Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден ви пожелаваме с Йомер. Момчето обича:
Скрит текст:

# 586

Добро утро и хубав ден!

# 587

Продължавам да оглеждам все още 1-а серия. Доста работа си е, но си струва. Simple Smile

# 588
Добро утро красавици.Днес е петък-последен работен ден преди почивката,затова ви пожелавам много усмивки-да се усмихнем от рано като слънцето навън,добро настроение и много положителни емоции.Добре се завърнала на Гери и честита радост.Изгледах трейлъра към трети епизод и ми хареса.Аз съм оптимист и вярвам в нашия сериал,така както вярвам в правилното решение на Енгин за този сериал и съм сигурна,че тепърва ще ни разказват една страхотна любовна история наред с криминалните моменти и търсенето на диамантите.Днес ви подарявам Елиф и Йомер.    Аз вярвам в тях,че ще ни покажат нещо страхотно. Лек и успешен ден на всички момичета.   Heart Eyes Hug  

# 589
  • Пловдив

От мен с любов - поздрав от рим.

# 590

Днес явно отбелязват ден на майката. Хареса ми хрумката. И Мерием е сред майките, нищо че беше само абла...

# 591
  • Пловдив

И други ни пращат поздрави от Рим...

# 592
# 593
Здравейте,момичета.Минавам само да ви поздравя и пожелая приятни преживявания.Още не съм гледала втората серия и не мога да коментирам нищо засега,но не спирам да вярвам в успеха на сериала.

# 594
Момичета желая ви приятен следобед в компанията на Елиф и Йомер.         Heart Eyes Hug 

# 595

Рошльо. Simple Smile Джейн започва да наваксва. Удоволствието, разбира се, е за нас. Simple Smile

Скрит текст:

# 596

Да поправим покрива нищо,че вали като из ведро.

# 597
Здравейте, момичета  Hug
Прочетох мненията ви, доста интересни теории и конспирации намирам...
Да взема и аз да се изкажа  Laughing
Не знам до колко ме познавате, аз не обичам по принцип турските сериали и единствения, който съм гледала е КВФ, заради историята, гледах и АБО, но само заради Енгин. Това е, което ме вълнува и впечатлява-историята. Е, естествено тази история не би била възможно пресъздадена, ако ги няма и актьорите. Възхищавам им се на таланта, на екстремната смяна на настроения, на жестовете, на това как се въплъщават в "кожата" на героя си.
На мен лично химията Енгин-Туба ми харесва. Още повече ми харесва това, че героите им са готини - и като характери и като качества. Той - честен полицай/комисар/, преуспял в професията си със собствени усилия, но не и без подкрепата та по-големия му брат, който заема мястото на баща му и лишава себе си, за да има той. Елиф е като Йомер - самостоятелна, сама е постигнала успеха си, това в Италия да направиш собствена марка бижута и то харесвана е доста голям успех. И двамата са "добрички" по характер, отзивчиви, винаги искат да помогнат. Да не забравям и това, че и двамата са чапати и упорити, просто са еднакви характери.
Относно епизода:
Й. много ми хареса в старанието си да разбере какви проблеми има Е., как иска да й помогне, а тя как го отблъсква. Страхотни сцени между двамата, страхотни реплики и игра  Hug
На мен лично сцената с покрива ми хареса, защото, колкото и да са ядосани братята един на друг, те се обичат и уповават един на друг - негласно си простиха.
Мътна ми е Сибел, но пък майка й май ми стана още по-мътна след тази серия от нея. Струва ми се, че тя/майката/ я е накарала да се занимае с тъмните дела, за да имат пари.  Помислете сам, кой работи - само Сибел. Таткото да взема някаква инвалидна пенсия и това е. Образованието за лекар е много скъпо, а само от заплатата и пенсията е абсурдно да се издържат, камо ли да плащат за образованието на малката дъщеря.
Относно кутията в стаята на Сибел - очаквах да има нещо в нея, нещо което да подскаже какво е правила тя. А то какво се оказа - тя празна, пък намериха сейф, в който имаше снимка на Сибел и доколкото разбрах някакви компенсаторни записи или някакви други документи, които засега нищо не доказват или поне подсказват.
Този лошия Метин мнооого добре си играе ролята, чак мен ме дострашава от него. Обаче ще има едно надцакване за "любовта" на чичото. Имам чувството, че каквото и да прави Метин, пак няма да е достоен за син на чичо, а другия глезльо е ужасен. Направо манияк по Нилюфер. Интересно ми е как ще реагира, когато някой ден разбере, че татко му косвено е измъчвал любимата му.
Очаквам с нетърпение новия епизод в Рим, да видим там какво ще открият нашите детективи  Laughing

# 598
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:43977d7dfb

Момичета, ето още един миг от "Мръсни пари и любов" 2 епизод - ЙОМЕР И ЕЛИФ В МАГАЗИНА. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/312566

# 599

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? --Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

Общи условия

Активация на акаунт