Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 352
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Sofia
Ако в новата брошура има нещо интересно (че от НГ не е имало), май ще трябва банкет да даваме.  Mr. Green
Аз ще почакам да видя ще имаме ли вестика и ако не,  към понеделник ще гледам онлайн, че отначалото е голямо мазало, едва се чете.  ooooh!

Аз се радвам, че нямаме ваучери, би ме дразнило да ми дават заплатата в друго, освен в пари. Аз си знам/решавам къде искам да ги харча.  Wink

# 17
  • София
На някои хора ваучерите не им се дават вместо част от заплатата, а един вид като бонус Simple Smile На мен ми даваха така преди време, вече не.
Напоследък не пускат хубави промоции нито в К, нито в другите магазини, от които пазарувам... Пролетно спестяване на пари ще има явно Mr. Green

# 18
  • Варна
Ооо,доста неща си харесах от новата брошура  Sunglasses-прибори за хранене(изглеждат мн сладки,а и имам нужда),тиганът от лят алуминий,многозърнест баварски хляб(на "Вита" сме,но след материала излъчен вчера по новините  Crossing Arms),универсиално дистанционно(дребните затриха нашето и надеждите ми,че ще го намерим,взеха да се изпаряват Mr. Green)...аа да,гевгир също.Скоро не съм си харесвала толкова неща.

# 19
,многозърнест баварски хляб(на "Вита" сме,но след материала излъчен вчера по новините  Crossing Arms)

И ние сме на него  Shocked какво са давали?

# 20
  • Варна
Даваха хляб(шест зърна май беше),на който средната му час,така да се каже,беше чисто бяла ConfusedКоментираха,че явно е с обикновено брашно+семена(евентуално),а за кафевия цвят са използвани оцветители.Не цитираха производителя,но се виждаше опаковката.Производителят естествено отрича и заявява,че това е "дупка"(не мога да се сетя точната формолировка) в производствения процес...В резултат на това,започват проверки и при други производители за използване на бои

# 21
Уф то да са само оцветители ами .....
Вече се замислям за пекарна за хляб.

# 22
  • Варна
И аз така.

# 23
Дано в другата брошура има нещо интересно.

Ваучерите са към заплата и май за тях не се плащат данъци.  Rolling Eyes Забелязала съм, че обикновено ги дават към ниски заплати.

# 24
  • София
е аз няма как да не отида заради патешките сърчица.

# 25
Забелязала съм, че обикновено ги дават към ниски заплати.

Въобще не съм съгласна . Политика на фирмата в която се работи е просто .
Има на места където например заплатата е 1500 лв и дават 300 лв във ваучери . За мен това не е ниска .

# 26
  • Sofia
Уф то да са само оцветители ами .....
Вече се замислям за пекарна за хляб.
Hug     Моята пекарна само меси по Великден, когато правя повече козунаци, демек - помага. Не пека в нея, не ми харесва.
Иначе силно ти препоръчвам хляб без месене (снимката е линк към рецептата). Ние хляб отдавна не купуваме.

# 27
Хайде и аз в новата тема!
  bouquet

# 28
  • Sunshine state
На мъжа ми ваучерите са бонус към заплатата и не се начисляват удръжки от тях. Заплатата му не е над 1000лв,но е около. Иначе и аз съм взимала ваучери в една фирма и си бяха зачислени във фишовете,а заплатата ми беше мизерна. Не мисля,че има закономерност ниска заплата-ваучери.Ние ги харчим наред с другите пари-тук 10лв,там 10лв и така. Не ме затормозява. Кофти беше,че веднъж ги беше бутнал в плика с фиша си и ги метнах в кофата.  Confused 

# 29
Ето значи каква била работата с "ценните хартийки". Момичета, мерси за информацията!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт