Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 106 395
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Купих си препарата за отстраняване на котлен камък на Astonish , с цел да си отпуша парната ютия, но на упътването пише да не се използва за парни ютии Tefal...Та се чудя дали някой го е приложил на такава ютия и да ме посъветвате за друг препарат,  ако този наистина не става Simple Smile Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 76
посъветвайте ме за препарат с който да изчистя,черните плочки в банята от котления камък.Благодаря

# 77
  • оттам, откъдето започва България
посъветвайте ме за препарат с който да изчистя,черните плочки в банята от котления камък.Благодаря
Аз също бях питала по-напред и ми препоръчах розов Полирапид, но все още не съм го ползвала. Моите плочки са тъмно кафяви и нямат котлен камък, защото след всяко къпане, т. е. всеки ден, ги подсушавам. cleanа Можеш да пробваш и с топъл оцет, разреден с вода. С него би трябвало да се махне котления камък.

# 78
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Препарата с оцет на ДМ

# 79
  • Варна - Черна гора

Препарата с оцет на ДМ
, който е на брошура (до 02.04) на цена 1,49 лв.  Peace

# 80
  • София
Имам следния проблем - бяла тенджерка, емайлирана, в която притоплям чай, е загоряла. Била е оставена само с течност, на включен котлон, съответно забравена. Сега цялото дъно е в сиво-черни кръгове, като загоряло, отвън, където е кипяла течността, също има такива следи. Пробвах с препарат за съдове Фрош, с Тест, накисвах, търках с телена гъба - поизбледняха и толкова. Много ме дразни. Има ли начин да се изчисти?

# 81
  • София
Здравейте!
Бих искала да ми дадете съвет относно почистване на душ-кабини.  Редовно я мия и не е захабена това трябва да е ясно, но на ваничката, около пластмасовите релси се образуват малки черни петънца, вероятно е мухъл. Пробвах абразивни препарати, белини, не и не.  Какъв препарат сте ползвали ..? Със САВО не става , а и щеше да ме отрови от аромат..  Mr. Green
Благодаря!

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 00:43 от marchеva14

# 82
  • Варна
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, нищо конкретно не им се е случило, просто искам да ги измия с някакъв препарат, от който няма да побелеят. Засега ги поддържам само с вода. Веднъж пробвах Медикс за баня и на мястото, където сложих от препарата, стана по-светло петно. Затова искам някой, който има тъмни плочки в банята, да ми каже какъв препарат използва.
Аз съм с кафеви плочки в банята. Доволна съм от Полирапид розовия, от скоро ползвам и Циф за баня, също е много добре, няма гадна миризма.
От Медикс не съм доволна и аз .
+1 за Пулирапид розовия.Само от него съм доволна за банята!
С какво да почистя стъклена мозайка/от тази като на басейните/?

# 83
Дайте съвет за почистване на светъл диван с подръчни средства, моля. С препарат няма да се справя, тъй като не съм в България и не им разбирам на препаратите тук...

Благодаря предварително!

# 84
  • Варна
Дайте съвет за почистване на светъл диван с подръчни средства, моля. С препарат няма да се справя, тъй като не съм в България и не им разбирам на препаратите тук...

Благодаря предварително!

Относно отпушването на канали съм доволна от гела на Мистър мускуло, пробвах и този на Саво, но се разочаровах.
Плочките в банята (тъмно зелени) чистя с розов/бял пулирапид(преливам си го в шише с пулверизатор), но много кихам от него.

# 85
Имам следния проблем - бяла тенджерка, емайлирана, в която притоплям чай, е загоряла. Била е оставена само с течност, на включен котлон, съответно забравена. Сега цялото дъно е в сиво-черни кръгове, като загоряло, отвън, където е кипяла течността, също има такива следи. Пробвах с препарат за съдове Фрош, с Тест, накисвах, търках с телена гъба - поизбледняха и толкова. Много ме дразни. Има ли начин да се изчисти?
С Cif. Няма начин да не се изчисти с него.

# 86
  • На брега на реката

Опитай с лимонена киселина. Слагаш 1 пакет, доливаш с малко вода, слагаш да заври и после я оставяш да стои няколко часа.

# 87
  • Пловдив
Дами,препоръчайте ми белина (или нещо друго) за пране на бели кърпи. Не намерих прах който да ми хареса и очевидно трябва да добавя нещо Crossing Arms

# 88
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Опитай с лимонена киселина. Слагаш 1 пакет, доливаш с малко вода, слагаш да заври и после я оставяш да стои няколко часа.

Интересно е това с лимонената киселина. Аз пък така знам за варене с прах за пране (1-2 с.л. се варят с вода в съда), добре вдига загоряло, но мисля, че в случая се е спекло.

# 89
Дами,препоръчайте ми белина (или нещо друго) за пране на бели кърпи. Не намерих прах който да ми хареса и очевидно трябва да добавя нещо Crossing Arms

При малкото ми опити с белина винаги съм сгафила  Mr. Green Препоръчвам ти прах Омо за бяло, но не от Лидл и прахчета, които се добявят пак за бяло пране. Вземала съм на Хайтман, но има и други.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт