Жената Лъв 71-ва тема

• 61 974
  • 669
  •   1
Отговори
# 405
Луси, принципно и аз държа във фризера. Н. почти така го изхранвам през седмицата ако реши, че иска манджа или супа вечер. За Д. пращах за фризера като тръгва в неделя. Обаче наскоро ги върнах всичките буркани обратно, защото така си стояха. И Н. ги хапна. Даже не го бъркат и меките картофи. Смачкам ги и слагам в супата примерно сирене. Няма забележки той. Обаче сега тези буркани са за каката и искам да и ги пратя в неделя по някой, но да не са от фризера. Ти вакуумираш ли ги? Предната седмица пробвах да и пратя така буркани. Нищо им нямаше 4-5 дни. Що пък да не траят? newsm78

# 406
Полче,около седмица може и да изтраят така (вакуумирани) Peace не го мисли,ако не стават ще ги хвърли и готово Wink що манджи съм изхвърлила,добре че майка си няма на идея колко Mr. Green

тук времето е ужасно,ще се стои вкъщи цяла вечер Whistling

# 407
Привет  Hug Hug Hug Hug

Пол, Кипре може ли да ми драснете на ЛС къде ходихте на море в Черноморец и дали останахте доволни от хотела.

Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug Hug

# 408
Добро утро! Hug

Джуджи, що на ЛС? Crazy Ние бяхме в хотел Роза. Хубаво като евтино. Бяхме с изхранване за без пари, но началото на лятото, т.е. от края на юни. После цените бяха други, но аз за там повече пари не бих платила. Самите стаи нищо особно, двора беше хубав, два басейна, да не бяха и три имаше, фитнес стая. Абе за няколко дни бива. Не е място, на което бих се върнала отново. А искам да намеря такова място. Blush Кипрето ще ходят за втори път на тяхното място, тя да каже.
Пиши ти как си? Hug

Пека от замразените банички с ябълка. Само такива останали във фризера и не знам дреб дали ще иска да закуси с тях. Whistling

Луси, бурканите са пратени вече. Надявам се да ги изяде тези дни, че от много хойкане май не и остава време за ядене в квартирата. Crazy Австрийците са тук и ходят напред назад с тях.

# 409
Пол, уж да не занимавам аудиторията с мои неща. Аз съм горе долу добре. Дребната беше с гнойна ангина, после баща ми почина  Sad и не ми е много до писане, държа се заради бебето и майка ми, ама не ме питайте колко ми е мъчно и трудно.

Намерих едно хотелче на Черноморец сега, дано да ни хареса. Ще изчакам и Кирето да пише. Чакам да видя отпуска ще ме пуснат ли, защото се оказа, че тая кокошка, която уж щеше да ми поеме работата и тя бременна и май май ще излезе в болничен преди мен. Както искаха да излизам в болничен по-рано, сега ме молят да работя до последно.

Чакам и Кипрето да пише, че нямам много време за резервация. Аз все си мисля, че ѝ имам телефона записан и ако до утре не пише ще взема да ѝ се обадя  Mr. Green

Хубав ден момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 410
Здравейте, момичетааа  Hug Hug

МНОГООО ВИ МОЛЯ , поне тук да не се мрънка от новата визия- Лъвици сме, оправяме се супер бързо  Wink Wink

Да ви се оплача - 3-4 ден ме тресе адската хрема, на работа съм, амаан  Cry Cry Кучето ще го водя днес на лекар и него, че нещо почна много да куца... МП го оперираха преди няколко дни от зъб- този път слава Богу вързо се възстанови... Ходи ми се на плаж,ама то пак само вали, писна ми  ooooh! ooooh!

# 411
Джуджи, аз много съжалявам да прочета това за баща ти. Видях във фейса, че си постнала нещо, но отминах, защото не знаех как да реагирам, а и честно казано не бях сигурна, че не се е случило преди време. Просто тук май не е ставало на въпрос за него, не знаех,че е станало сега. Ей това е най-страшно, защото е необратимо. Всичко друго, знаете, се преживява, заменя, купува, но човек не може. Да е лека пръстта му. Много съжалявам.
За работата - нека да си търсят ваши заместници, да не ви мъчат с другата жена да работите. Даже и да нямате проблеми сега, я си представи, че нещо стане, трябва да лежите, болници и т.н., кой ще върши вашата работа? Тогава ще се намери решение, нали, при свършен факт? Ти, ако се чувстваш добре, ходи на работа, защото пък тя ще ти помогне да се разсейваш сега. Надявам се, че малката е вече добре, на море ще отидете, живот и здраве, нещата ще се наредят. Hug
А защо се спря на Черноморец? Не е кой знае какво. Едно малко село. Виж, огромни, красиви хотели с градини, почти празни, има колко щеш за гледане. Crazy

Кари, оздравявай! Hug Дано са добре приятелят ти и кучето. Peace

И мен ме дразни това безкрайно мрънкане за новата визия. Дразни те, ок, но не е нужно да го пишеш 50 пъти и да се обясняваш защо. ooooh! Не знам какво стана с алтернативата, жива ли е още. Crazy

Аз съм почивка днес. Гласим едни пържолки за следобед да печем навън, но сигурно ще завали. Twisted Evil Голяма работа. Да сме живи и здрави. bowuu

# 412
poli, ти кажи къде, пък аз ще държа чадъра , докато се пекат  smile3508  umbrella

# 413
Далече съм ти, душата, иначе на драго сърце.

# 414
Пол, много внезапно се случи и ми е мъчно, че не успя да види бебето. Пък и беше само на 62 г. Нашия живот продължава и трябва да го живеем и то пълноценно. Ходя си на работа, колежката, за която говоря е много дразнещо същество. Все я мързи, все въздиша, много работа имала, пък нищо не върши. Мисля, че се чудеха как да я разкарат и тя се усети. Изобщо голяма е лъжкиня и прави мизерии.
А за черноморец се решихме, защото е спокойно и не е пренаселено. Миналата година ходихме на още по-диво място, но бяха бунгала и баща ми ги уреждаше, сега..............няма кой и как. Искахме да е близо до Бургас и да е залив. На Отманли е много хубаво, но там има само едно място, на което можем да отседнем и не е кой знае какво, а парите не са му малко. Та най-близкото беше Черноморец. Джуджи много иска на море, свекърва ми продадоха един апартамент в Търново и взе малко пари и ще ни спонсорира с малко, та това е в общи линии.

# 415
Ох, като каза спокойно, да такъв е Черноморец. Ние ходехме /с колата/ до един плаж, който си беше залив, до къмпинг Градина, много беше хубаво. Спокойно, непренаселено. Ей тук вече се размечтах. Crazy
Мястото, към което сме се ориентирали сега, пак е такова, и по-важното, което за мен винаги е водещо при избора, плажа е през пътя отсреща. Blush

# 416
Аз точно на Градина плажа не харесвам. Искам и да не ходя на плаж с кола. Хотела, който намерих и договорих е близо до плажа, с джуджи ще ни е най-удобно така. Имат закуска и вечеря, което за мен е идеално. Близо е до Бургас, а мъжа ми има познати там, аз миналата година се видях с Камчето, изобщо като дестинация ми харесва. Но в крайна сметка лудницата си я имам достатъчно и даже ми е в повече в Сф. Идеята ми е да избягаме от нея.

# 417
Ние ходехме на плажа до Градина. Той остава настрани от множеството с караваните. А вие щом сте до плажа, най-вероятно сте в самото село, град ли е, не знам, но плажа е много малък там. Не дай боже да е голям прилива, даже може и да го няма. Crazy И там си е супер,мега, гига и т.н. пренаселено. ooooh!
Иначе си е неудобство все с колата. Макар че е наблизо, може би километър, но е гаден път, край треволаци. Както и да е. Аз просто споделям впечатления. Не че не ми е харесало, напротив. Peace Но има и по-хубави и заслужаващи си места.

Тъъъъй. Ние пържолите не ги изпекохме. ММ ми колата, аз прах една пътека. Сега ще отидем за Н., на пазар, и като се върнем, следват пържолите. Тъй че до тогава може и да завали. Twisted Evil

# 418
Поли, няма се плашиш  Mr. Green Аз вдъхновена от теб изкарах едни ребра и сега МП ги пече на скарата  smile3508

# 419
При нас така и не заваля. Времето беше много хубаво. Пържолите опекохме, хапнахме.
Ребърцата как са, м? Flutter

Уф, не ми се ходи утре на работа. Tired

Общи условия

Активация на акаунт