Тук вАлИ

Спах. И напече при нас. Дано не вали следващите дни. Не ми се завира пак в къщи. Искам навън.

Норче, пресата ми ходих да и видя специално модела, този е. Не знам дали я има още по магазините обаче. Все пак минаха няколко години от тогава. Струваше около 120лв. по спомени.
Рядко я ползвам. Моята коса е дълга и да, чувствам, че ми вреди. За по-къса коса като твоята, която се подстригва по-често, мисля, че не е такъв проблем.Джуджи, с повръщане ли е свързан пак проблема ти? Дано след първото тримесечие ти светне малко.
Честно да ви кажа, ако бях пет години по-млада, щях да си направя още едно дете. 
Кипре, жива да си!
Очилата са върха и много съжалявам, че Д. не се нави да заръчам и за нея. Сега като ги види, може и да поиска. Много ми харесват, много.
. Ще я скъся, ама да видим как ще се разберем за дължината с мъжа ми
Обаче онова ти ми магаре като се запъна и като каза не та не, и аз я върнах в магазина. Замених за една къса рокля.
Легнах да спя. Като започнах да преглъщам, едни бодежи в гърлото, направо не можах да мигна. Поръчах на ММ да ми купи хапчета за смукане. Сега пия кафе, макар че бих полегнала пак. Обаче ще излизам. Една декларация на Д. трябва да извадим за пътуването.

дано при теб се разминат нещата скоро и да се радваш на една хубава и спокойна бременност 
Като съмне и се събуждам, въпреки, че в спалнята е тъмно като в рог. Облачно е при нас. Дъжд е валял. Довечера съм нощна и ще намажа с един час по-малко.