98 НУ "Св.Св. Кирил и Методий" кв Илиянци

• 6 237
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Търсих нова тема за училището,но не открих такава...

Тази година дъщеря ми ще е в първи клас. Подала съм молба за записване в 98 НУ и се надявам някой да се включи с опит и мнение, за училището, персонала и базата.
Като цяло чувам само положителни отзиви.
Това,което ме притеснява е,че след 4-ти клас ще търсим ново училище...
Доволни ли сте от подготовката и дисциплината?
Как се адаптираха децата,след преместването в 5 кл?

# 1
  • София
Здравей,

дъщеря ми е там в първи клас, питай, ако те интересува нещо по - конкретно.
Базата - е прилична, но стара.
Персоналът е готин  Laughing учителите са доста приятни, общитетелни... Учат и се справят добре децата.
Доста положителни черти има училището, да имаше как да е до 7-ми клас....  ooooh!

В миналогодишната класация за матурите след 4-ти клас, бяха на 26 място, ако не се лъжа, при все че първите 20 места бяха основно частни училища. Ако това ти е от водещите критерии - значи се справят чудесно.
НУУК беше на 25, пак по спомени.

# 2
  • София
Благодаря ти! Simple Smile
Единственото,което ме притеснява е местенето след четвърти клас.... Моята госпожица е много трудно приспособима към нова среда. Чудя се,дали смяната на училище след 4-ти кл, смяната на средата и приятелите, и навлизането в пубертета няма да дойдат в повече на детето.
Надявам се да се включат родители,чийто дечица вече са завършили това училище и да споделят как се приспособиха децата,към новото училище.

# 3
# 4
  • София
Много благодаря за статията!  Hug Не я бях срещала до сега.
Мога да пътвърдя, че написаното отговаря на истината.  Simple Smile

И на мен ми е чудно какво ще правим след 4-ти клас и как ще се справи дъщеря ми с новата адаптация, но се надявам всичко да е ОК!

# 5
  • София
И ние кандидатстваме за там. Интересен ми е всеки отзвук.

И мен ме притеснява малко след 4 клас, но ще го измислим.
Една корекция - на матурите след 4 клас миналата година 98 НУ е на 24 място, а НУКК на 23  Wink

# 6
  • София
Дано се включи някой с опит,че не остана време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт