Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 930
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз пък слагам в резервоара на казанчето от тези таблетки и съм много доволна и като дезинфекия и като аромат  Peace
Синеенето  се отмива безпроблемно... Simple Smile
Издържат доста време.
Скрит текст:
И аз ги ползвам. Много добре се разтварят. Само, ако по-дълго не си пускал казанчето, при първото пускане тече яка синилка, но после се отмива. Фаянсът на чинията стои свеж и лъскав.

# 556
Аз пък слагам в резервоара на казанчето от тези таблетки и съм много доволна и като дезинфекия и като аромат  Peace
Синеенето  се отмива безпроблемно... Simple Smile
Издържат доста време.
Скрит текст:
И аз ги ползвам. Много добре се разтварят. Само, ако по-дълго не си пускал казанчето, при първото пускане тече яка синилка, но после се отмива. Фаянсът на чинията стои свеж и лъскав.

И аз ги ползвам много съм доволна от тях  Simple Smile

# 557
Тези таблетки имат ли почистваща и/или дезинфекцираща функция или само правят водата синя?
На мен ми е голям проблем как да се почиства казанчето отвътре Confused Tired Отвътре като се погледне е цялото в тиня и гадост и нямам представа как може да се изчисти и да се поддържа чисто. Последния път почти го счупих, опитвайки се да го чистя. Много ме дразни!

# 558
  • в огледалото на живота
Тези таблетки имат ли почистваща и/или дезинфекцираща функция или само правят водата синя?
На мен ми е голям проблем как да се почиства казанчето отвътре Confused Tired Отвътре като се погледне е цялото в тиня и гадост и нямам представа как може да се изчисти и да се поддържа чисто. Последния път почти го счупих, опитвайки се да го чистя. Много ме дразни!
Отвътре едва ли ще ти почисти казанчето...но,да фаянса на тоалетната почиства и дезинфекцира,дотолкова,че постояно се облива с него от водата  Peace

# 559
  • Варна
Пробвай с белина Аче - налей и остави една нощ. При мен така се махна, поне от видимата част.

# 560
  • София
От четвъртък препарата с оцет в dm дрогериите е намален на 1,49 лв.

# 561
  • София
ДМ имат едни таблетки за почистване на казанче(тази тяхната марка). Майка ми ги ползваше и ми беше дала няколко, защото и аз все не можех да си изчистя казанчето.Е - светна! Само че ако дозата е една таблетка, аз сложих 3. Иначе слагаш, оставяш 15 мин и то се разтваря и си кипи - само си чисти. Не бяха и скъпи даже. Simple Smile

# 562
Препарат Астониш за килими, дали ще изпере матрак ,на места пожълтял от напикаване.

# 563
Отвътре едва ли ще ти почисти казанчето...но,да фаянса на тоалетната почиства и дезинфекцира,дотолкова,че постояно се облива с него от водата  Peace
Мерси, може да взема да пробвам  bouquet

ДМ имат едни таблетки за почистване на казанче(тази тяхната марка). Майка ми ги ползваше и ми беше дала няколко, защото и аз все не можех да си изчистя казанчето.Е - светна! Само че ако дозата е една таблетка, аз сложих 3. Иначе слагаш, оставяш 15 мин и то се разтваря и си кипи - само си чисти. Не бяха и скъпи даже. Simple Smile
Ще ги потърся непременно тези таблетки, точно такова нещо ми трябва, мерси  bouquet Simple Smile

Пробвай с белина Аче - налей и остави една нощ. При мен така се махна, поне от видимата част.
Благодаря ти  bouquet
Мислих си го това и ако не намеря таблетките, ще го приложа.

# 564
Взех препарата с оцет на ДМ , но не ми харесва и миризмата е неприятна . Взех универсален с лимон на ДМ пак , от него съм доволна. Въпреки че чистя често банята, пак се бе поналожил варовик , взех Полирапид и всичко светна. За варовик най-добрия си остава той , макар че за поддържане и разора става .

# 565
  • Далече, далече...
Здравейте, мами!
Преди ден тръгнах да почиствам хладилника отвън... Вратата на хладилника я почистих с обезмаслител на Медикс, сега забелязвам че има пръски по хладилника,  пръските са такива, като от помпата на обезмаслителя. Досега винаги отвън съм го почиствала с обезмаслител, и нямам идея защо този път се получи така. В момента вратата на хладилника изглежда така сякаш върху вратата му е изсипано олио...така стои. Моля, ако някой може да ми даде някакъв съвет, как да го почистя... newsm78

# 566
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай с магическата гъбка. Аз така чистя всички бели ел. уреди.

# 567
  • 1st floor
След като пробвах с какво ли не да изпера гадните петна под мишниците, които се образуват по ризите ми от део стиковете, помогна само W5 за петна от Лидл (голяма светлозелена туба). Махна всичко захабено, дори и на по-стари блузи, които не носех вече заради тези петна. Този препарат бях взела на някаква промоция, намален от пет на два и 50. Тогава се заредих с две туби, а сега ме е яд, че не взех повече. Май не е от постоянния асортимент... newsm78

# 568
  • София
Непокорна, можеш ли да потърсиш снимка за да знам за какво да се оглеждам, моля!   bouquet

# 569
  • Пловдив
Непокорна, можеш ли да потърсиш снимка за да знам за какво да се оглеждам, моля!   bouquet
Peace Предполагам, че става дума за този https://www.google.bg/search?q=lidl+w5&rlz=1C1FDUM_enBG485BG … 58513%3B380%3B285 препарат, но както изглежда вече не е в асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт