много смешен!!   Grinning   Когато прочетох как на сватбата се е появила Джейд веднага исках да го видя.. Беше ми много смешно, също и това че Херман щеше да се издаде.  Донякъде ми е жал за Людмила. Да, така е тази седмица всички ще можем да гледаме епизодите!!   Simple Smile

# 439
Феде е голям сладур и много се радвам, че се завърна.  Heart Eyes
Джейд не я разбирам.. уж беше нейн план Есмералда да се ожени за Херман, пък сега я издаде. Самата тя сигурно не се разбира. Mr. Green
И на мен ми е жал за Людмила, защото макар и без да иска и да е нарочно, Виолета наистина й отне всичко. Всички момчета, които Людмила е харесвала и обичала, първото място в Студиото. Но донякъде и самата Людмила си е виновна за това. Ако не спре да се държи по този начин тя ще продължи да отблъсква хората от себе си. Сега и това с Феде.. щом той реагира така на това, което чу каква ли ще бъде реакцията му, когато разбере цялата истина?!

- "Всичко, което се говори за мен и за другите участници от "Виолета" са само спекулации и мечти на феновете. С нито едно от момчетата сме имали някакви взаимоотношения, ние винаги сме били и ще си останем добри приятели." - Мартина

# 440
Феде е голям сладур и много се радвам, че се завърна.  Heart Eyes
Джейд не я разбирам.. уж беше нейн план Есмералда да се ожени за Херман, пък сега я издаде. Самата тя сигурно не се разбира. Mr. Green
И на мен ми е жал за Людмила, защото макар и без да иска и да е нарочно, Виолета наистина й отне всичко. Всички момчета, които Людмила е харесвала и обичала, първото място в Студиото. Но донякъде и самата Людмила си е виновна за това. Ако не спре да се държи по този начин тя ще продължи да отблъсква хората от себе си. Сега и това с Феде.. щом той реагира така на това, което чу каква ли ще бъде реакцията му, когато разбере цялата истина?!

- "Всичко, което се говори за мен и за другите участници от "Виолета" са само спекулации и мечти на феновете. С нито едно от момчетата сме имали някакви взаимоотношения, ние винаги сме били и ще си останем добри приятели." - Мартина

Много си права за Людмила!! Изказването на Мартина е много хубаво!!     Само едно ми е странно  защото когато говорят Хорхе и Мартина винаги се гледат??

# 441
И на мен много ми харесва изказването на Тини Wink

# 442
Само едно ми е странно  защото когато говорят Хорхе и Мартина винаги се гледат??
Не се гледат само те двамата, всички го правят. ;д

Нормално е когато някой говори, другите да го гледат.  Laughing

# 443
Сега като стана известно, че Вили и Людмила ще имат интересни взаимоотношения, не знам как ще издържа до излъчването на 3 сезон у нас. Ще е доста интересно, ако станат приятелки, което малко ме съмнява, но всичко е възможно. Но пък Людмила може отново да измисли някакви планове срещу Виолета. Grinning Не се знае, но е жалко, че Тини не може да споделя с феновете какво ще се случи. Sad Предвиждам, че този сезон ще е доста интересен, а може би и най-интересният. (според мен, като гледам информацията за него) Peace За изказването на Тини - много е хубаво, че няма конфликти между момичетата, а и между всички актьори.

# 444
На мен ми е много интересно как Людмила и Виолета ще станат приятелки след всичко, което стана? Аз ако бях на мястото на Виолета не бих се доверила на Людмила отново. Видяхме какво става в началото на втори сезон- Людмила се правеше на приятелка на Виолета и после започна с атаките и плановете. Но може да очакваме и невъзможното. ;д
Определено трети сезон ще е доста интересен, а с времето ще видим дали ще е по-вълнуващ от първите два.  Peace

# 445
Така е определено ще е интересно Людмила и Виолета да се сприятелят,но може да стане като във втори сезон,а и когато си помисля за новия сезон все ми идва на ум това с двете студия да не би едната да е в едното,а другата в другото  Peace Има много въпроси как ще видим Людмила добра или отново хитра,опитвайки се да играе отново игрички сега като почвам да разсъждавам и нямам търпение вече за пускането на новия сезон Peace

