Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 213
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Не знам, по-добре не го пии, пии го по-късно. А изобщо защо го пиеш под час  newsm78 аз го пих когато ми падне  Thinking
И да питам майките, не ви ли пречи гелът в Памперс...май аз много се втелявам  Sick
А за Тина Киркова, аз раждах там седях 5 дена в болницата не съм си взимала випове и апартаменти. За хотел бих ги дала, ама в случая не, реших, че мога да издържа 5 дена и да спестя 300 лв.   Mr. Green
Пък и дано всичко при вас да е ОК и да не се налага да седите дълго  Praynig

# 301
ами 3 по 2 ги деля на 8 часа ooooh!

# 302
аз го пих просто сутрин обед и вечер, без да следя часове  Whistling

# 303
И аз така ги пия.  Peace

# 304
И аз така ги пия.  Peace
и аз така ги пих, но преди 10 дни в болницата ми казаха щом е 3 дневно, значи на 8 часа

# 305
  • Пловдив
Това е цвета и модела,който харесах.С летния кош тежи 10 кг и нещо.Сенника пада до борда,голям багажник.Леко върви и е маневрена.За момиченца няма много свежи цветове.Това ми се стори най-свежичкото.Обаче като видях сега и точната цена ми стана зле.Дори с отстъпката идва доста.Май ще се разтърся из чужбински сайтове.Някой попадал ли е на Пег Перего из чужбинските сайтове за колички?

http://www.vitodesimone.com/content/view/169/211/

Според мен е по-добре магистър, защото е само 1-2 години, а бакалавъра се проточва повечко време...

А,който има намерение да го учи,да учи.Не е задължително да се завърши избраната специалност  Peace

Чела съм че, имаш право само на един бакалавър и един магистър държавна поръчка.

Да,така е

# 306
И аз така ги пия.  Peace
и аз така ги пих, но преди 10 дни в болницата ми казаха щом е 3 дневно, значи на 8 часа
на мен също доктора каза да ги пия под час:7,12 ,22 часа ,но веднъж като става въпрос за изследвания на гладно е по добре да се пие по късно .

# 307
# 308
Момичета помагайте  smile3518 много ме боли зъб! кажете какво мога да пия???????

# 309
  • Пловдив
mimi121,малко да наджабуриш с ракия зъба.И утре беж при зъболекаря.Парацетамол нали може да се пие.Има шанс да те отпусне също

MiRa^ ,благодаря за линковете  Hug

# 310
  • Пловдив
Elfita,Mira е отговорилa. Имaме прaво нa еднa държaвнa поръчкa, не съм гледaлa цените плaтенa поръчкa във ВСИ, но в ПУ излизa по евтино вторa мaгистрaтурa пред бaкaлaвър.

# 311
Здравейте, Юлки, утре сутрин съм на ЖК.Акушерката каза на гладно, жадно...В 9,30 ми е часа. Понеже трябва да пия магнезия в 7 се притеснявам дали ще повлияе върху изследванията.Освен стандартните изсл. ще пуска и антитела. Въпроса ми е, да пия или не магнезия сутринта. Мерсии Hug
сетих се май късно, но.. ooooh!

Днес ми изписаха магнезий в следната форма: 2х1 Диаспорал, 3х2 Папаверин. Двете са за 3 дни, после по 1 Диаспорал и 3х1 Папаверин. Никой не ми каза, че трябва на гладно, даже напротив.

# 312
Ами аз плащам на докторката цялата сума, срещу фактура, в която влизат и парите за болницата, тя си работи с акушерка и като стане време званя по телефона и тя идва. Казах, че ще ходя на отворени врати в Тина КИркова, тя ми каза, че преди е водила женска консултация там и е раждала пак там. Препоръча ми апартамента на 5-я етаж. Тя е лежала в него и каза, че е удобен. Ще го видим. Иначе ми хареса, че не е фен на епизиотомията.
Подробно как да протече раждането ще го обсъдим по-нататък.

Кога има отворени врати в Тина Киркова? Пиши ми, моля те.

# 313
Бързах да кажа за намаленията в Айко,но някой ме е изпреварил  Laughing
Трудно ми е да взема някои решения,затова моля за съвети...

Аз мисля да взема този комплект, антиколик-а:
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=58&pid=68914
Бях видяла по-назад във форума, че комплекта шишета е изличен ако кърмим...Така ли е?Аз все си мисля че рано или късно ще ми потрябват...Така ли е? newsm78
А и друго да попитам...в комплекта има залъгалка,но искам да взема още една, дали мога да взема на Нук...или трябва да е същата като в комплекта за да не стане така че да не я иска?

Не мога да взема решение дали механична или електронна помпа за кърма да взема...какво мислите вие?

Чудя се и на този стерилизатор за микровълнова, ще имам друг,но дали и този няма да ми е нужен,ако ходим на почивка...Но пък какво ми пречи да си взема ел. стерилизатора с мен...  newsm78

Какво мислите за този матрак?
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53&pid=80632

За помощта за сруденти, аз искам да запиша ,но ако е редовно трябва често да пътувам до Пловдив,някой знае ли как се разпределят лекциите за магистри в ПУ?

Според мен е по-добре магистър, защото е само 1-2 години, а бакалавъра се проточва повечко време...

А,който има намерение да го учи,да учи.Не е задължително да се завърши избраната специалност  Peace

Защо мислиш че не е задължително, бях гледала едно интервю с Бойко, в което каза че тези пари ще се връщат ако не се завърши образованието до 5 години...  Thinking

# 314
Elfita blagodarq ti  Hug

Общи условия

Активация на акаунт