Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 189
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
РАЖДАНЕ: Наистина не бих дала 3 бона за това. Всеки екип е длъжен да ни обърне внимание. Независимо как раждаме. А неведнъж вместо поръчания и заплатен доктор идва съвсем непознат...

ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ в Първа АГ "Света София": записах се за 2 април. Искате ли да си сформираме групичка за посещението?

МАТРАК: За първи път се наспах като бебе на матрака Дормео мемори пяна. Горещо го препоръчвам, а и сега е на 50% намаление.

# 361
VeryMe, мерси за инфото. Аз имам една парааптека до нас и си взех листа от глухарче.
За раждането и избора на екип, аз си отидох ей така в ТК и ето ме жива и здрава и детето също. Аз съм за избора ако наистина искаш при някого конкретно да раждаш, всичко останало са градски митове и легенди. Зависи си от човека, но аз не се панирам лесно по принцип, не съм недоверчива и факта че ще постоя в стандартна БГ болнична стая за макс 5 дена ако всичко е ОК и грам не ме притеснява. Накратко- нито ВИП, нито екип, нито лев платен и накрая и почерпка не занесох Crossing Arms
И сега ще отида ей така, но се чудя дали да е в ТК или 2-ра градска. И преди 5 години чуденето ми беше между тези двете.

# 362
Здравейте! Не знам дали е за хвалба, но аз упорито свалям килограми. Вече са 6 кг. По - принцип кг са ми много и затова от една страна се радвам, но от друга - нормално ли е. Не ми става лошо, не съм повръщала нито веднъж. И лекарката в петък ме пита. В последните дни даже си мислих , че прекалявам с яденето, а днес резултата е -1кг. Мисля си , че в последните месеци може и да избухна  Laughing и да стане нещо страшно. Не знам какво да мисля. Има ли и други мами , които свалят.

# 363
  • Телиш/Плевен
За раждането и избора на екип, аз си отидох ей така в ТК и ето ме жива и здрава и детето също. Аз съм за избора ако наистина искаш при някого конкретно да раждаш, всичко останало са градски митове и легенди. Зависи си от човека, но аз не се панирам лесно по принцип, не съм недоверчива и факта че ще постоя в стандартна БГ болнична стая за макс 5 дена ако всичко е ОК и грам не ме притеснява. Накратко- нито ВИП, нито екип, нито лев платен и накрая и почерпка не занесох Crossing Arms
И сега ще отида ей така, но се чудя дали да е в ТК или 2-ра градска. И преди 5 години чуденето ми беше между тези двете.
  202uu
Точно по същия начин мисля и аз и смятам така да родя. И преди съм писала, че няма да съм в частна болница и няма да избирам екип. Peace

# 364
Привет, момичета  Hug Искам да ви питам от кога пак започват прегледите на две седмици. Сега нали повечето от вас ходят веднъж месечно, да не съм само аз  Rolling Eyes

# 365
И аз да се включа , първият път ходих на ЖК в Шейново при който е на смяна се водеше  и там и раждах без екип без пукната дадена стотинка , изкарах 3 дни в обикновенна стая с още 8 майки и всичко мина съвсем нормално и с мен и с детето .Сега пак съм се ориентирала така само че в Майчин дом при когото ми се падне всеки лекар трябва да ти обърне внимание длъжни са в крайна сметка затова са там . Може би единтсвено ще видя за двоен вип и то заради банята .
Аз също се чувствам адски издута и сам като балон вече качвам си много барзо , а ям нормално не си го обяснявам но явно е до организъм а и стартирах с 73 кг сега сам сигурно вече 86 87 и си се търкалям и се депресирам и въобще нямам думи на мойте 163 см съм като табуретка Simple Smile Simple Smile Wink

# 366
Сиси , ти си в моите габарити Grinning Аз стартирах от 86. първия път качих 25 кг и така си останах. Сваляла съм по 5-6 кг , но след време ги връщам. Сега не знам какво ще става.

# 367
Момичета извинявам се, че се забавих! Вече съм навън и пиша и чета от телефона,затова може да съм пропуснала някой въпрос Mr. Green
АГ-то от ЖК имаше договор с ТК и само израждаше там. ЖК водеше в МД и в  частен кабинет (аз ходих в частния)
Както вече споменах раждах секцио,защото бебето ми беше седалищно,и ми стриваше 1100 лв. (600 дадох на АГ и 50  0 за болницата)

# 368
Момичета,искам да ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Вдъхвате ми много сила и вяра,че ще гушкам здраво,доносено бебе след време  lovekiss
Не съм активна вече няколко теми... Blush чета  книги - така  отнасям мислите си далече от проблемите и ми носи спокойствие  Peace Наглеждам ви често и ви пожелавам много да сте здрави  Hug
Тук е лято   Nature Sun With Face newsm44

# 369
mini_moni  Hug радвам се че си добре
имам въпрос към мамите заченали ин-витро - вярно ли е че като сме инвитро трябва ло да раждаме секцио? или това е някакъв мит  newsm78
сега съм се зарекла че на 24,03 като отида на преглед ще питам защото аз много държа на естествено раждане, ако всичко върви нормално! И ако ми кажат че е задължително секцио, ще ми трябва време да приема новината  Tired

# 370
Момичета,искам да ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Вдъхвате ми много сила и вяра,че ще гушкам здраво,доносено бебе след време  lovekiss
Не съм активна вече няколко теми... Blush чета  книги - така  отнасям мислите си далече от проблемите и ми носи спокойствие  Peace Наглеждам ви често и ви пожелавам много да сте здрави  Hug
ще гушкаш, ами! Няма как да е друго я че Simple Smile. Прави нещата които са ти приятни и гледай на тази история като на принудителна ваканция. И къш всяка негативна мисъл дето ти мине. Като генерираш във вселената позитивни мисли, тя ти праща позитивни случки. Колкото повече генерираш, толкова повече ще получиш. Търпението е човешка благодетел Wink

# 371
Боже голям зор с тел. ТАКА,продължавам. Оперираха ме Майаторов и Григорова,анестез. ми беше Недялков. По време на операцията не беше мн готино,ама анестез. предварително ми казваше какво следва да почувствам и за колко време та затова бях малко по спокойна. За отношението какво да ви кажа,аз съм малко темерут и честно казано не разбирам защо някой хора искат специално отношение (приемам ги като доктори и чужди хора,а за себе си знам,че съм една от многото бременни) ,но ако ги читате каквото и да е ще ви отговорят.
Бях в обикновена стая с още 3 момичета и по цял ден си говорихме. Стоях там 5 дни и отцелях. Както казах вместо 300 лв за вип стая предпочитам да си ги дам за детето Simple Smile
Не може да не съм пропуснала някой въпрос,ако искате питайте пак

# 372
Здравейте, момичета !

Искам да ви почерпя, днес имам рожден ден   cook   Wine Glass  newsm38

Хубав ден на вас !

аз се връщам да чета изписаното   Grinning

# 373
ще гушкаш, ами! Няма как да е друго я че Simple Smile. Прави нещата които са ти приятни и гледай на тази история като на принудителна ваканция. И къш всяка негативна мисъл дето ти мине. Като генерираш във вселената позитивни мисли, тя ти праща позитивни случки. Колкото повече генерираш, толкова повече ще получиш. Търпението е човешка благодетел Wink
Толкова  вярно и мъдро....  Hug Hug

# 374
Сиси , ти си в моите габарити Grinning Аз стартирах от 86. първия път качих 25 кг и така си останах. Сваляла съм по 5-6 кг , но след време ги връщам. Сега не знам какво ще става.
И аз да се впиша към вашата група  Laughing Преди първата бременност бях 57, стигнах до 85, после свалях, качвах... и тази я започнах от 77  Embarassed Поне засега не съм качила много, но едва се гледам в огледалото. Какво да се прави, ще пазим диети... някой ден...

Общи условия

Активация на акаунт