# 446
Превод на сцената с Виолета и Диего в 76-ти епизод.

— Д: Виолета, Виолета, Виолета.. Изслушай ме, моля те.
— В: Не ме докосвай.. не ме докосвай!
— Д: Моля те, чуй ме, искам да ми простиш.. Съжалявам за това.. Исках да говоря с теб през цялото време и да ти разкажа всичко. Но нямах смелост и кураж, за да го направя. Защото си мислих, че мога да те изгубя завинаги. Виолета, аз те обичам.. Казвам ти истината..
— В: Защо го направи? Не мога да разбера..
— Д: Защото аз съм най-лошият човек, който си срещала в живота си..
— В: Диего, защо го направи?
— Д: Вероятно, ти знаеш. Никога не бих могъл да нараня човек като теб.. Дори и от това да зависи да намеря баща си.
— В: Това не е оправдание..
— Д: Знам, че това не е оправдание, Виолета. Знам, че е твърде късно, за да ти кажа нещо. Но аз те обичам. Обичам те и искам да ми простиш.. Позволи ми да ти покажа, че съм се променил. Че ти ме промени. Моля те..

Мъчно ми е за Диего.  Sad Той наистина се промени и наистина се влюби във Виолета. Ще е хубаво в трети сезон Виолета да му даде шанс. Дори и да не се съберат, то поне да бъдат приятели. Ако тя прости на Людмила, то защо да не прости и на Диего?!

# 447
Може ли някой да ми даде снимки за профилна понеже аз не мога да си намеря??   Praynig Praynig
Заповядай малко от мен ако ти хареса някой от аватарите го използвай няма проблеми!! Peace

# 448

— Д: Моля те, чуй ме, искам да ми простиш.. Съжалявам за това.. Исках да говоря с теб през цялото време и да ти разкажа всичко. Но нямах смелост и кураж, за да го направя. Защото си мислих, че мога да те изгубя завинаги. Виолета, аз те обичам.. Казвам ти истината..
— Д: Вероятно, ти знаеш. Никога не бих могъл да нараня човек като теб.. Дори и от това да зависи да намеря баща си.
— Д: Знам, че това не е оправдание, Виолета. Знам, че е твърде късно, за да ти кажа нещо. Но аз те обичам. Обичам те и искам да ми простиш.. Позволи ми да ти покажа, че съм се променил. Че ти ме промени. Моля те..

Мъчно ми е за Диего.  Sad Той наистина се промени и наистина се влюби във Виолета. Ще е хубаво в трети сезон Виолета да му даде шанс. Дори и да не се съберат, то поне да бъдат приятели. Ако тя прости на Людмила, то защо да не прости и на Диего?!
Това определено е една от най-тъжните сцени за втори сезон!Толкова ми е тъжно за Диего,а и забелязвате ли,че в тези епизоди особено от този в петък Диего започна да се усеща за игричките на Людмила просто наистина се промени и това си личи,а и да не говорим,че заговорничеше с Людмила в началото дори в тези епизоди последните не е заговорничел срещу Виолета,а се се караха с Людмила за нещо,кой не си вършел плановете и прочие Thinking И аз силно се надявам да му прости в трети сезон и хич да не ми го слагат тоя новия с нея,че ми писна всеки сезон с някой нов нека да бъде по-различно Praynig

# 449
И на мен ще ми е интересно ако Вилу и Людми станат много добри приятелки!!  

Мъчно ми е за Диего.  Sad Той наистина се промени и наистина се влюби във Виолета. Ще е хубаво в трети сезон Виолета да му даде шанс. Дори и да не се съберат, то поне да бъдат приятели. Ако тя прости на Людмила, то защо да не прости и на Диего?!

Горкият Диего и на мен ми е много мъчно за него!!  Но той трябваше да предвиди какво ще стане!!

Може ли някой да ми даде снимки за профилна понеже аз не мога да си намеря??   Praynig Praynig
Заповядай малко от мен ако ти хареса някой от аватарите го използвай няма проблеми!! Peace

Миши много ти благодаря за снимките!!

Общи условия

Активация на акаунт