Ние сутринта ходихме и взех на малчо два чифта сандалки и ще изкара лятото с тях.Аз си взех анцунг и дънки и вече похарчих парите преди да ги взема.
повече от 3 са ми много даже
Ти си знаеш де,просто си разсъждавам.
в моя свят всичко си има граници и не всичко може да се прави. Определено в някой неща имам напредък. В определени шкафове /както в този където беше лютеницата
като види ножа пак вика Нееееееееее и т.н. Не винаги слуша когато му казвам разбира се, но аз не спирам да си повтарям НЕЕЕЕЕЕ 
Хвърляме камъчета или бъркаме с пръчка
- качвам го в триколката и никакви локви. И аз все викам НЕЕЕ, ама кой ли ме чува
Такава съм си и не мога да се пречупя. Не мога да си позволя да му купувам по 20 чифта обувки и да му разреша да скача в локвите. Има 2 чифта и като ги намокри, какво ще го правя после. Ако е лято и е топло ОК. Сега НЕ. 
Вкъщи все пипа детето, ама какво да правя, все НЕ и аз след нея, но ще мине и този период. То проблема е в мен, щото аз съм свикнала да контролирам и като не стане на моето, се ядосвам. Откакто се върнахме от Велинград режима е ужас. Два дни, през ден, няма сън на обед 
Боб е яла но не всеки път иска...
бъзикат ме да е запиша в отдел за чистотата
Редим чашки на кули, бутаме ги, събираме ги една в друга и пак обратно. Готвим в едни съдове и храним всички играчки. Забавления много си имаме
хич не ги харесва тези бобове и лещи, но за грах и царевица умира
А аз във всяка манджа, която позволява слагам грах и даже с кеф яде и все търси грахчета в лъжицата, та така се залъгваме и си яде добре