С трепет чакаме я пролетта ... тук е вече Септемврийки, стягайте децата за игра!

• 66 887
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте! Много съм щастлива, бяхме на консултация и о чудо Йоана е 10.100кг  77  см.От малкото бебе,което се роди 2.520 кг и не иска да яде, вече е голяма мома.Много съм доволна,но сега ще бягам,че събуди.  Simple Smile

# 76
Здрaвйте мaми Simple Smile
Кaк сa всички болни? Нaдявaме се вече оздрaвяли или поне подобрили се  Praynig
Ние сме добре.Зa режимa нa мaлките сте говорили.Aлекс стaвa в 8, следобед лягa в 14-14:30 и стaвa около 17-17:30, но трябвa дa спя до него.Aко стaнa след 30 мин. е стaнaл и той,рядко си доспивa повече aко е сaм.Вечер лягa с бaщa си не по-рaно от 21 :30 и се зaспивa в нaй-добрият случaй след чaс.Дaже тези дни не лягaт по-рaно от 22 чaсa.Мисля,че късно зa вечерен чaс,но с идвaнето нa лятото ще ми бъде все по-трудно дa го нaкaрaм дa легне по-рaно.
И дa се похвaля,че нaй-нaкрaя мaхнaхме гaдното бебешко шише с мaлкият биберон, от което пиеше водa.Сегa сме нa преходнa чaшa и е много по-добре.Сaмо зa ден стaнa цялaтa рaботa и то не зaщото не е можел дa пие от нея,a зaщото не искaше.A от нормaлнa чaшa пие много отдaвнa с моя помощ рaзбирa се и без дa се мокри,но ми се искaше нещо кaто шише,зa дa могa спокойно дa му нося нaвън водичкa.
Зaлъгaлкaтa зaсегa нямaм шaнс дa му я мaхнa,зaщото яко го мъчaт гaдните кучешки зъби.Използвa я сaмо зa зaспивaнето и евентуaлно aко е много неспокоен и зa през нощтa.
Нaвън времето е просто прикaзно.С тaкъв кеф си прибрaх изсъхнaто от сутринтa прaне.От когa чaкaм дa мaхнa гaдните сушилки от стaятa.
Чaкaме с нетърпение снимки нa мaлките кукли с новите обеци и крaсиви дрешки.
Брaво нa порaснaлото момиче нa мaмa Бийфитър.Нaистинa когa бяхa мaлки топчици по 2-3кг,a вече тaкa порaстнaли дечицa  Heart Eyes
Велвиaмо брaво нa Иво,че ходи с желaние нa яслaтa.
Още искaх дa пишa,но мaлкият стaнa от сън.
Хубaв ден нa всички ви  Hug

# 77
  • shumen
Добър вечер!
Къде сте всички днес?Май в това хубаво време вече сме по цял ден навънка.
Мобси,Дени също е ползва само за спане бибата,ама от едно известно време вика бебе и където е намери е лапа.ММ се смее,че сам си викал,че е бебе с нея.
Ние още сме на шише,че от тези преходните не иска да пие и се залива целия.
Утре сме на държавната ДК вече и ще видим дали ще яде.
Бифийтър,браво на Йони,че е наддала и порастнала добре.
Нубчето и Фейт ми се губят нещо.Къде изчезнахте?Да не би да нямате достъп до компа от децата?

