Жената Лъв 71-ва тема

• 61 893
  • 669
  •   1
Отговори
# 135
Шантаво, но нормално пролетно. Следобед тук даже гърмя. А като чета прогнозите за лятото, дават адски жеги. За зимата познаха, че ще е топла, сигурно и лятото ще е така. sweating

# 136
  • Пловдив
Жегата я издържам, но студа го ненавиждам. Вчера като видях снега, направо зле ми стана  Close

# 137
... Вчера като видях снега, направо зле ми стана  Close

Аз сигурно щях да съм в прединфарктно, че всичките ми китки са навън. Joy

# 138
  • Пловдив
Ми аз не смея още да си изкарам едно висящо. Ще изчакам още малко.
По принцип си ги държа вкъщи, че тук като се раздуха и хвърчат саксии  hahaha
Това, висящото, си има специална мрежа, в която само се клати  Joy

# 139
Оооо, изкарах всичко още миналия месец. К' вот ще да става. И тая седмица я дават така хладна и дъждовна. Тъкмо хубаво да се раззелени всичко. Heart Eyes

Тедко, видях те на балкона. Какво става с теб? Hug

# 140
Добро утро и лек път на мен  Laughing

# 141
Добро утро! Hug

Норчева, сигурно вече пътуваш, но лек път! Ш'ти звънна да те чуя. Crazy

Правя баница. Н. ми помага. Така хубаво разби яйцата, докато аз си върша другата работа. Crazy Времето засега е гадно. Whistling

# 142
Норчева наближава  Hug Hug Hug Hug и ВенчитУ ще се присъедини.

# 143
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Камиии, специално за теб Hug Flowers Four Leaf Clover
Аз не можах да се класирам за срещата...  Tired
Полинко, време не ми остава... Свеки хич не е добре, тичам на три къщи, на работа, децата си гледам, ако мога навсякъде да огрея ама не мога Tired Беше питала дали е получила нсулт. Да, два плюс епилепсия като следствие. Вече не може да ходи само ако я държиш, с памперси е... ясна ви е картинката ooooh!  Много ги изживявам  нещата и вече съм страшно уморена Rolling Eyes
Та така. С нищо не мога да се похваля и хич не ми се иска да се оплаквам, но така да имам нужда да си излея душата Rolling Eyes И едни такива мисли ми минават само през акъла... Уфффф, стига вече!
Да сме живи и здрави всички! Светли и усмихнати празници!

# 144
Зачудих се аз дали имаме цветенца, честитих само на Кам във фейса.Ако има някой друг, да мине. Да почерпи. Flutter

Тедко, няма ли кой да ти помага? Мъжа ти, брат, сестра негови ако има? Само ти да опъваш каиша не върви някак. Rolling Eyes Знам какво е, ММ си го преживя всичкото. Аз малко отстрани бях тогава покрай бебето. Гадна работа. Не може ли да намерите някой, който да се грижи за нея? Това е нещо, което не е за всеки да го върши. Tired
Дано скоро видиш светлинката в тунела! Hug

Алоу, чакам отзиви от срещичката и безкрайно бих била щастлива да съм с вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145

Камиии, специално за теб Hug Flowers Four Leaf Clover

Теди, благодаря, мила. Аз ти пожелавам да намираш малко време за себе си.  Hug Много е трудно, но човек се съсипва.  Tired Много те гушкам.  Hug
И аз да питам няма ли някой друг на който да разчиташ.  Thinking

Полче Hug Hug Hug

# 146
  • Варна
Кам, честит празник и от мен! Hug  bouquet
Софиянки, приятна среща! Wink

И при мен само гадости и проблеми. И много бач. Не ми остава време да се замисля за идващия празник.

Пол, мисля си днес за козунак, ама дали ще стигна в петък до тях, идея си нямам. newsm78
 Hug Hug Hug

# 147
Аз не знам каква съм такава, но такива празници не са ми много на сърце. Embarassed Айде козунаците, яйцата, да, ама църкви да обикалям, па свещи да паля, ми не си падам особено. Rolling Eyes

Тони, радвам се да те видя! Hug

# 148
Ооо, момичета не съм сама. Мъжа ми е постоянно там, девер ми и той.  Аз тичам, готвя, нося и помагам с каквото мога, но е изтощително да мислиш за толкова много неща. Пък и са си мъже,  нЕма какво да си приказваме. А и приказки разни ми тежат... Сега търсят жена да я гледа, когато мъжа ми е на работа,  защото брат му ще заминава след няколко дни и става доста трудно. Не се мешам вече,  че се оказвам все неразбрана. Все си казвам,  че правя каквото мога. Много е сложно... не е за тук.
  Hug Hug Hug ви всички!

# 149
  • Пловдив
Ками, честит празник!

В София сигурно се вихри купона, искам снимки, да знайте!

Теди, дано бързо намериш жена, че поне малко да те облекчи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт