Коректни таксита в София

• 14 249
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм доволна от Йелоу. Съвсем наскоро си поръчах такси в 1:30 през нощта, пристигна много бързо и много бързо ме закара до нас.

# 16
  • София
И аз ползвам 1263... но от скоро си дръпнах приложението "Максим", някой ползвал ли го е, доволни има ли?
Наскоро си говорих с един таксиметров шофьор, казаха, че се организират да вдигат цената и да возят на 1лев за километър, не знам кога ще стане факт, но на там отиват нещата...

# 17
Обръщам се към всички,които ползват такси в София! Попаднах на изключително лош човек,който ме измами.За съжаление не запомних фирма и номер на такси.Понеже нямах пари в брой се наложи да спрем до банкомат и изтеглих банкнота от 50 лева,но не обърнах внимание като я взех и шофьорът на бързичко я прибра и микоза,че съм му дала 10 лв. И хващайки се на въдицата изтеглих още пари да му дам,мислейки,че банкоматът ме е излъгал,после видях банкирането ,че ме е измамил.Внимавайте хора,има долни измамници

# 18
Не е много безопасно да се пътува в София с такси. Познавам таксиметрови шофьори, които имат паркинсон и въпреки това работят. Други са в затвора, след като са обрали клиент. Много карат дрогирани, гледат телевизия, докато карат или говорят по телефона. Много често няма колани на задните седалки и желанието ми да ги ползвам предизвиква недоумение у шофьорите.

Общи условия

Активация на акаунт