# 78
Здравейте мамита  Heart Eyes

Тони вече е много добре, пак си е същото инато и тръшкащо се дете  Mr. Green Сутринта направо ме подлуди в парка  Crazy Иначе снощи спа много по-добре , но се събуди в 5 часа и искаше мляко, а аз бях забравила да купя  Grinning имах кисело мляко и реших да му го сложа в шишето, ама -не не го искаше и като седна на леглото и рева 40 мин. и накрая заспа уморен и гладен  Sad
Другата седмица ще го водя да му вземат секрет от носа и тогава ще се разбере каква бактерия ще лекуваме  Whistling
Иначе днес беше първото му тържество в яслата  Grinning Общо взето нищо не направи, стоеше на едно място като втрещен  Mr. Green Ще сложа снимка да го видите  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 23:18 от nub55

# 79
  • Пловдив
Днес пак сме с едно спане за деня.Ходихме с мама Сиси до ДМ - Мечо пух ,но нищо от обувките които мери на Ваянка не и седеше добре,единия номер малко и стискаше,другия и беше малко голям.Дано следобед да е намерила нещо.
Зори утре ако много духа може и да не дойдем до вашия парк,но обещавам за Петък да дойдем.Че днес закъсняхме малко с прибирането и пред блока беше заспала,но успяхме да я разплачем и събудим,та като се качихме и я преоблякох и заспа бързичко.
Стаси ние в момента сме с 10 зъба,но 6 от тях растат,а кога ще пробие нещо ново не се знае,не дава много да проверявам.
Пред нашия блок задуха доста вятър и макар утре да е слънчево,май ще е доста ветровито.
И да се похвалим и ние имаме записан час за пробиване на ушите на 25 март.
Днес Мишо беше на състезание по Бъ.га,скилще видим как се е сп,ави. с.ед 2 седмици

# 80
  • shumen
Танева и при нас задуха и дори сега вали.Утре обаче го дават до обяд да утихне вятъра и да е топло до края на седмицата.
Видя ли,че ще свикне с едно спане Ива-Мария.На моя му беше зор първите дни,но сега устисква,стига да не му се спи много.

# 81
  • Пловдив
Сега разгледах снимките.
Рошли малката Дария много пораснала,и как само ми прилича на Ивчо.А той много се кефи на гимнастиката и столчето на Дарийка.Иначе нашата обича много да ходи и си ходим до лъчите пеша да пазаруваме,но когато времето не ме притиска,че за кухнята бях все последна.Сега майка ще я взима и ще видим да ги нагласим нещата.
Ън вие с Маги явно на разходки яко се забавлявате,няма нужда да и носиш играчки,как хубаво си бута количката.
beefeater не знаех че Йоанка се е родила толкова мъничка,но добре е наваксала и си е перфектна на килограми за 1г. и 6м.-Браво на нея.Можеш да не се тревожиш че не си изяжда винаги всичко,изглежда си страхотно.
Нуб Тони е мъничък още и доста отсъства,ще видиш на следващото тържество ще е съвсем различен.

# 82
Лелее, утре идва Пролетта, а  Party Дочакахме я и тази година - другата зима, живи и здрави, малките ще са на ясла и няма да се чудим как да ги занимаваме по цял ден.

Днес реших да изляза все пак с количката, а тя се оказа със спукана гума - та пак пеша, докато ММ я оправи.

Онзи ден купих на Маги шише със сламка, най-обикновено на Бертони. Нещо авентското с твърдия накрайник ме дразнеше, че много подливаше. Е сега новото не мога да й го взема, пие по 2 шишета едно след друго и на два пъти памперса й преля  Joy

Днес не можах да я снимам, защото се поля със сок и сакото замина за пране. Утре ще пробвам пак  Wink

# 83
  • Пловдив
Данаека - Ива-Мария с преспиването на ръце е зависима от мен и аз мога да я контролирам и да реша кога да заспи,като сме си по цял ден в къщи.Но часът за кухнята ми е много неудобен,защото в количката заспива лесно.Сега като я взима майка кухнята ще е по различно,но не исках да съм все зависима от нея,все пак и тя си има собствен живот и не винаги и се ходи сигурно за нашата кухня,но нищо не казва,ходи.

П.П. - Днес получих награда една книга.Бях изпратила моя снимка в конкурса " Професията на мама"-Мишо ме беше снимал на работата ми.А сега съм пратила негова в друг конкурс " Малкия спортист"-нали тренира баскетбол.

# 84
Аууу, срамота ... не съм писала от два дена  ooooh! Blush
Ама така ще е, като се стопли времето вече само ще хайманосваме  Crazy
Сега обаче такъв вятър ни вее у пловдивско, че не е истина  ooooh! дано утре не е така  Praynig

Танева, определено не ти е лесно, но е хубаво да я свикваш за ръчичка да ходи, щото количката е до време. После ще, не ще ... пеша ще ходи и трябва да се водите заедно  Hug

Тета, наистина режима ви е малко напред  Mr. Green но живот и здраве тръгне ли на ясли трябва да го промениш, че после ще и е много трудно с това късно ставане и обедно лягане, но пък ти си знаеш  Hug  А и сега лятото както ставате в 10, докато се оправите ще стане обед, баш най-голямата жега  Crazy Мен лятото ме устройва ставане в 7 например, за да може да закуси, да се оправи и да излизаме, за да може към обед да сме си вкъщи и да спи  Mr. Green  пък ние по принцип обичаме да си лягаме рано и да гледаме ТВ в хоризонтално положение, така заспиване към 21,00 ме устройва за малкия  Crazy

Ооооо  Лина /2 до 12/, надушвам я вече кръчмата  Joy
Чакаме снимки на новото возило  Wink

Велвиамо, много се радвам за юнака, че така добре свиква ... все така да е  Hug
А ти какво реши за работата, нова ли ще е или старата  Heart Eyes

Чики, бързо да се оправяш мила  Hug
Моята количка зимата я изпрах, но предния месец я изкарах пак на трасето  Mr. Green от тогава съм я ползвала два, три пъти когато ще ходя по надалеч. Не мисля, още много да я ползвам, но се налага за сега, понеже моето момче не обича да ходи много  Whistling Има дни когато явно го мързи и за да не го нося на ръце я взимам  Whistling Мислих за триколка /и още мисля  Laughing/ но за сега количката ми върши същата работа и лесно се управлява, докато триколката е повече за кеф на малкия според мен  Mr. Green От другия месец пак сме на кухня и ще влезе в употреба усилено  Mr. Green Като цяло е хубаво да свикват да ходят децата повече, добре е за тях и и за двигателните им умения, защото само в количката по цял ден, да гъчат солети и пръчки не е хубаво за мен  Peace
За Биодермата ... аз бях да. Ползвах го около 5/6 пъти щото все бързаме за баня и много често го забравях, но определено крустите падаха, особено първия път ... гребена се напълни  Shocked Аз обаче предварително го намазах половин час преди баня, като влезе му намокрих косата с вода да поомекнат още малко и после беше голямото ресане  Mr. Green

Стаси, ужасно е това с яслата ... добре че си го видяла навреме  Hug

Паца, радвам се, че малката вече е добре  Hug
Не знам за Инфлуцид, но на нас ни изписаха Умкалор, който се давал 3 седмици  Crazy

Здравейте! Много съм щастлива, бяхме на консултация и о чудо Йоана е 10.100кг  77  см.От малкото бебе,което се роди 2.520 кг и не иска да яде, вече е голяма мома.Много съм доволна,но сега ще бягам,че събуди.  Simple Smile
Браво на нея  Hug Нашата редовна ДК за 1,6 още не смея направили, но определено и малкия ги минава 10 кила  Crazy

Мобси ... и при нас е така със съня, трябва да съм при него, иначе куква рано  ooooh!

Танева, кажи на Сиси да отиде в Матстар в Кауфланд в Тракия ... днес ходихме с ММ да си вземе кецове, че и аз намацах обущета  Blush а за малко и малкия ... имаше много хубави, но на неговото краче не стояха добре тези, които харесах, понеже му е много тясно, а големите номера са широки  Crazy та ще имам проблем с търсенето на обувки  Whistling

Зори ... мен утре ме отпишете на парка ... на зъболекар съм от 10,30  Rolling Eyes

Аааауууу Нубче, как можа да оставиш детето така гладно  Crazy
Има денонощни аптеки, там продават и млека ... да знаеш за друг път  Mr. Green

Снимки не съм гледала скоро, но тия дни ще ги разгледам  Heart Eyes
Ще чакам момите с новите обеци и Маги с новото сако  Heart Eyes

Хайде изчезвам, че и без това се олях ... лека вечер  Hug

# 85
  Пу на 6-та страница  Laughing
  Heart Eyes

# 86
Тази вечер синоптиците наистина познаха. И при нас има силен вятър с дъжд. Дано до утре се оправи. Иначе днес на малката ѝ се спря тока . Събуди се в 8,30 и не искаше да заспива. Заспа в 16,30 седнала в баща си на масата с пълна уста, с пържени картофи. Много беше смешна. Та после имаше процедурата, която протече така - аз и бъркам в устата да изкарам храната, тя отваря едното око, усмихва се, поклаща се като пиянките и пак заспива. Накрая успях да ѝ изчистя устата, и си легна та стана чак в 19,15.
Течностите вече ги пие от обикновеното шише на бертони със сламка. Голям кеф и прави и много бързо се научи.  На разходките винаги излизам с количката. Не защото обича да стои в нея, а просто за да може да спи навън. Като излезем на разходка, ходим обикновено в центъра на града и няма как да се приберем за спане в къщи. Иначе малката ходи много, почти през цялото време бутам количката празна, а тя върви до мен хваната за ръката ми.
beefeater браво много добри мерки. Аз моята днес я мерих чисто гола на кантара и показа 9,100. Иначе е някъде около 80см. Утре ще я измеря на вратата за да проверя как върви.
 Ева82 много си ангажирана, дано да нямаш проблеми, всичка да е наред.
Честити придобивки на всички. Със здраве да си ги ползвате.
Лина да споделиш как е количката, че Калина иска да ми услужи временно с нейната. Нали ще ходя на почивка , та да не трупам много багаж.
За инфлоцида знам, че може да се пие един месец профилактично. На Гергана и го бяха изписали 3*1, ама аз нещо спрях да и го давам.
Танева да не би малката нещо да се е уплашила и заради това да се стряска.?Аз снощи го изживях същото,на няколко пъти ми се събуждаше с истерични ревове, ама знаех че е от уплаха. Днес все още не се е събуждала, дано всичко да ѝ е минало. Надявам се и при вас нещата да са наред .
Нуб добри новини, много сладък Тони, а другите деца направо ми изглеждат като градински.
Хайде , изчезвам ,че сега трябва да готвя  Rage

# 87
  • Бургас
Ми само да дойде и като я пробвам ще пиша. Вие кога щяхте да ходите на почивка?
Цвети още спи,което е за отбелязване Simple Smile ,но я чакам до 8.Не се ли събуди сама ще я събудя аз.
За ходенето -Цвети върви.Най-лесно е като върви в посоката избрана от нея. Иначе сега сме на етап,в който тя си бута сама количката.

# 88
Здравейте, аз искам да ви питам спичат ли се понякога вашите деца. Яна мине, не мине и е за по няколко дни спечена. Почвам разбира се още след първия ден, в който не ака да й давам тиква, сок от круша, но понякога успява да се изака чак след 2-3 дни. Вие колко дни ги оставяте да не акат, ако имат такива периоди и какво давате. newsm78

# 89
Здравейтеееееее
Много сте писали .... не можах да ви прочета подробно...
Силви - Ники си ака всяка сутрин на гърнето, а понякога и следобед...скоро не се е запичал.
Днес към 19 часа идва Пролетта. Друго си е...мразя зимата, след няколко дни ще сменят и времето и ще е още по-хубаво..става ми по-леко на душата.
Пловдивчанки, няма и спомен от снощния вятър, така че ви очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт