Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 564
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

]

Ей, тъй както сте под прикритие - да се произнесете - дали виждате това, което аз си мисля, че виждам  newsm03[/b]

Мартичка, да  се произнеса, че не виждам нищо, защото не знам ти
какво виждаш. Joy Joy newsm78 Joy Joy

Панталоните са сиви... Ама тия сухи клони? Марта - казвай....

# 706
  Здравейте, момичета! Hug Hug Hug
   Не знам какво сте си помислили за моето дълго и нелогично отсъствие, но дано да не е нещо лошо. smile3503 Истината си е много, ама много проста - за една седмица бях в едни затънтени местенца от географията (леко оттатък екватора), където "мама миа" не се отваря толкова лесно. Почти не можах да ви следя, втора серия не успях да гледам и направо ме е срам сега да се изказвам. amiiii Затова утре се стягам, изчитам всичко от последните дни, изглеждам серията и чак тогава набирам смелост и скорост да кажа нещо.
   На всички, на които съм липсвала - благодаря! newsm51
   На всички, на които не съм липсвала - сори, тука съм! smile3534
   Живи да сте! Обичам ви!  love001

# 707

Мартичка, да  се произнеса, че не виждам нищо, защото не знам ти
какво виждаш. Joy Joy newsm78 Joy Joy

newsm53 Ами задавах си един въпрос - къде отиват ? Но съпоставяйки снимките идвам до извода, че идват от къщата на Йомер...

# 708
Скрит текст:
  Здравейте, момичета! Hug Hug Hug
   Не знам какво сте си помислили за моето дълго и нелогично отсъствие, но дано да не е нещо лошо. smile3503 Истината си е много, ама много проста - за една седмица бях в едни затънтени местенца от географията (леко оттатък екватора), където "мама миа" не се отваря толкова лесно. Почти не можах да ви следя, втора серия не успях да гледам и направо ме е срам сега да се изказвам. amiiii Затова утре се стягам, изчитам всичко от последните дни, изглеждам серията и чак тогава набирам смелост и скорост да кажа нещо.
   На всички, на които съм липсвала - благодаря! newsm51
   На всички, на които не съм липсвала - сори, тука съм! smile3534
   Живи да сте! Обичам ви!  love001

О, Барисеа, добре дошла ! Тъкмо те споменах тази вечер и ти се появи. newsm51

# 709
............за една седмица бях в едни затънтени местенца от географията (леко оттатък екватора), където "мама миа" не се отваря толкова лесно..........

Барисея, newsm51 добре дошла. Всички се притеснихме. Аз особено се притесних да не си на Сейшелските острови.  Те обаче са точно на екватора. Ти щом си била оттатък екватора-ох, раатладъм. Mr. Green

Мартичка newsm51 е сега ме фърли в размисъл. Той в тая чантичка да не си е събрал дрешки и да се мести при Елиф.

# 710

Доволни сме - компанията се събира за уикенда. Simple Smile)

Фантазия, по-забавно ще е Елиф да се премести при него. Simple Smile)) Много ще си допаднат с поредното симпатично енге. Simple Smile)

# 711

newsm51
Nice, a? Niiiiiiice! О, не ми харесва, я колко по-звучно и пищно си е на български: Нааааааайс!
Барисея, добре се завърнала! Ела, душко, да запълваме заедно белите полета...
Момичета, аз бях дотук. Желая ви лека нощ...

# 712

newsm53 Ами задавах си един въпрос - къде отиват ? Но съпоставяйки снимките идвам до извода, че идват от къщата на Йомер...

Единствено по цвета на къщата може да се съди, но вторите снимки много неясни. Дано си

права. Но мен ме впечатлиха думите на Енгин за любовната история и различния произход.

Явно му отдават голямо значение.

# 713

Единствено по цвета на къщата може да се съди, но вторите снимки много неясни. Дано си

права. Но мен ме впечатлиха думите на Енгин за любовната история и различния произход.

Явно му отдават голямо значение.

Аз гледам стъпалата и  мрежената ограда - не къщите.

# 714
Маричке, и аз от оня ден съм го замислила с тва йенге.  Върви му на йенгета. Thinking Само се чудя дали и тва йенге ще наднича през ключалката в банята? Mr. Green

# 715
Маричке, и аз от оня ден съм го замислила с тва йенге.  Върви му на йенгета. Thinking Само се чудя дали и тва йенге ще наднича през ключалката в банята? Mr. Green

Joy Joy Joy О, тя нека се опита... това не ти е Рахми в комбинация с благата абла и виновния Керим. Simple Smile)) Тук ще я отнесат. Мамчето на Йомер може и да не е чак толкова опасно на вид, ама държи нещата изкъсо... а абито и комисаря даже не ща да си ги представя в съвместна акция по въдворяване на енгета в ред. Simple Smile))

# 716

МОМИЧЕТА, от взиране в ЙО  Joy и от цветомузиката на купона ми се измориха очите.  Grinning Joy
 Затова ви пожелавам лека нощ, и се отправям в страната на сънищата.

Grinning  sleepuu Grinning
Скрит текст:

# 717

До утре в новата тема.

# 718
  • Пловдив

На лягащите - спокойна вечер.

# 719

Лека нощ на лягащите с един колаж на страхотния ни комисар - ЙОМЕР ДЕМИР !

Общи условия

Активация на акаунт