За махане на маточните тръби преди инвинтро

• 7 655
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Не ги махай, в смисъл ампутирай, а ги клампирай. Само с тубарен фактор ли си и къде прави ин витрото? Да не си някоя от клиниките като тая дето умори една жена? Tired

# 16
# 17
nemi e yasno vsi4ko be6e to4no kakto tryabva isledvaniyata ok ebriyonite byaha super za6to togava ne stana pres cyalito vreme lejex do denya na testa 11 den 7.13 a na 15 den 0.93 dok mi kaza 4e imalo e inplantaciya no ne stana pitamse za6to momi4eta i da vi pitam normalnolie sled kato mi idva cikala mnogo obilno e i imam mnogo bolki normalnolie

# 18
Женя, това да успееш от първия път си е чист късмет, нали казват, че шансовете са 50 на 50 и най-тънкия момент е именно с имплантацията. На колко години си? Сега ще ти пуснат предполагам генетични и имунологични изследвания, понякога се гледа и матката отвътре. Колко ти беше лигавицата в тази връзка? Имаш ли полипи нещо от сорта. Не знам дали тази клиника е добра, аз съм от София. Също така с какво те стимулираха и по какъв протокол?
Ако си по-младичка и си се притеснявала много може и затова да не е станало. Понякога го има и този момент.

Общи условия

Активация на акаунт