Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 125
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами,аз искам да попитам за помпите за кърма който е ползвал да каже мнение,дали трябва де с нас още в родилното,и каква е по добра механична или електрическа Simple Smile

# 136
  • София
привет и от мен
много сладки мами на пловдивскатата юлска среща, усмихнати  Grinning  bouquet много е приятно така да се правят срещички. с юлските мами 2007 си правехме редовно, и сега се виждат те, само дето аз все не сколасвам. виждахме се и с мами от един друг подфорум, искам бебе, даже си правихме организирано уикенд на басейн в средата на бг, да е удобно на всички  Grinning хубаво ни беше, така че и аз съм за срещите Peace
тези дни съм на вълна покупки на дрехи за дребния, че изведнъж всичко му окъся и отесня, не знам как не съм забелязала и милия направо имаше голяма нужда от дрехи, та се юрнах по магазините. бебешките ги гледам само на картинка още, не смея да купувам преди да знам какво имам, че ще е тъпо дреха връз дреха а помня че бая неща запазих и все хубавички. но много ме радва като ви гледам покупките, на мимето последно видях, страшно сладурски бяха   bouquet
нинка, аз си я носих в родилното и на мен ми помогна, но аз родих спешно секцио и кърмата не слезна веднага, както обичайно става при нормалното раждане, така че не знам дали това не е за всеки индивидуално, не ми се иска да си налагам мнението. сега даже си поръчах на авент единична електрическа, а иначе другата ми е пак авент, ръчна. от тази фирма съм доволна, ползвах дадени назаен две други, не помня каква марка бяха, но просто не са удобни. авент са по-скъпи спрямо тях, но според мен са и по-качествени Peace
слънчев ден от мен, днес мисля с дребния да го изкараме навън Heart Eyes

# 137
Здравейте мами,аз искам да попитам за помпите за кърма който е ползвал да каже мнение,дали трябва де с нас още в родилното,и каква е по добра механична или електрическа Simple Smile

ninka_76аз ползвах механична, но много ме боляха зърната. И се "доих" ръчно, когато беше нужно  Laughing
Тук намерих интересен линк за килцата
http://blog.beboran.net/polezno/perfect-weight-pregnancy/
Хубав и усмихнат ден, мамита  Hug

# 138
Мимето14 супер магазин, суперски неща! А жълтичкото комплект за изписване ли е или ти си си го комбинирала?
Пловдивчанки супер сте  newsm10
желязото на мен при хемоглобин 116 ми изписаха 2*1 малтофер, обаче аз пия само по един и така не се запичам. Ще видим след месец дали съм постъпила правилно. Покрай тези магнезиеви и железни препарати не мога да намеря удобен момент през деня да пия достатъчно мляко и взех да освирепявам за млечице-сигурно калция сега ще ми дойде в дефицит  ooooh!

Комплект са само жилетката, ританките и ръкавичките, което е на втората снимка.А пелената просто и нея реших да я взема в жълто, за да имам все пак някакъв вариант за момченце  Mr. Green но още се чудя дали това ще е за изписването защото с този дълъг ръкав  newsm78

# 139
Добро утроо!

Пловдивски мамки - чудесни сте ! Направо ви завиждам !

Mrs Ravens : С топка има в студио Дивали, аз мисля да ходя да се пробвам. Ако имаш ентусиазъм и ти пиши да се разберем!  Grinning

За помпата : не съм ползвала никога, защото ми е първа бременност, но съм се спряла на електрическа на Авент по препоръка на много хора.

Желая на всички прекрасен слънчев ден с много добро настроение. Този уикенд съм решила да го отдам на разходки, че след това едноседмично заседяване в офиса не се издържа вече.

# 140
Мимето14И аз се чудя за обличането-при мен се очаква бебенцата да са малки и не ми се струва разумно още от началото да ги опъна по къс ръкав, за това ще взимам и двата вида, като ще купя задължително и няколко от най-малките-за новородени, а пък ако нещо ми остане неползвано-здраве да е! Незнам нощно време с какво да ги завивам докато са мънички?  newsm78 А в родилното обличат ли ги? За там дрешки трябва ли да имам или само за изписването? Някой има ли опит с дребни бебета и тяхното първоначално отглеждане?
За кърменето с помпа-който е ползвал, кажете ми наистина ли разранява повече отколкото ако кърмиш?
Последен въпрос-какво мислите за книгата на д-р. Спок? на мен ми се струва че има много остаряла информация /1966 г./ и дори грешна. В нея пише, че на бебетата се давало вода със захар, вярно ли е това ?

# 141
VeryMe, аз давах на моето дете вода и съм на мнение, че е добре детето фда приема поне малко вода.
За помпите, аз ползвах механична на Медела, но нещо обърках в цялото кърмене и бързо ми спря кърмата  Tired

(да поясня, че не съм а от бъдещите юлски майка, а от миналогодишните и се явявам като натрапник във форума ви, за което се извинявам ако имате нещо против  Mr. Green)

# 142
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас има усещане за скубане в зоната на корема понякога (може би е от разтягане на матката ooooh!)

# 143
VeryMe, аз давах на моето дете вода и съм на мнение, че е добре детето фда приема поне малко вода.
За помпите, аз ползвах механична на Медела, но нещо обърках в цялото кърмене и бързо ми спря кърмата  Tired

(да поясня, че не съм а от бъдещите юлски майка, а от миналогодишните и се явявам като натрапник във форума ви, за което се извинявам ако имате нещо против  Mr. Green)
Как така натрапник, ти си Консултант!!!

# 144
Затова реших да ви погледна форума  Laughing и ако мога да ви  бъда полезна  Simple Smile

# 145
  • София
Здравейте, мами! Реших и аз да се включа с един въпрос към опитните майки - с какво перете детските дрешки. Тъй като и аз вече понакупих някои неща за моята бебка, не че бързам да ги изпера, понеже има доста време още, но все пак не знам кой перилен препарат и евенутално омекотител са подходящи за бебета. Какво ще посъветвате?

# 146
Аз пера с Тео Бебе или Персил, омекотител започнах да ползвам доста късно (след 6 месец май newsm78 )

# 147
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас има усещане за скубане в зоната на корема понякога (може би е от разтягане на матката ooooh!)

няма скубане, но усещам нещо като сърбеж по хоризонтала на корема, забелязах след къпане, а знам, че не е от козметиката, която ползвам за бременни.  pregnant

# 148
Аз с първото бебе перях с тео бебе ,но забелязах че ми избелват дрехите ,после минах на сано максима ,и страхотно изпира петната ,ползвах и омекотител ,сега малкия е на 3 г и пера с какъвто прах имаме ,от турция имаме персил ,не е лош ,но ми намирисва на сода като че ли.
Браво на пловдивските мами ,хубавиците ми те:)пу - пу Simple Smile

# 149
Много се радвам направих първата покупка за бебчо ,олекотено юрганче от тънката вата Grinning,понеже може да има и по хладни вечери Wink

Общи условия

Активация на акаунт