Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 393
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Снощи видях ,че има още останала от прахта за пране Персил,която беше на промоция мин. седмица.Някоя от вас взела ли е и дали е хубава?

п.с.Извинявам се,ако е обсъждано вече,но явно съм пропуснала.

О това е супер, защото аз не успях да си купя, а ми свършват капсулите от предишната промоция.
Дано да има още няколко дни.

# 76
  • Sofia
За ябълките -полски са, и е въпрос на вкус дали ще ги харесате!

Разбира се, че е въпрос на вкус- то и с българските е така  Rolling Eyes
То с всичко е така.  Simple Smile

# 77
И аз взех ябълки доста, харесаха ми много, имат леко кисела жилка  Mr. Green

# 78
Привет и от мен, аз вчера бях в Кауфланд. Едни от доста изгодните неща беше прах за пране Савекс, 4 кг за 7,89  newsm78, вместо 10,79 (нещо такова Rolling Eyes), веро Медикс за 1,79 / 1 л. и олиото за 1,87 / 1 л.

# 79
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Днес се отчетох с пил. филе, ягоди (ужасни, недоузреди, кисели), солети, хималайска сол, айсберг и замразените горски плодове. Купих си и стъклена купа за 3,49 лв. - много ми харесва, точно такъв размер и форма ми трябваше, а на тази цена е просто идеална.
Разбрах, че другата седмица ще има ОМО за 4,79 лв.  Laughing

# 80
  • Sunshine state
Със сигурност ще купя ОМО поне 3 пакета. Вчера си облякох една блуза с къс ръкав прана с него есента и повторно прана предния ден с друг-ами още си мирише и то силно на ОМО.

# 81
О чудесно, тъкмо ми свършва ОМО-то, ще се заредя.

# 82
  • Варна
Супер и аз,ще позаредя пак  Crazy

# 83
  • Mediterraneo
Имам още цял пакет ОМО от предната промоция, но сега ще си взема още един да не съм капо  Mr. Green И без това друго от брошурата не си харесах.

# 84
Аз ще си купя София мел екстра качество за Великден Blush

# 85
# 86
Какви дрехи перете с Омо-то? За цветни ми се струва, че не е ок. Имам цял пакет и половина отпреди. Взех го, повлияна от темата. Принципно ползвам други.
Ягоди си взех две кутийки. Още не сме ги яли. Със захарчица дали няма да стават? Blush
Взех си царевично брашно, лютеница "Петел" и още доста неща. Столчета не видях. Бях им хвърлила око. Сега ще прегледам новата брошура.  bouquet

# 87
Не съжалявай за столчетата, аз бях решила да взема няколко, но тъй като имаше едно извадено и реших да го пробвам -ниско и паятново, отказах се.

С Омо пера всичко и цветното. Доволна съм и ще се заредя пак.

# 88
Аз четох две мнения за столчетата по-напред. Едно отрицателно /сигурно е било твое/, и друго положително. Искаше ми се да ги видя на живо, но може би не е имало в момента. Както и да е.
А Омо-то не ви ли избелва? Пробвах го на съвсем тъмно пране. Специално една черна блуза ми се струва, че поизбеля. newsm78 Не е някоя, която нося навън, но не посмях да пусна и на друго цветно. Rolling Eyes

От новата брошура тоалетната хартия Фамилия е много изгодна. Вчера си взех пакет четворка за 4лв. Много я харесваме в къщи. Има и с картинки Спондж боб, но е по-скъпа от бялата. Някой път вземам заради децата, но принципно не съм фен на цветна т. хартия.

# 89
  • София
Да, ОМО е за бели дрехи или устойчиви цветни. Аз лично пера с него и светлото спално бельо и хавлиите.
Отивам да разгледам брошурата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт