Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 659
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
Искаш да кажеш, че ти не чистиш и не готвиш?

# 496
  • в огледалото на живота
Искаш да кажеш, че ти не чистиш и не готвиш?
Някоѝ пък имат мъже -готвачи в къщи... Wink

# 497
Чистя и готвя, но не само аз. Ако аз чистя, някой друг готви и обратното.
Ако бях домакиня и си стоях цял ден вкъщи, щях да ги обгрижвам, но работя колкото и останалите членове на семейството, така че който има свободното време, той върши съответната работа, която трябва да се свърши.

# 498
  • оттам, откъдето започва България
За щастие и аз съм работеща. Моите мъже също помагат вкъщи, но чистенето и готвенето не са им силната страна.   Simple Smile

# 499
  • 1st floor
Готвя с удоволствие и не давам никой да припарвам в кухнята (освен в случаите, когато ме налегне мързел). Като чистя се разтоварвам...абе, отгледах пълна къща с готованци, май... Laughing

# 500
blackpearls , пробвай с това, става за всякакви повърхностти, чистила съм какво ли не, не ми е оставяло следи.
Скрит текст:

Клин имат няколко вида, това се води мултишайн.

Това дали става за кухненски гръб ? Моят е едноцветен и тъмен , с каквото и да го бърша , все е на едни замазани следи. Не  е гланц, матиран е , но така пада светлината, че все виждам следи от бърсането.  Confused

# 501
Мдаа...и моят гръб на кухнята е тъмен-черен и се виждат следи от бърсането, особено като напече, става ужасно...

Затова пускам щорите ниско, да не ме дразни Mr. Green

# 502
Аз май ще се спра на универсалния препарат на Clin, който е препоръчала jasmin.Спирам да експериментирам с разни специализирани препарати, че по-зле става от тях  Simple Smile.

# 503
Аз пък търкам с едно телче - бях си го купила от Amway. Много е фино и се справя чудесно дори и без препарат.
[/quo
Препоръчайте добри телчета, че до сега не съм попадала на нито едно свястно. Или се чупят (разграждат) още докато ги ползвам, та ми избождат пръстите,или при второто ползване вече са ръждясали. Последното, което купих беше една скъпа гъба покрита с фина метална мрежа отгоре и познайте - при изваждане за втори път, падаше ръжда на прах.
Често ползвам абразивните гелове за изтъркване, но става по-бавно и по някога не толкова добре.

Това телче е много фино и не ръждясва. Аз вече го имам от 3 месеца, стои на мивката и постоянно е във вода и пак не е ръждясало. Както казва и друга мама - като ново е. Купих го за 4 лв от една дистрибуторка на Amway, но й загубих контактите. А за другите им препарати не мога да се произнеса. Доколкото зная, все още не са регистрирани в Б-я, т.е. нямат право да се продават. В една приятелка видях скорозакупен препарат, но имаше етикет на румънски, което е меко казано неприемливо, да не кажа - незаконно.

От юни вече имат БГ онлайн магазин. При интерес съм на разположение.

# 504
Момичета с какво чистите ПДЧ ?Без да се замацва и да оставя следи от бърсане...

# 505
С препарат за под, какъвто и да е, след това подсуши веднага със суха бърсалка или кърпа.

# 506
Микрофибърна кърпа и препарат за стъкла
опитай.

# 507
Благодаря ви ,ще пробвам ,става въпрос за кухнята ми...След като я монтираха ,цялата беше в прах,реших да мина само с мокра кърпа,ама то се замаца,а и друго си е с препарат една дезинфекция все едно...ама като погледна така от страни и е ... #Crazy ужасно замацано.

# 508
  • София
Щом е само прах аз бих минала всички повърхности само с попивателна кърпа и вода, с често изплакване на кърпаа под течаща вода  Peace

# 509
Щом е само прах аз бих минала всички повърхности само с попивателна кърпа и вода, с често изплакване на кърпаа под течаща вода  Peace

Да, така, евентуално малко оцет (пробвай как ще е ).

Общи условия

Активация на акаунт