Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 577
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Simple Smile) Панталоните на Енгин са повече от един... снимки с фенове го доказват... а панталоните на Йомер са грижа на отговарящия за костюмите. Simple Smile) Да се ориентираме по цвета им за това кой ден на действието тече. Wink   Joy Joy Joy

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Маричке, много ти е хубав спойлерът!
Поздравления за хрумката!

# 676

Най-хубавото. Simple Smile

# 677

Хаяско, привет!
Винаги различен...Благодаря за сравнението...
Грабвай сламката и се настанявай...

# 678

Привет Нушка  Two Hearts Хаяско  Two Hearts

Ей, тъй както сте под прикритие - да се произнесете - дали виждате това, което аз си мисля, че виждам  newsm03

# 679
Скрит текст:

Тъкмо да питам - това кога ще го гледаме / сигурно след Рим  / и видях какво сте направили ...   Shocked

Е, браво !!! smile3516

Аз докато " джиткам" да намеря  кадрите, вие направихте  стайлинг-майлинг  #Silly, "успяхте" да пресушите по половин бутилка, па макар и със сламка Drunk

Ама не сте познали - как се казваше  оня термин в бридж-белота -" кент флош роял " -  вижте какво имам  ...
Скрит текст:

Скрит текст:

Браво на теб!   bouquet Винаги идваш точно навреме и носиш правилните неща. Heart Eyes
  Нашите вече свършиха, защото дадохме и на...

Скрит текст:

... децата да си дръпнат от сламките, за да можем да отпрашим на купона.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ХАЯСКОHug прикритието ти е разкрито  Joy, приспивай децата и идвай.  Grinning Joy 

# 680
Здравейте, момиченца.  Hug
Да мина и аз да поздравя по-глупавите дето сме останали в темата, с огромната надежда умните най-после да ни оставят на мира.
На мен до тук всичко ми харесва. Втората серия дори повече ми хареса от първата. Чакам превода за да и се насладя напълно.

Докато излезе превода да ви пусна една песен в тон с настроението ми.

# 681

Комисарят да не води Елиф у тях кога вали, че ще уплаши момичето ...   umbrella

Тануша

Скрит текст:

Майтапа настрана, но знаеш ли, че може да се дава чист алкохол на дете / естествено съобразено с килограмите му / като лечебно средство  - при отравяне с антифриз !  За съжаление има безотговорни родители които го  съхраняват във всякакви бутилки / бирени, от безалкохолно и прочие /. Белята става за секунди невнимание.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 21:11 от Марта_49

# 682
Мислиш ли? Simple Smile) Пред Метин (така ли беше името?) тоя протекъл покрив ще и се стори песен. Simple Smile))

Ох.

# 683
Здравейте, момиченца.  Hug
Да мина и аз да поздравя по-глупавите дето сме останали в темата, с огромната надежда умните най-после да ни оставят на мира.
На мен до тук всичко ми харесва. Втората серия дори повече ми хареса от първата. Чакам превода за да и се насладя напълно.

Докато излезе превода да ви пусна една песен в тон с настроението ми.

Ей, Фантазийке, добре, че постна тоя клип, че да ми слегне малко перушината...Отдавна не сме си хортували с теб...
И аз се радвам, че Енгин снима, втора серия и на мен ми хареса повече... А и гледам, че и на комшиите им харесва, което значи, че ще има какво да си гледкаме по-дълго време...
И на мен Рим ми е много любим град, а дано забравят малко турските табиети и се отдадат на...ЛЮБОВ, на какво друго? С нетърпение чакам сряда...

# 684

Аз си продължавам с първа серия още. Кога ли ще успея да стигна до втора за подробен преглед?...

# 685
Привет на компанията в петък вечер

Ех... Няма друг като него, Любов. Затова и продължаваме да сме тук.

... видими , невидими , на балкончето , тичащи по стълбичките от балкона към ... Пропуснах ли някого

Ами ДА , то някои са ,, под прикритие '' :
Скрит текст:

Аз само наминавам , както винаги със закъснение , за да ви подаря ... една полянка . С пролетни цветенца . Има за всички - и за тези , които сладко си бъбрите в момента , и за тези , които надничат от балкончето , и за тези които надничат но ... не си го признават

ЗАПОВЯДАЙТЕ И ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ

Скрит текст:

# 686
Здравей, Величка! Simple Smile  Hug

Да се радваме на всичко, което имаме.

# 687
Любов  newsm51

Скрит текст:
Обожавам Рим. Имам страхотни спомени. Винаги съм се възхищавала на римляните, колко са съзидателни. Никъде, където са стъпвали не са рушили, напротив-строили са. Навсякъде са носили цивилизация. А строителството им винаги ме е изумявало. Но ти го знаеш.

Само едно им се чудя на сценаристките -  как точно смятат да перат пари в Рим. Точно в Рим? newsm78 Да видим. Мисля, че в чантите на Елиф няма нищо. Целта е да я накарат да се чувства трафикант.

# 688

ВИЛЕ,  Hug привет! Благодаря ти за полянката... Flowers Sunflower
Честит ти празник на поетите!  newsm51

# 689

Продължавам да си се възхищавам тихичко...

Общи условия

Активация на акаунт