Странен цвят на кожата на ръцете

• 961
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте , проблема е ,че от няколко месеца кожата на ръцете ми е като лилава.
В смисъл постоянно се променя. Има моменти в които е напълно нормална , но в повечето случай е една такава бледо лилава. Кокалчетата ми пък са силно зачервени. Нямам някакви болки или сърбежи.
Не знам дали е защото като цяло нямам много тен (от по-белите съм) , но дори когато натисна участака с пръст се отбелязва самият пръст по кожата. Дори и при най-лекият допир.
Започвам да се притеснявам Sad
Има ли някой с подобен проблем? Simple Smile
Благодаря!

# 1
Това, че ти се отбелязва пръста, става при остра дехидратация. Обади се на личния лекар най-добре.

# 2
Може би не е лошо да си пуснеш една пълна кръвна картина, но преди това наистина мини през личния лекар, той ще знае по-добре от нас. Успех! Дано няма нищо притеснително.

# 3
Натискали са ми кожата и са наблюдавали белия отпечатък при преглед на щитовидната жлеза. Каква е връзката не знам, но вероятно е индикатор за нещо. Успех с изследванията  Peace

# 4
Феномен на Рейно, така както го описваш...http://en.wikipedia.org/wiki/Raynaud%27s_phenomenon..Ама да не се ошашкаш нещо - тва си е супер често срещано и изобщо не е нужно да е симптом на там изброените неща.

Общи условия

Активация на акаунт