Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 658
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Предизвикателства ще има... предателства спрямо себе си самия дали ще има комисарят? Ей това ми е интересно. Simple Smile) Дано на му се наложи да се намрази...  За Елиф ми е жал. Поставена е в невъзможна ситуация - да търси черна котка в тъмна стая без право да съобщава на когото и да било какъв точно и е проблема, без възможност да поиска помощ дори от най-близките си. Тежка съдба. Момичето е борбено, да се надяваме, че комисарят пък е достатъчно досетлив и упорит, за да схване и без много обяснения какво става и да се заеме сериозно да помага на девойката. Simple Smile Тогава освен да започне да го харесва, няма да има друг избор. Simple Smile И от искрите ще се запали огън, ама няма огън да ги гори, а само ще ги стопли насред цялата побъркана картинка. Simple Smile)

Ех, съчиних си и аз сценарий. Simple Smile))

# 556

Тази снимка от Мартичка ме подсети за нещо друго. Визата в паспорта на Сибел е шенгенска - явно и Йомер има такава, защото много лесно тръгна за Италия...Може би двамата са планирали да пътуват някъде, кой знае... А ако не е имал такава виза, няма как да влезе. И то трябва да е за определен период или многократна...
Явно е важно, защото иначе нямаше да я гледа така...

# 557

Любов,

Вероятно са планували нещо, като сватбено пътешествие. newsm78 Heart Eyes

# 558

KARA PARA AŞK KORKUYORUM TOYGAR IŞIKLI EAHS by soie

# 559

Боже, какви хубави снимки сте постнали всички...
Аз си избрах тази за илюстрация...
Има нещо гнило и в семейството на Сибел… Майката скри, че Сибел е излизала. Йомер  даде фишове за залагания на бащата, бащата е комарджия и инвалид… сестрата следва… бедни… Откъде пари? Работи само Сибел…

# 560

Elif & Omer » Kara Para Ask ☞ Brave Guy (Παιδί γενναίο)

# 561

Гледам трейлъра за следващия епизод - колко е уплашена Елиф и как  гузно се държи при проверката. Комисарят обаче с ръка в джоба  го раздава спокойно.

И ... ако въпросният "товар" не е в неговата раница - ще му "отнема" грамотата дадена му във Ван.

Как ще го "вземе" ??? Разчитам да е интересно решение от негова страна. Grinning

# 562
  • Пловдив

Любов има. А и къде е тръгнала Сибел посред нощ, майката знае, скри от Йомер... Има тайни за разбулване... Снимката на Сибел в сейфа на Ахмет. Дали е някакъв роднина... Марта и тя предположи същото...А пък Таййяр с Бахар.... Какво ни чака.

Марта - на първата опашка Елиф, на втората Йомер.... Те си говорят в самолета и решение има...полицията ще остане с празни ръце....Нямам спомен, чантата в багажното ли е или при нея...

# 563
Ха Добре съм дошла при лудите енгиноманки. Отдавна не бях гледала сериалче. Та преди ден взех, че изгледах първата серия на Kara para ask. И пак се влюбих в Енгин. Добро начало на сериала. Даже много добро. Та ето ме и мен тук. Не знам колко ще съм сериозна, че бебе ми диша във врата, но все пак реших да кажа здрасти.

# 564
Мартичка, има нещо много забъркано и в "товарите" - ами че те се размножават! От Истанбул Елиф се наложи да тръгне освен със своето куфарче и с чантата, предадена и от посредника на Метин, в Рим, изглежда, към тях добавят още едно куфарче.

Откъде се появява и след митническата проверка ли и го връчват, изобщо, как стоят нещата не е никак ясно.

# 565
Здравейте,Енгинки! :hug
Историята засега е елементарна,убийство,диаманти, отвличане, зап … е,чичо откачалка…
Мила госпожо ,надявам се ,че всичко изброено от вас ,няма да ви се случи в реала,защото това е реалност за много хора  у нас .Елементарно е ,ако не си преживял отвличане и убийство на близък ,изнудване и страх от уволнение и чичо ти не е откачалката от Лясковец.
Всичко което гледаме е взето от живота,който живеем за съжаление  ,защото сами си го правим такъв.
Моля , посочете ми сериал  от последните 2 г  ,който да отговаря на качествата му на актьор и  ролята  в която  вие го виждате .
Скрит текст:
Моля ,не желая да ми отговаряте ,ако не живеете в България и не познавате   действителността.

# 566
  • Пловдив

Милият той.

# 567

Да, и говори, говори... Сигурно й казва хубави, мили неща...
Но...чакаме превод, за да разберем.
Хайде, до утре!

# 568

А на мен ми е тежко да гледам тези сцени, в които Йомер се прощава/тъгува за Сибел. Предпочитам да наблягам на работата на комисаря.

# 569

Марица - права си !

Обаче куфара е с нея, чантата и тя !

В самолета и "дават" и още един куфар ...

Общи условия

Активация на акаунт