/ и, защото знаят как да обгрижват жената до себе си и да я карат да се чувства харесвана, и желана, за разлика от тези на твоята възраст

)и 5г по-късно имаме куче, брак, едно дете, едно на път и живеем в друг град, чужд и на двама ни. Живяхме на 5-6 различни места и не си седнахме на задниците.
)и 5г по-късно имаме куче, брак, едно дете, едно на път и живеем в друг град, чужд и на двама ни. Живяхме на 5-6 различни места и не си седнахме на задниците.
аз бях тази с предрасъдъците, а той, уж, щеше да заминава да работи по чужбината, но докато аз бях в страстният период той се беше влюбил достатъчно, че още тогава ми каза, че аз ще съм неговата "госпожа Х...ва".
Една негативна черта - стиснати са. Поне при нас аз поемах почти всички разходи и често се опитваше да ми държи сметка за собствените ми средства, когато си купя нещо лично. Е, не му се получи. Също така и са много избухливи, палят от нищо, но и бързо им минава и не са злопаметни. За разлика от мен
В общи линии, ако искаш сериозни отношения - приготви се за големи караници. Такова нещо като "напасване на характерите" между лъвица и козирог, според мен не съществува.
Момичето каза, че не иска сериозни отношения, така че не виждам нищо лошо да се остави на течението. Разбире се, не да тича по него.
Препоръчани теми