Жената Лъв 71-ва тема

• 61 995
  • 669
  •   1
Отговори
# 390
Ох, да, и мен и МП ни стягат шапките от няколко месеца, защото зимата вместо плануваната едноседмична ски почивка, заради липсата на сняг, направихме тридневна спа почивка...а и след всичката тази лудница от Март насам покрай жилището, спешно имаме нужда /не само аз/ да мръднем някъде за 2-3 дни , да се напием и ей такива ми ти работи  Laughing

# 391
Добро утро! Hug
Луси, драго ми е да те видя! Hug

При мен нищо ново. Работя. Чакам си отпуската.

Здрасти, Кари! Hug

Активността в темата се е свела до критичният минимум. Crazy

# 392
То и аз нея чакам, ама повече като че ли чакам да мина критичния 6-месечен срок и да ме назначат на постоянен договор  Embarassed Grinning Grinning

Не съм на кеф, имаме проблеми със строителя...  ooooh!

# 393
  • Пловдив
Здравейте  Hug

Захванала съм се да правя кисело мляко - взехме си уред за приготвяне по настояване на мъжа ми, аз хич не си падам по домашното кисело мляко, но какво да го правя. Та за пръв път в живота си варих прясно мляко, понеже го мразя, и, естествено, изкипя  hahaha. Сега чакам остатъка да се охлади до 45 градуса (колкото и да е това) и да го слагам в уреда. Каймакът мисля да го събирам и да направя масло, най-вече за козметични цели ми трябва.

Не съм се оплакала, но онова прословуто гуакамоле, от което се обринах, се оказа много злополучно, щото след него ми изчезна ножчето на блендера. Обърнах цялата кухня, но явно без да искам съм го изхвърлила с боклуците. Много ме е яд, щото беше Филипс и е скъп. Взехме си сега някакъв куча марка от Лидл, дано е читав.

Луси, те зат'ва мразя да пазарувам дрехи и обувки онлайн. Без да меря не мога  Crossing Arms

Поли, къде ще ходите на море?

# 394
Здрасти, Кипре! Hug
Бях хвърлила око и аз на машинка за кисело мляко, обаче са много малки сякаш. Правих пролетта по бабешката, даже накрая се специализирах. Crazy
Съчувствам ти за изгубеният чарк. Дано изскочи някой ден. Аз пък си загубих единственият златен пръстен. Подозирам котарака, че е играл с него и някъде го е забутал. И макар да чистя рядко, някой път се случва да пусна прахосмукачка и може да е заминал на боклука. Tired Все пак имам надежда, че ще го намеря. Praynig
Морето ще е в северна Гърция. Peace

# 395
  • Пловдив
Дано изскочи отнякъде пръстена  Peace.
А кога ще ходите? Ние мислим другата седмица да направим един плаж в Гърция. Вече е жега и даже бяхме на басейн в неделя, имаше малко хора и беше много приятно.

Машинката не е малка, според мен - 7 бурканчета са, 1 л прясно мляко отива. Пък и не отнема време, само трябва да се свари млякото и после да напълниш бурканчетата. И след това те сами си се втасват - или там каквото правят  Joy. Ама да видим първо какво ще излезе. Л. е голям консуматор на кисело, а и на прясно мляко. И понеже е с повечко килца, предпочитам да яде домашно. Колкото и да ми разправят, че купешките млека са само мляко и закваска, хич не вярвам.

# 396
Може и да не е малка машинката, обаче аз все гоня количества. Crazy Като купуваме домашно мляко, е поне два литра. Децата като не са все в къщи и не ми се ще само ММ да го пие на прясно, затова правя кисело. Което пак си постоява в хладилника де. Whistling

# 397
  • Варна
Хай, да се обадя и аз! newsm51
При мен нищо интересно. Топлото ме мори ужасно и вечер съм като труп. Снощи съм заспала на дивана в няма и девет. После се събудих, гледах Тв до среднощите, сутринта пък се успах. Изобщо екшън. Laughing Мисля другия месец да съм в отпуска, да не ми мине котка път, пупупу.
Поли, дано се намери пръстена! И супер да си изкарате у гръцко.
Кипре, аз се научих да си квася по бабешкия начин и да ти кажа няма повече баене, от машинката. Но пък е модерно. Wink
Луси, ще се оправите, от проблемите по край вас е.
 Hug Hug

# 398
Тъкмо се мотая тук и се чудех дали да драсна два реда, и ето ти Тони. Crazy Здрасти, дружке! Hug

Аз да ти кажа за топлото добре, че почти не ми се налага да излизам, освен за работа, но пак съм с кола дотам и обратно и много много не усещам жегата. През свободното време си стоя в къщи. Никъде не излизам. Не обичам. Вечер само пред къщи, но тази вечер и това пропуснах, че се скарах с ММ. Сега ще отида до близкият магазин да си взема семки да чопля и ако има цитруси.

# 399
  • Варна
То и аз не съм по улиците през деня. Ама от жегата много ми отичат краката. Даже си мисля да си купя едно рекламирано "диосминол", да видим дали ще има ефект.
Иначе с колата от вкъщи  до градината, на работа, после по обратния ред. Днес се замотахме и по площадките, докато се приберем бях  sweating

# 400
  • Пловдив
Аз пък така да обичам жегата... Дори за мен сега не е топло както трябва, краката все са ми леденостудени.

Млякото - да дам отчет - стана отвратително  Joy По моите критерии, де. Л. много го хареса и си го яде. Стана ми на бучки, пък баш такова направо ми присяда.

Какво съвпадение  Mr. Green

# 401

айде сЯ,човек да не ви зададе Joy

днес почивам и съм се отдала на мързел,гледане на филми,може после и книжка да почета,ами тЪЙ де,да се почувствам и аз като човек Wink

Полинко,има ли вест от пръстена?ох,така мразя да загубя нещо...трудно се примирявам с такива загуби Whistling

Тони,внимавай с много рекламираните,че бая попари изсърбах и от тях Crossing Arms
иначе и аз вече организирам отпуските,смятам към средата на август да се засилваме на море,но с оглед ситуацията от миналата година ме е страх да си го помисля даже,че има още толкова време дотогава Whistling

продадох кубинките...и ме достраша да поръчам по-малкия номер,да няма пак фалстарт Mr. Green

# 402
Луси, какво е станало миналата година?>

Поли, нещо съм го проспала твоя пръстен?  Blush

Как ми се ходи на плааааж, а неделята е далечеее  #Crazy пък и щяло да вали  Rage Rage

Снощи докато правех тиквичките за вечеря , сложих и едни пълнени пиперки във фурната, та днес като се прибера да си мързелувам  Hug Hug

# 403
....айде сЯ,човек да не ви зададе Joy...

Mr. Green

Скоро не я бяхме правили. Принципно се разбираме чудесно. Той е много послушен мъж. Ама понякога направо от нищото тръгва скандала. Crossing Arms Още не си говорим. Гадна работа. Tired

Пръстена ми липсва много. Взех си го след раждането на Н., всъщност беше нарочен като подарък от ММ. Няма го от месеци. Търсих тук-таме, остана един тв шкаф, надеждата ми е да е под него. Но не е голяма честно казано. По-скоро наистина е заминал с прахосмукачката. Whistling Живи и здрави, човек да не е само. В момента го замествам с един друг, поръчан по интернет, всъщност си направих подарък за Коледа, с елементи Сваровски. Донякъде ме утешава. Blush

Кари, по морето може и да е хубаво времето. Тъй че не го мисли отсега. И без това нищо не можеш да направиш. Природа.

Кипре, от моят скромен опит ще ти кажа, че млякото ти е престояло много време на топло. Затова стои като пресечено. Аз преди го квасех много часове, докато не прочетох тук, че всъщност му трябват не повече от 3, макс. 4 часа. Не знам машинката как е настроена, на каква Т, колко време. Ако има опция да го държиш по-малко, пробвай така следващият път. Peace

Лусинко, мъжът ти възстанови ли се напълно? Уф, голям кошмар изживяхте. Whistling
Не бъди черногледа за морето. То пък как без планове. Дано се случи всичко както трябва. Hug

Готвих днес, готвих, накрая се оказа, че моето момиче няма да се прибира. Whistling Но поне напълних храна в буркани, да има за следващите дни. Да знаете колко време може да издържи храна в буркан, вакуумирана от собствената си топлина, в хладилник? Thinking

# 404
Луси, какво е станало миналата година?>

Скрит текст:
ММ падна от 6-метрово скеле и не се знаеше дали ще оцелее....Слава Богу,нещата се пооправиха и с днешна дата е доста по-добре.

и ние скоро го минахме момента с НЕговоренето ooooh! лично за мен е голямо наказние,щото не ми млъква устата по принцип и все имам кво да каканижа Joy
иначе ММ е значително по-добре,има още какво да се желае и все още чакаме решението на ТЕЛК Close

Полинко,аз нали съм по бурканите Laughing ами честно казано лятото повече от 2-3 дни трудно се запазва нещо...фризера е по-удачният вариант,въпреки че съм забелязала,че винаги си променят вкуса там Whistling най-противно ми е обаче нещо с ориз или картофи във фризера,направо не се яде после Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт