Seriozen problem

• 940
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!! Обръщам се към Вас с огромна молба за помощ,тъй като моят здравословен проблем е може би нещо,с което едва ли много хора са се сблъсквали.На 20 години съм и водя полов живот от 1 година и то с постоянен партньор,с който се обичаме и си имаме доверие.Случаят е следният:миналата година около 17 април се скъса презерватив и част от него остана в мен без да подозирам,следствие на което получих остра инфекция.След 3 дена помня, че го изкарах от само себе си но 2 седмици имах вагинално кървене , остри болки и висока температура.Пих какви ли не антибиотици,мина инфекцията,но оттогава само проблеми.Всеки ден парене,зачервени срамни устни,много силно бяло течение.Правени са ми микробиологични изследвания,цитонамазка,преглед с ехограф и всичко е наред , но постоянно имам оплаквания от парене , обилно бяло течение и зачервявания. Моля за ваш съвет,тъй като съм в задънена улица..

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 17:40 от Ambroziq1

# 1
  • София
Би ли написала поста си на кирилица, защото е задължително, а и така повече хора ще прочетат написаното и ще могат да помогнат  Simple Smile

ПП Ако имаш проблем с клавиатурата, тук е описано какво да направиш - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

# 2
Присъединявам се, напиши четливо и прегледно поста си, иначе би бил подминат като несериозен.
Не пишеш и за кой град търсиш специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт