Тема Незабравима (Unutulmaz) 247 ,"Kaçak" , "Adını

• 40 045
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
# 736
''Батко''  пак на отрупана маса  ooooh!как не пълнее този човек?! newsm78

# 737
# 738
  • Русе
''Батко''  пак на отрупана маса  ooooh!как не пълнее този човек?! newsm78

Без хляб и сладкиши...може би... newsm12

# 739
  • Варна
Добра вечер, приятели! Hug
''Батко''  пак на отрупана маса  ooooh!как не пълнее този човек?! newsm78

Без хляб и сладкиши...може би... newsm12
На човека хапката му е заседнала чак! Grinning
Кой пък го е снимал баш в такъв момент- с пълна уста и непреглътната хапка?! Grinning
Като гледам масата е пак отрупана с ястия, чиниите са на два етажа чак, но трудно разпознавам ястията- печен пипер има сякаш, някаква лилава салата, може би цвекло, зелении някакви, сирене, айрян, минерална вода, питки някакви наместо трици...Изглежда здравословно. thumbsup Орехчетата само не ги виждам! Rolling Eyes
Знае той- спортист човек, актьор при това, външния вид е важен, определящ, суетен е, държи да изглежда добре, поддържа се в отлична форма. thumbsup

Дзяк! Flushed
Тук- кафе и цигари! Grinning

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 21:46 от danidorina

# 740
  • София
I have a dream.....

Жена като тази.....

на яхта като тази и аз този.....

а на нея маса, може и като тази....

но отрупана като ей тази...

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 23:06 от bganio

# 741
  • Русе
Бганьо, newsm10 за мечтите! Да ти отговоря с една арабска поговорка:/по памет/
"Ако нямаш това, което желаеш, желай това, което имаш."  newsm03

# 742
Добро утро момичета и момче!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кафето тази сутрин е от мен!

Не съм влизала от доста време,/за което се извинявам/ Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи едва намерих темата!
Чрез моя профил влязох в стара тема и от там намерих подфорум"Романтични сериали ителеновели",иначе този подфорум никъде не го срещнах #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 743
  • Русе
Не съм влизала от доста време,/за което се извинявам/ Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи едва намерих темата!
Чрез моя профил влязох в стара тема и от там намерих подфорум"Романтични сериали и теленовели",иначе този подфорум никъде не го срещнах #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Прекрасен ден и от мен, дружина! smile3525
Меги, и аз бях като теб, и аз се чудех, и аз не можах да си обясня! Важно е, че си ни намерила! newsm10

# 744
  • Русе
Пускам новата тема,защото ще отсъствам известно време,но първо изпишете старата и тогава се прехвърляйте Peace Приятни почивни дни  Hug
Приплъзвам я напред, да ни е под ръка. newsm03
Хайде, в новата тема...  261uu  261uu  261uu

Общи условия

Активация на акаунт