Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 597
  • 727
  •   1
Отговори
# 30

Тук вече му личи, че му е жал за братчето... ама за годеницата като че ли хич не го е грижа...  newsm78

Продължавам със стоп-кадрите, но се опитвам да разгадая изражението на Майката на Сибел в момента, в който успя да види (очите и бяха премрежени от сълзи, трудно се фокусира) снимката на бащата на Елиф. Само незнание ли има, или и омраза в това изражение?  newsm78 Т.е. тя наистина ли не познава този човек, или само така казва...

Отрича да го познава... за втори път...
Ууууууф... има да свиквам сега да им чета лицата на всички тях. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 11:33 от marytza

# 31

Партито - изненада за Елиф -  прекрасно изиграни емоции от Туба !

Паула  Two Hearts не знам защо, но ми се струва, че Йомер въпреки първоначалната си реакция / да раздаде няколко юмрука за да не докосват Сибел / подходи абсолютно професионално - не я докосна и той / знае правилата, че може да заличи улики /.  Къде да предположи, че никой няма да разследва толкова прецизно, а ще се гледа случая да бъде потулен имайки  в предвид ситуацията / възрастен и известен богаташ с предполагаемата си млада любовница /...

Марица  Two Hearts по всяка вероятност може би си права !

Да - братя са, ама наистина нищичко не знаем за отношенията им. Все пак 10 години Йомер си живее и работи - успешно при това във Ван. Какво каза на Арда - ако не са майка и Сибел ... ще си живея щастливо във Ван. А можеше да каже и по-общото - семейството и Сибел, като по-този начин включи и аби ...

Оффф, искаме още от първа серия да разберем всичко  Grinning

# 32
 Joy Joy Joy Ами щем, де... Щем и всичките серии вече да си имаме накуп и да си обсъждаме на воля. Wink))) Ама няма... Ще чакаме. Simple Smile Ей това ми е най-трудно на мен... ако да имам вече тренинг от Енгин. Simple Smile)) Пустото чакане ми е най-кошмарно.  ooooh!

Ще ме прощавате, ама няма как да не си припомня Булута при това нахлуване. Simple Smile)) Той връхлиташе така ураганно. Simple Smile)) Просто малки прилики в характерите на героите. Simple Smile Инак няма спор, че всеки си е сам за себе си, индивидуален и неповторим. И все пак, кефя, се че у Йомер има някои от чертите на любимия ми образ невъзможен - Мустафа Булут. Нека си е все така боен комисаря, да не ми го пречупват като Керим...

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 11:49 от marytza

# 33
Здравейте,момичета.Докато се обърна и стана обяд,а вие вече сте потънали в задълбочени анализи.Аз ще изчакам превода на целия епизод и тогава ще го гледам,не обичам на час по лъжичка. Изостря ми се любопитството,затова и някои мои крими-сериали изглеждам като на маратон. Вярвам,че от зоркото око и прозорливия ум на нашия чаровен комисар няма да се изплъзне нищо

И друго искам да споделя.Маришка, съгласна съм,че актьорите се подбират,като се съчетава визията на актьора с характера на героя. Имам свое схващане,че когато актьорът има отблъскващ външен вид е много по-лесно да изпълни  отрицателен образ (Есра,Фарат,Далтабан). Често се питам,ще мога ли някога да намразя Енгин в някакво негово превъплащение и какво трябва да е то,защото с Булута страдах и се чудех как да оправдая всяка негова лудост.

# 34
О, аз не съм го оправдавала и за миг, Миленце, този наш гръмоносен Облак. Simple Smile) Той просто си е образ невъзможен, съчетал в себе си крайностите - любов и омраза. Simple Smile) Да, търсила съм и съм намирала обяснение за постъпките му, но оправдания - не. Защо трябва да го оправдаваме? Ами той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Булут е продукт на своята среда. Той е такъв, какъвто е, защото е възпитаван и израсъл при определени условия. Да го съдим или оправдаваме извън неговата среда е безсмислено. Нужно е само разбиране... Кой от нас с ръка на сърцето може да заяви, че е не е имало случай да упорства безсмислено, да се вбесява, да тряска врати, да замисля отмъщения и да се опитва да придобие нещо, което е особено важно за него въпреки цената, която му са налага да заплати? Просто при Булут всичко това беше оголено, като открит нерв... затова беше и така въдействащо, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:03 от marytza

# 35
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро,бъбривки.Само надникнах да ви видя,а то Имало изненада!!!
Огромно благодаря на Мариана newsm51 и Love newsm51 за неуморния труд,който полагате момичета.Тези дни хвърлям по едно око от телефона да не ви изпускам,че после няма настигане.Момичета,невероятни сте.Когато и да влезе човек в темата,открива чудесно настроение и много нови неща,снимки,колажи,преводи,анализи,клипове....Благодаря ви,че разведрявате ежедневието ми и внасяте пъстрота в него.Сега изчезвам на работа и се надявам,че като се върна,ще мога да си изгледам на спокойствие серията с превод.Пожелавам ви един слънчев и щастлив неделен ден!Обичам ви!  love001 Two Hearts

# 36
Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? -- Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

Гласувайте. Има развитие..

# 37

Огън, огън!... Simple Smile Ей това харесвам аз - мъж с характер. Simple Smile)) Ще гледаме "как се каляваше желязото" май... Кеф! Simple Smile))

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:15 от marytza

# 38

Действително леглото до нея е непокътнато. Значи той още не е лягал. Маричке, много си

впечатлителна. Аз заподозрях двама в полицията, а като и  гледам Арда, да не излязнат трима.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:17 от komet

# 39

Красота ...

Действително леглото до нея е непокътнато. Значи той още не е лягал. Маричке, много си

впечатлителна.

Лягал-не лягал.  Grinning Телефонът му звъни в спалнята. Панталонът му е там ... Joy

Една проверка - рускините твърдо са решени да запазят резултата със всякакви средства. Защото сериала си е  копродукция. Grinning Половината е техен ...

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:25 от Марта_49

# 40
Ъъъъ гледането на стоп-кадър помага, Комет. Ама освен това аз съм любител на кримки, та имам опит в превключване на режим Холмс/Поаро. Wink)) И точно щото обичам загадките и филмите за разнищване на престъпления, чакам с нетърпение пълния превод. Да мога да си набавя и останалите липсващи парченца, предоставени като инфо в "началния оглед" на местопрестъплението. Simple Smile) Тогава вече ще почна да "изследвам уликите", за да се опитам да го разгадая. Simple Smile))

Мартичка, звъни откъм панталона. И абито е вече по пижама, ама ако не се е прибрал и преоблякъл едва преди малко, що не му е пипнат юргана, например? Станал да отиде до тоалетната и примерно опънал креватя, по войнишки, докато свърши тая работа?  newsm78

Скрит текст:
Joy Joy Joy Което ме подсеща за оплакванията на един приятел... Simple Smile) Тая мойта жена, вика, е толкова подредена, че докато отида до тоалетна през нощта и се върна, тя вече ми оправила кревата. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:25 от marytza

# 41

Мартичка, не знам какво мислят рускините, но резултата от  29 % на 34%,

вече е 32% на 33%. Малка остава да ги детронираме. Joy Joy Joy

# 42
  • Пловдив

http://vbox7.com/collection:2024847?&order=name

И така, за нетърпеливите, продължаваме - "Мръсни пари и любов". Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4444

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ....

/В плейлистите има опция пусни - за тези които сега започват гледането - става автоматично. За останалите - избор на негледаната част./

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 18:13 от mariana51

# 43

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug
    bouquet Heart Eyes  Казвам ви БЛАГОДАРЯ, и се "качвам" да гледам и чета...  Heart Eyes bouquet

Скрит текст:

# 44

Честен ... но сигурно ще бъде подложен на проверка чрез "черните пари" ...и  нали някаква сделка с държавата трябваше да сключи. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт