Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 364
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, момичета! Тъй като Кауфланд ми е много далеч имам нужда от вашата помощ. Искам да купя моторче за бутане с крачета на сина ми и моя приятелка ми каза, че преди време е купувала от там. Виждали ли сте подобни и дали е от постоянния асортимент на магазина?
Благодаря ви предварително!

# 61
  • Русе
Здравейте, момичета! Тъй като Кауфланд ми е много далеч имам нужда от вашата помощ. Искам да купя моторче за бутане с крачета на сина ми и моя приятелка ми каза, че преди време е купувала от там. Виждали ли сте подобни и дали е от постоянния асортимент на магазина?
Благодаря ви предварително!

Това е страхотен мотор, моите карат едно, което две каки преди това са карали, още е живо и здраво. Невероятно е наистина, а пък за тези пари е супер просто. Изчакай още малко като се затопли  - тогава го пускат, а и честно намаляват.

# 62
  • София
Разочарована съм от ябълките - твърди, безвкусни. Друг път не са били такива. Crossing Arms

# 63
  • София
е аз няма как да не отида заради патешките сърчица.
какво за тях - добри ли са, как ги готвиш? колко струват?
5 и нещо е килото сега, преди време бях писала как ги правя, общо взето цепиш ги по средата, измиваш ги, слагаш им соев сос, лимонов сок и червен пипер и ги пържиш в масло.

# 64
Хоуп, мисля, че видях същите моторчета за блъскане в нашия Кауфланд. Провери дали не са заредили, че тук бяха написали "Отново тук при вас" или нещо от тоя сорт. Ако е същото, де, около 13 лв беше цената  newsm78
Аз се сдобих с дървено влакче за 6.19( намалено от 18 кинта) и камионче за блъскане, останало последна бройка за 12.50, по Коледа ги бяха пуснали за 49лв, тези на Дисни  Party

# 65
Хубава ли е етажерката?

# 66
  • Русе
Хоуп, мисля, че видях същите моторчета за блъскане в нашия Кауфланд. Провери дали не са заредили, че тук бяха написали "Отново тук при вас" или нещо от тоя сорт. Ако е същото, де, около 13 лв беше цената  newsm78

Супер е цената, по принцип са около 25-30, но и на тази цена си заслужава.

# 67
Да не съм объркала цената, но не бяха скъпи, а изглеждаха добре  Grinning

# 68
  • Sunshine state
И аз вчера зарадвах детето с един детски комплект за чистене намален от 17лв на 4.19лв.  Party Взех и от пил.филето,тоалетната хартия и мокрите кърпички. Peace

# 69
  • Русе
Да не съм объркала цената, но не бяха скъпи, а изглеждаха добре  Grinning

Може, може, мисля, че на накъде толкова съм го виждала намалено в края на лятото. Така че, ако сега е такава цената, да се купува.

# 70
  • Mediterraneo
Разочарована съм от ябълките - твърди, безвкусни. Друг път не са били такива. Crossing Arms

При нас са повече от разкошни! Снощи купих 4-5 ябълки, ометохме ги на вечеря и днес ходих за още. Купила съм почти три кг.

# 71
За ябълките -полски са, и е въпрос на вкус дали ще ги харесате!

# 72
  • Варна
Meggysan, desitkad, благодаря ви за информацията. Ще проверя! Тази цена е уникална! Peace

# 73
  • Gorni Bogrov
Снощи видях ,че има още останала от прахта за пране Персил,която беше на промоция мин. седмица.Някоя от вас взела ли е и дали е хубава?

п.с.Извинявам се,ако е обсъждано вече,но явно съм пропуснала.

# 74
  • Mediterraneo
За ябълките -полски са, и е въпрос на вкус дали ще ги харесате!

Разбира се, че е въпрос на вкус- то и с българските е така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт