
. Сега чакам остатъка да се охлади до 45 градуса (колкото и да е това) и да го слагам в уреда. Каймакът мисля да го събирам и да направя масло, най-вече за козметични цели ми трябва.


Все пак имам надежда, че ще го намеря. 
.
. Ама да видим първо какво ще излезе. Л. е голям консуматор на кисело, а и на прясно мляко. И понеже е с повечко килца, предпочитам да яде домашно. Колкото и да ми разправят, че купешките млека са само мляко и закваска, хич не вярвам. 

Здрасти, дружке! 
По моите критерии, де. Л. много го хареса и си го яде. Стана ми на бучки, пък баш такова направо ми присяда.



...
Още не си говорим. Гадна работа. 
Живи и здрави, човек да не е само. В момента го замествам с един друг, поръчан по интернет, всъщност си направих подарък за Коледа, с елементи Сваровски. Донякъде ме утешава. 



Но поне напълних храна в буркани, да има за следващите дни. Да знаете колко време може да издържи храна в буркан, вакуумирана от собствената си топлина, в хладилник?
лично за мен е голямо наказние,щото не ми млъква устата по принцип и все имам кво да каканижа 

най-противно ми е обаче нещо с ориз или картофи във фризера,направо не се яде после Препоръчани теми