Жената Лъв 71-ва тема

• 61 951
  • 669
  •   1
Отговори
# 420
мм отлежават блажено в стомаха, подкрепени с хубаво розе  Embarassed Mr. Green Mr. Green

Остава сега и да ги изгорим  Embarassed Embarassed

# 421
Хаясче,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose
а когато е неочаквано...просто боли много...
прегръщам те силно и се надявам нещата при теб скоро да се наредят и да гушкаш едно прекрасно бебче на финала Hug

# 422
Здравейте, милички Hug
Отдавна не съм се вясвала Embarassed но ви мисля и ми липсвате Hug
Хаяско, много съжалявам за татко ти... Мир на душата му... Силно те прегръщам и ти желая много красота в живота Hug
Рейски, за вас мисля тези дни. Дано сте добре Praynig
Прегръщам ви всички Hug

# 423
Момичета, изгубихте се пак?  newsm78

Мисля да запиша курс, но се двоумя за фризьор или за козметик?

Моля ви за съвети, че съм леко пообъркана ?

Имам работа на смени и мога да работя още нещо през другото време, пък и трябват парички, че заплатата ми не е височка хич... Мисля си, че фризьорът има повече работа /евентуално/, но пък сякаш като козметик се виждам по-добре справяща се, но има ли хляб там? Помагайте  Sad

# 424
Здравейте,
Кари, моя съвет е като фризьор, защото винаги можеш да подстригваш комшийките за някой лев, всеки го прави, докато козметика е ограничен. Аз примерно не давам пари за козметик, знам че е важно, но нямам излишни пари, а косата ми не ме пита. Насочила ли си се нанякъде?

# 425
Say My Name, аз съм на 12.08.  Peace

Зизу, какво дали съм се насочила?

Къде изчезнаха всички, когато имам нужда от мнения??  ooooh! newsm78

# 426
Кари,знаеш ли, че дори аз не мога да си разбера  Joy

Предполагам, че питам дали си избрала къде да изкараш курс?  newsm78

# 427
относно това- да  Simple Smile

# 428

Да се похвалиш, ако се запишеш.

# 429
Добро утро! Hug

Надявам се, че всички сте добре. Hug

Кари, според мен Зизу добре се е аргументирала защо да запишеш курс за фризьор. На козметик и аз не ходя, най-малкото ме мързи. Макар че аз и на фризьор едва ходя, също от мързел, но все пак там се налага. Щом имаш желание, направи го. Peace

Тедко, как сте в къщи? Hug

Хубав ден ви желая! Hug

# 430
  • Балчик
Ехо момичета  Hug
Добро утро и от мен !

Вясвам се от време на време ... кът ми е много , знаете де !

Работим , добре сме си , вече сме в 11 клас  Crazy , ще работи за
1-во лято и ми е на мен леко- притеснено , леко - шантаво , но и
сладко и радостно , като си гледам детето с русите къдрички и пухкави бузки
как се е превърнал в млад мъж!  Heart Eyes
Хилотим се у дома , че аз вече мога да се пенсионирам , двама мъже работят
вече е време да си нахлузя бели летни панталони и да повея крачоли по пътешествия.  Joy Joy

Кари ако позволиш съвет и от мен : ако имаш възможност изкарай си и двата курса, аз също не ходя често на козметик , не защото не искам , а защото не мога да намеря вълшебното съчетание - добра работа и разумна цена за услугата. А има и още нещо - не знаеш къде ти е таланта и силата, а ако се окаже , че си  много добра козметичка ? Но разбира се всичко допира до средства , но да и аз бих ти препоръчала на първо време да хванеш ножицата.  Peace Успех и да не се отказваш!

Момичета желая ви много приятни дни , до следващото ми включване!

# 431
Не се отказвам ,момичета, наумила съм си го... Решихме у дома да бъде за фризьор, ще запиша първото ниво през един учебен център доста стабилен и от там ме пращат на обучение при бившата ми фризьорка /казвам бивша, защото тя започна да се занимава с маникюр и козметика предимно, поради болки в китките и отстъпи фризьорството предимно на дъщеря си, но си работи профилактично/ и знам, че тя първо ще ми каже още в началото ставам ли не ставам ли/ако не, да не давам за другите нива/ и така.... МП беше по-навит за козметик, че да не ми идвало нанагорнище в съчетание с другата ми работа, ама трябват парички, няма как...
родителите ми не знаят още, не ми се мисли, момчета, с техните болни амбиции за мен, какви реакции ще има - "за това ли плащахме толкова луди пари за образование, да ни станеш фризьорка!?  #Cussing out #Crazy " , защото наистина парите не бяха малко, ама...ми се ще да си започна нещо свое леко полеко и ако ми се отдава, да работя за себе си-определено ми се струва една идея по-добре  newsm78

# 432
С какво образование си, Кари? Сега по специалността си ли работиш?

Люско, радвам се, че се вясна! Hug
И поздравления за младежа!  bouquet Нека поработи, да се очупва. Peace

# 433
Публична администрация, сега завършвам магистратура Реклама.. нн,не работя изобщо в тази сфера сега.

# 434
Кари, успех в начинанието! Peace
Попитах за образованието, но ето, че ти и сега не работиш това, за което са давали пари вашите. Така че...Вярвам, че ще приемат решението ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт