Benim Hala Umudum Var/Надежда за обич от 31 март в 21 ч по Диема Фемили-Тема 1

• 88 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Хахаха, ето и една невероятно забавна снимка зад кадър на Шукрю и Гизем от епизода вчера в ресторанта. Двамата винаги се забавляват заедно - тук са заели мястото на музикантите и свирят нещо. Такива скици са - обожавам ги ... smile3532 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts txtloves  grinning039

# 436
Току-що Берк пусна нова прекрасна снимка от ваканцията си в Осло - очарователен е. Супер готин и сладък. Има изумителна усмивка. И с тези коне отзад - върха ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 437
Гизем и Шукрю също пуснаха нови снимки! Големи образи са. Гизем е прекрасна на първата снимка. Днес сутринта е ходила и на зъболекар, но тази снимка ще я пусна в скрит текст, понеже не е много приятна. Тя обаче е супер забавна, както и Шукрю - това била новата му любов. От къде взе този скелет - явно е зад кадър от сериала, в който е гост в момента ...  Mr. Green newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Скрит текст:

# 438
Изгледах епизода. Много ми харесва бащата на Озан. Разумен мъж и добър баща. Знае как да разговаря и със сина си и с жена си. Върна я в миналото, какви преживявания са имали докато се роди Озан. С това ми става още по-симпатичен, че макар и богат, човек с финансови възможности, но не е изоставил жена си, заради проблема, а заедно са се борили. Майка му се разчувства, готова е да помогнат на Умут, но не иска да чува да й става снаха... Grinning Още ще омекне госпожата  Thinking
Умут ще се справи ли с ролята....Много е притеснена.....

# 439
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много кратички тези серийки. И като му туриш 15 мин. реклами...

Много ме трогва момчето от кафенето. С каква всеотдайност се грижи за този изрод Муса, само от благодарност за помощта, която му е оказал.
Когато се биеха Озан и Муса, в един момент ми се стори, че Муса съжалява за това, което е направил. Но после в разговора с момчето се разбра, че не само че не съжалява, ами напротив, обвинява Озан за своите действия.

Предполагам, че Умут ще се справи с актьорската работа и ще има успех.

Мами, писали сме заедно.
Радвам се да те видя отново. Hug
Надявам се, че си добре и всичко ти е наред.

# 440
Изгледах епизода. Много ми харесва бащата на Озан. Разумен мъж и добър баща. Знае как да разговаря и със сина си и с жена си. Върна я в миналото, какви преживявания са имали докато се роди Озан. С това ми става още по-симпатичен, че макар и богат, човек с финансови възможности, но не е изоставил жена си, заради проблема, а заедно са се борили. Майка му се разчувства, готова е да помогнат на Умут, но не иска да чува да й става снаха... Grinning Още ще омекне госпожата  Thinking
Умут ще се справи ли с ролята....Много е притеснена.....

Така е Ани! Бащата на Озан се държи чудесно - и на мен много ми хареса как подкрепи сина си и потърси сметка на жена си. Каза й и какво е станало с Умут. Изглежда госпожата започна да има угризения, но стане ли дума за това Умут да се омъжи за Озан пак е против. Трябва да се осъзнае, защото Озан истински обича Умут и няма да се откаже от нея. Вчера им го каза много точно. Не бива да го карат да избира ...  newsm10

Умут е много притеснена - все пак за пръв път застава пред камера, но малко по малко ще свикне ...
Peace

# 441
Много кратички тези серийки. И като му туриш 15 мин. реклами...

Много ме трогва момчето от кафенето. С каква всеотдайност се грижи за този изрод Муса, само от благодарност за помощта, която му е оказал.
Когато се биеха Озан и Муса, в един момент ми се стори, че Муса съжалява за това, което е направил. Но после в разговора с момчето се разбра, че не само че не съжалява, ами напротив, обвинява Озан за своите действия.

Мами, писали сме заедно.

И аз така си помислих! За миг когато Озан каза на Муса, че заради него Умут няма да може да има деца той така застана все едно се разкайва. Ама къде ти - после пак изкара Озан виновен. Нямам думи ...  #2gunfire

# 442
Роси, благодаря ти за всички снимки, Берк е страхотен.  Heart Eyes Гизем също е голяма красавица, много ми харесва на снимката, която си качила.   Kissing Heart Зъбите жената си снимала.  Joy Обаче най-смешно си е с Шукрю направо изби рибата "новата ми любов" вика и даже целунал скелета.  Joy

И на мен ми се стори, че Муса съжали, направо като куче го изгледа, много странен човек.  Rolling Eyes

Жалко за горката Умут и това, че няма да може да има деца.

Бащата на Озан много ми хареса как застана до сина си, майката обаче щяла да й помогне, ама не иска да се женят, гадно е така, само защото Умут е бедна.  Blush

Като отидоха Хакан и брат му на гроба на починалите им родители ми стана тъжно и двамата се разплакаха, после и като Хакан пак говореше на брат си беше силна сцена, много ми хареса.  Peace

Умут, дано се справи, ама Асуде само я омайва с думи, горкичката де да иде слуша, ама беше много притеснена, Йелда и Селда направо щяха да умрат от яд като видяха Умут при Асуде и тя й вика; звездата ми.  hahaha

И браво на Озан, че продължава да я преследва, тя го обича, той я обича, защтитава я пред доведеният й брат и продължава да се бори за нея, въпреки че знае истината за това , че не може да има деца.  Two Hearts

# 443
На мен супер много ми хареса сцената на Озан и Умут в началото. Той й каза, че не само тя е загубила от случилото се, но и той. Каза й че няма да се откаже от нея - щом иска няма да я доближава, но винаги ще бъде наблизо и ще чака да му проговори. Каза, че дори да го нагруби, той ще чака и ще се радва. Страхотен е - най-много ме впечатли, когато й каза, че докато е жив ще я чака и ще има надежда. Дори отново извади пръстена ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Страхотно беше и че Озан натупа Муса - този си го търсеше. Каза му да не се доближава до Умут, както и за загубата й.  newsm44

Много силна беше сцената на Хакан и брат му на гроба на родителите им. Личи си, че брата много страда за тях и затова е станал такъв. После Хакан му каза, че може да разчита на него ...  no

Сестричките пак ходиха да се пробват за актриси. А като видяха, че Умут отива там направо им призля ...  Mr. Green

Умут толкова се притесни. Все пак за пръв път застава пред камера. Но беше невероятно красива. smile3525 newsm76 Two Hearts

Като тръгна да изпълни сцената се препъна, но е нормално. Пък и от страни всички я гледаха: Асуде, асистентката й. После дойде и Хакан ...
  Peace

# 444
Роси, благодаря ти за всички снимки, Берк е страхотен.  Heart Eyes Гизем също е голяма красавица, много ми харесва на снимката, която си качила.   Kissing Heart Зъбите жената си снимала.  Joy Обаче най-смешно си е с Шукрю направо изби рибата "новата ми любов" вика и даже целунал скелета.  Joy

И на мен ми се стори, че Муса съжали, направо като куче го изгледа, много странен човек.  Rolling Eyes

Жалко за горката Умут и това, че няма да може да има деца.

Бащата на Озан много ми хареса как застана до сина си, майката обаче щяла да й помогне, ама не иска да се женят, гадно е така, само защото Умут е бедна.  Blush

Като отидоха Хакан и брат му на гроба на починалите им родители ми стана тъжно и двамата се разплакаха, после и като Хакан пак говореше на брат си беше силна сцена, много ми хареса.  Peace

Умут, дано се справи, ама Асуде само я омайва с думи, горкичката де да иде слуша, ама беше много притеснена, Йелда и Селда направо щяха да умрат от яд като видяха Умут при Асуде и тя й вика; звездата ми.  hahaha

И браво на Озан, че продължава да я преследва, тя го обича, той я обича, защтитава я пред доведеният й брат и продължава да се бори за нея, въпреки че знае истината за това , че не може да има деца.  Two Hearts

Напълно споделям мнението ти Рени!  newsm10

Снимките са уникални - Гизем и Шукрю са скици и половина, особено той със скелета ...  hahaha hahaha hahaha

Берк винаги е супер готин и сладък. Не мога да му се нагледам ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Епизода беше страхотен. И аз се кефя на Озан как продължава да се бори за Умут. Личи си, че е лудо влюбен в нея. Тя също го обича - просто са създадени един за друг. Срещата им днес беше много интересна, а думите на Озан прекрасни ...  smile3525 newsm76 txtloves

И на мен ми стана много тъжно за Хакан и брат му. Личи си, че и двамата страдат за родителите си ...  Sad

Асуде само води Умут напред назад, а тя милата е толкова притеснена. Утре, както винаги ще е много интересно ...
   Kissing Heart

# 445

Мами, писали сме заедно.

Светли  Hug много ми е хубаво, че се срещаме отново.  След като свърши Надежда за обич започва излъчването на Дила ханъм. Надявам се тогава отново да сме заедно  Peace

Надявам се Умут да се справи  Peace А пък и продуцента Хакан ще се влюби в Умут  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече ще имаме развръзка след този епизод.
На мен сериалчето ми харесва, леко и приятно е за гледане, а пък и младежките проблеми са ми много приятни....
Актьора, който играе бащата на Умут много истински си играе ролята. Героя в началото ми беше много неприятен, сега взе да ми става интересен....При него няма празно. От всичко извлича полза....Тази вечер ми беше много смешен, когато разговаряха навън с Муса и накрая каза нещо от този род....каква чест защитава Муса  Grinning

# 446
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мами, Hug
Не знаех, че ще дават Дила ханъм. Ще го започна, аз на всички им давам шанс.

Бащата на Озан на мен ми е много интересен. Рядко съм срещала образ на такъв баща, обикновено синовете се разбират с майките си и в тях намират подкрепа, а с бащите все нещо делят.
 Този артист ми е много неприятен на външност, един такъв мазен, обаче образът е страхотен и ще го захаресаме, явно. Може би щото го гледах в кофти роля в "Дяволският остров", та затова не ми е много драг.

Бащата на Умут е неприятен, но наистина е много достоверен.

# 447
svevetal4o27,... .не беше ли "Ангелският остров"?? newsm78 newsm78 Или има и Дяволски? Laughing Laughing

# 448

Мами, писали сме заедно.

Светли  Hug много ми е хубаво, че се срещаме отново.  След като свърши Надежда за обич започва излъчването на Дила ханъм. Надявам се тогава отново да сме заедно  Peace

Може ли линк към въпросния филм ?

# 449
Аз лично изобщо не искам да свършва "Надежда за обич" - мога да го гледам без да ми омръзне. Освен това е рано да говорим за финал - ние сме едва на 6-ти, а днес вече 7-ми турски епизод. Има още много прекрасни епизоди - нямам търпение ...  newsm10

Пожелавам на всички приятно гледане след малко ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт