Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Епизодът отново беше доста интересен, за кой ли път го пиша. Grinning Heart Eyes Добре, че Диего не каза на Виолетта за плана си с Людмила, но може би после ще стане по-зле като научи от Леон. Все пак му свалям шапка на Диего, защото за малко да й каже, а все пак никак не е лесно да направиш такова признание. Peace Бето, Грегорио и Пабло ми бяха много смешни. Joy Joy Стана ми жал за Людмила, когато Феде и Нати пееха, горката, измъчи се да ги гледа заедно. Joy Joy Много ревнува, само се чудя защо още отрича, като всичко си личи и се вижда колко е влюбена. Матиас здраво се е влюбил с Пароди. Heart Eyes Много ми бяха интересни Джейд и Мати, Джейс отново му счупи касичката прасенце. Joy Joy Много ми хареса състезанието между момичетата и момчетата, беше интересно. Плановте между Грегорио и Андрес отново се завръщат, нямаше да се учудя, ако Грегорио започнеше да се прави на дух отново, а Андрес ми изглежда доста тъпичък. Joy Joy Хубаво е, че Анджи реши да не заминава за Франция, но това щеше да е добре за самата нея, все пак не може вечно да е до Виолетта, да я пази и да се грижи за нея. Моментите с Федемила ми са много забавни и интересни. Heart Eyes Joy И двамата се правят, че не се харесват, но си личи, че не е така. Heart Eyes Ана ми беше много гадна и отвратителна. Как може да причинява това на Марко, а и на Фран, нали уж го обича. Не мога да я разбера, но много ме дразни. Close Close Беше забавно, когато Фран и Диего и Ана и Марко танцуваха заедно. Joy Стана ми смешно като Фран се ядоса, а горкият Диего нищо не разбра. Joy Joy Не вярвах, че Людмила ще се засегне от думите на Макси, ама тя: как ме нарече, "непоносима" ли? Joy Joy Беше ми забавна. Joy Джейд как целуна Герман, а той горкия. Joy Joy Много се радвам, че Марко чу какво говори Ана, за да я разбере що за стока е. Но май в другите епизоди пак ще го излъже нещо, не мога да повярвам, че й вярва.
Общо взето този епизод ми беше един от най-смешните. Joy Joy

# 586
Ани, относно това Деми, Майли или Бела да участват, аз съм твърдо против! Не намирам смисъл в това те да участват. Майли ако приеме голяма грешка за Виолета. Тя ще и съсипе репутацията - убеден съм в това и хейтърите ще станат повече!  Peace

Съгласна съм с теб!!  Ако вкарат Майли  много хора ще спрат да гледат ,,Виолетаʼʼ! 

# 587
Ани, относно това Деми, Майли или Бела да участват, аз съм твърдо против! Не намирам смисъл в това те да участват. Майли ако приеме голяма грешка за Виолета. Тя ще и съсипе репутацията - убеден съм в това и хейтърите ще станат повече!  Peace

Кажи го на режисьорите. А и да съм честна предпочитам Селена,Деми и Бела пред Майли. Но това е информация,която мисля,че не е истинска  смисъл и за втория сезон се говореше,че Деми ще влиза като леля,ама не знам. Ще разберем. Всъщност кога започва?

# 588
Доста интересен епизод беше.  Heart Eyes
Разбирам защо Диего отново не можа да признае истината на Виолета. Изглеждаше, че тя вече му е простила, че иска да бъде с него и, че го обича и това беше най-неподходящия момент, в който Диего  да й каже истината. Не, че някога ще има подходящ момент за подобно нещо.  Rolling Eyes
Феде и Нати бяха много сладки като пяха.  Heart Eyes А милата Людмила щеше да си умре от ревност.  Sad Joy Толкова й личи, че ревнува и, че е влюбена във Феде, но само тя не иска да си го признае. ;д
Интересно беше съревнованието между момчетата и момичетата. Не знам кои бяха по-добри, защото всички адски много ми харесаха.  Heart Eyes Ето, че най-накрая се появи причина, поради която всички момичета, както и момчета, поне веднъж да бъдат задружни. ;д
Людмила покрай Федерико стана много чувствителна. Какви ли неща са й говорили всички, а тя се обиди за най-малкото нещо, което Макси й каза. Голяма работа е.  Joy
Джейд продължава и тя да играе роля, за сега й се получава. Херман на всичко се връзва. Mr. Green И как само го целуна.. леле.  Joy
Тази Ана продължава да върти игрички. Не й ли писна така да лъже Фран?!  ooooh! Много се зарадвах, че Марко ги чу, но очевидно тя пак ще успее да го излъже. Как искам Марко и Фран да поговорят и да се разбере, че проблемите идват от Ана.
Разстрои ме сцената, в която Виолета си спомняше за самото начало. Тя беше толкова малка, плаха, страхуваше се от живота, но ето, че се появи Анджи и всичко се промени към по-добро.  Heart Eyes А когато се появи Анджи и започнаха да си говорят с Виолета щях да се разплача.  Sad Много е тъжно, когато ни се налага да пуснем скъп човек да си отиде, за да може той да е щастлив. Хареса ми, че Виолета осъзна какво значи тази възможност за Анджи и се съгласи тя да замине, въпреки че ще страда много.

Според мен това за Деми, Селена, Майли и Бела не е вярно, тъй като и четирите вече не работят в Дисни, а и едва ли екипа на "Виолета" имат толкова пари, че да платят на звезди като тях да се снимат в сериала. Може да има друга гост-звезда, която все още работи в Дисни като Деби Раян например. А може пък да вкарат гост-звезда от Аржентина, за която ние да не сме чували, както направиха с Rock Bones и College 11.

# 589
Много интересен епизод беше!С това караоке големи спорове бяха Ками и Бродуей полудяха Joy Да стават гаджета вече Ками съвсем забрави Себа Party Стана ми гадно за Анджи,но се радвам,че Виолета направи едно свястно нещо и я посъветва да отиде в Франция и да постигне това,което си е мечтала.Джейд много тъпичка горката,но много срещи взеха да си правят с Херман да не вземе пак да и повярва,но няма да е нищо ново ooooh! Матиас много влюбен горкият в тази Пароди нямам търпение за целувката им Peace Ана или Анита Joy продължи да ме дразни и в този епизод толкова е нагла и отвратителна направо се чудя как може Фран да и вярва ooooh! при положение какви и ги наговори.Много ме подразни като танцуваха Ана и Марко и Фран с Диего в една стая тази като започна да подскача да бута Франческа направо ми идеше да я хвана за гушата ooooh! Грегорио отново с план и готов за действие сега пък ще прави Пабло виновен,но дали ще успее да му сложи картофа с боята Joy ???
Людмила започна да се променя и тя като Диего любовта ги промени и двамата.Феде направи добре като извика Нати да пеят заедно много ми хареса песента им също и другите две Veo Veo и Luz Camara Action.Всичко пляскат,а Людмила не се сдържа да покаже ревността си.
Сега започват повторенията,а новите епизоди се падат някъде мисля,че началото на май месец newsm78
Аз също не съм съгласна да влизат Майли,Деми или Бела Торн  много нови персонажи ще станат,а сериала наистина може да изгуби рейтинг.Дано не правят тази грешка сценаристите и режисьорите! Praynig

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 19:32 от md_violetta_fan

# 590

Кажи го на режисьорите. А и да съм честна предпочитам Селена,Деми и Бела пред Майли. Но това е информация,която мисля,че не е истинска  смисъл и за втория сезон се говореше,че Деми ще влиза като леля,ама не знам. Ще разберем. Всъщност кога започва?
Не знам кога започва епизода, но в интернет има снимки с логото на "Violetta"и снимки на Деми Ловато и Селена Гомес:
http://violetta-super.blogspot.com/2014/02/cateva-poze-din-violetta-3.html

# 591
Извинявайте ама аз нещо не разбрах как така херман и джеид си говорят абе какво се е случило с тях защото в началото си помислих че джеид е сънувала ама не е  така и  моля отговорете и какво стана с исмералда и моля не ми казвайте върни се назад към други страници? Да знам че въпросът ми е много тъп и да гледала съм епизодите!   Wink

# 592
Извинявайте ама аз нещо не разбрах как така херман и джеид си говорят абе какво се е случило с тях защото в началото си помислих че джеид е сънувала ама не е  така и  моля отговорете и какво стана с исмералда и моля не ми казвайте върни се назад към други страници? Да знам че въпросът ми е много тъп и да гледала съм епизодите!   Wink
Нали Джейд допринесе за разкритието на Есмералда и така помогна на Херман и за това той отново се сближи с нея, защото й е благодарен. Разбира се дори и не подозира на кого е целият този план.
Джейд и Мати дадоха пари на Есмералда, за да избяга и да се скрие от полицията.

# 593
Аз също не съм съгласна да влизат Майли,Деми или Бела Торн  много нови персонажи ще станат,а сериала наистина може да изгуби рейтинг.Дано не правят тази грешка сценаристите и режисьорите! Praynig
[/quote]
Въпреки, че в интернет постоянно пускат слухове и снимки със тези "бивши" звезди на Дисни ченъл, аз също не съм съгласна да влизат Майли,Селена,Бела или Деми, защото сериалът е за Виолета и се разказва  за нейният живот, а като се появят тези големи звезди хората ще гледат само тях и няма да обръщат внимание какво се случва с Виолета!А и мисля, че не е вярно, защото екипът едва ли има толкова средства, за да покани тези момичета!

ПП:Съжалявам, че не излиза като цитат- нямам си на представа защо не е цитат!

# 594
Въпреки, че в интернет постоянно пускат слухове и снимки със тези "бивши" звезди на Дисни ченъл, аз също не съм съгласна да влизат Майли,Селена,Бела или Деми, защото сериалът е за Виолета и се разказва  за нейният живот, а като се появят тези големи звезди хората ще гледат само тях и няма да обръщат внимание какво се случва с Виолета!А и мисля, че не е вярно, защото екипът едва ли има толкова средства, за да покани тези момичета!
Именно. И аз съм на това мнение.  Peace
Както казах, за мен е по-вероятно да поканят някоя гост-звезда, която все още работи за Дисни, но да се снима само в един/два епизода. Ще видим какво ще става. И без това има достатъчно нови герои, които се очаква да заемат важно място в сериала, така че не ни трябват други. Laughing

Нова снимка на Канде и Факу.

# 595
Именно. И аз съм на това  мнение.  Peace
Както казах, за мен е по-вероятно да поканят някоя гост-звезда, която все още работи за Дисни, но да се снима само в един/два епизода. Ще видим какво ще става. И без това има достатъчно нови герои, които се очаква да заемат важно място в сериала, така че не ни трябват други. Laughing

Нова снимка на Канде и Факу.

Да, както направиха с Бриджит Мендлър!Между другото как се качват снимки като коментар?Знам,че звучи тъпо, но съм нова във форума  Simple Smile

# 596
Благодаря че ми отговорихте и да и аз не съм съгласна и за трите особено за Майли и все пак сериалът е за Виолета не за тях! И ако искат тези режисиори  сериалът да достигне по големи висоти и повече фенове нека да не го правят така но според мен сериалът е доста популярен и няма защо да включват Деми Селена  и Майли!  Naughty

# 597
Скрит текст:
Предпочитам Майли да не участва във Виолета,а и мисля,че това са просто неверни слухове.Не знам дали всички сте видели,но преди малко се натъкнах на нова нейна снимка към новата и песен,където е само по прашки и се виждат други неща.Биха развалили много сериала,защото аз лично я свързвам вече с последните и прояви и някак не ми се връзва във Виолета.Но това са слухове сигурна съм  Peace
Нов клип от Тини - Канде си спинка сладко сладко  Hug
http://instagram.com/p/mYIJwehDzi/

# 598
Здравейте, аз също го гледам и много ми харесва.Според вас кой пее по-хубаво, Фран или Виолета.Според мен Фран пее също много хубаво като Виолета и ако тогава Вилу се беше отказала от Юмикс можеше Фран да я замести:-). Също някой може ли да ми каже откъде се появи този Себа?? Тогава изпуснах няколко епизода.

# 599
Между другото как се качват снимки като коментар?Знам,че звучи тъпо, но съм нова във форума  Simple Smile
Надявам се да ме разбереш. ;д
Скрит текст:
Над полето, в което пишеш мнение има два реда с различни функции. Натискаш второто квадратче на втория ред (това със снимката), копираш линка на снимката и го слагаш между двете "img", които ще ти излязат.

Нов клип от Тини - Канде си спинка сладко сладко  Hug
http://instagram.com/p/mYIJwehDzi/
Ехх, значи, не оставят момичето да се наспи на спокойствие. ;д Много е сладка. Факу също. Heart Eyes

vikinik,  Hug добре дошла в темата.
И Фран, и Виолета имат много красиви гласове.  Heart Eyes
А Себа участва в групата Rock Bones и те се появиха заради състезанието с групите. И така той хвърли около на Ками, както и тя на него и в последствие станаха гаджета. ;д На мен той ми липсва, но доколкото знам ще се появи отново.  Peace

Диего Алкала (Мароти) е написал, че днес са заснели първата му сцена във Виолета3 с Тини, Мечи и Диего Рамос.

Нова снимка на Деймиън, Руджеро, Мечи и музикален продуцент в студиото за записване на песни.

Дано Феде и Людми да имат обща песен. Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт