Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
Какво представлява гестационната седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Месеците по време на бременност се изчисляват чрез гестационни седмици, като един лунен месец е равен на четири гестационни седмици. Общият брой на гестационните седмици е 40 или 10 лунарни месеца. Бременността се изчислява в лунарни месеци, като всеки лунен месец е равен на 28 дни. Това означава, че бременността има 280 дни. Таблиците за бременност обикновено се основават на календарни месеци, като всеки месец има по 5 седмици, за да се изравни с лунарните месеци.
-
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
-
Какво представлява гестационната седмица?
-
Какво представлява дулата и какви са ползите от използването на такава по време на раждане?
-
Кое би било по-удобно - допълнителна преносима кошара или бебешки шезлонг?
точно така се чувствам и аз - само си се представям спяща, отивам в кухнята, топля вода, меря АМ и бъркам в шишето, после храня, връщам се и зареждам шишето в стерелизатора
Аз съм от София ,а мъжа ми е от Сливен и ..познайте къде живея
Супер скучно ми е ,нямам приятели,времето е толкова хубаво ,аа аз няма с кой да се разходя и да поговоря
Да не казвам за хормоните ,които се вълнуват в мене и безпричинното реване през ден....искам вече да е юли

Защо???
И има правото да не дава обяснения на всеки, както и да не се чувства виновна от избора си. 
, аз казвам, че няма да кърмя, а ще храня с кърма. Не, че директно ще мина на АМ. Ще си положа нужните усилия да се цедя, не ми е било хамалогия. Ама може би, защото синът ми е заспивал в 21 и се будеше директно в 6 сутринта. Нямам нито едно нощно хранене ни в 12, ни в 3 ч. И колики нямаше. Дете-мечта. Дано и второто е така, че ми отидоха теориите на кино