Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 932
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
В каква опаковка е тоя препарат с оцет на ДМ?

# 541
  • оттам, откъдето започва България
http://issuu.com/promooferti/docs/09-16_09-29_a3_4pages_final/1 Брошурата е стара, но цената е такава, около 2 лева в зависимост от това дали е с помпа или не. Пък и като отидеш в магазина ще те упътят.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 14:00 от pitinko68

# 542
Благодаря  Hug

# 543
Антибактериалният Медикс, който показахте по-напред, го гледах днес в Карфур на цена 2.79 лв. Значи го има на пазара.

# 544
  • София
Антибактериалният Медикс, който показахте по-напред, го гледах днес в Карфур на цена 2.79 лв. Значи го има на пазара.
Цената е много добра! Дано качеството си заслужава.

# 545
  • Варна
Става ли за ламинат?

# 546
Дават го универсален, следователно би трябвало да е неутрален и да става за ламинат.

# 547
  • Варна
Благодаря!
Явно ще се разходя до Карфур Simple Smile .

# 548
На  Била  е  2.99 лв.

# 549
РРР, пробвай да му смениш мястото - премести го малко по-напред - и ще спре да пуска прекалено много. Цялата тази синилка се почиства, слава богу, лесно. Но като уцелиш правилното място, не цапа изобщо.
Иначе и аз като теб повече блокче „синя вода” за ръба на тоалетната няма да взема - нито Сано, нито Бреф. Само безцветни ще купувам.
а как я почиствате тази синилка, защото много ме дразни а все не мога да я изчистя и така стои на петна

# 550
С белина, доместос.
Имаше и едни розови препарати, такъв срам съм брала заради тях.

# 551
  • София
РРР, пробвай да му смениш мястото - премести го малко по-напред - и ще спре да пуска прекалено много. Цялата тази синилка се почиства, слава богу, лесно. Но като уцелиш правилното място, не цапа изобщо.
Иначе и аз като теб повече блокче „синя вода” за ръба на тоалетната няма да взема - нито Сано, нито Бреф. Само безцветни ще купувам.
а как я почиствате тази синилка, защото много ме дразни а все не мога да я изчистя и така стои на петна

Не съм я чистила, така си стоеше на ивици, какъв смисъл да я чистя, като при следващото пускане на водата отново се стичат тези ивици... С нетърпение го изчаках да свърши, така ми се беше насинило пред погледа, че се страхувах да не би да останат някакви петна по тоал. чиния навътре... Слава Богу всичко се изми. Никога повече няма да купя подобен препарат...

# 552
Като махнеш блокчето и пуснеш водата, синьото се маха без проблем.

# 553
  • София, Младост
Уф, и аз едва го изтраях да свърши това  Crazy.
С удоволствие се върнах към лентичките на Domestos  Peace

# 554
  • в огледалото на живота
Аз пък слагам в резервоара на казанчето от тези таблетки и съм много доволна и като дезинфекия и като аромат  Peace
Синеенето  се отмива безпроблемно... Simple Smile
Издържат доста време.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт