Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 440
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Чела съм и съм чувала, че и бели магии не трябва да се правят, това е също енергийно намесване.

подкрепям мнението  Peace

Естествено. Това, което е бяла магия за един, е черна за друг, защото е против волята му. В края на предната тема е заформи много интересна дискусия за ефекта на бумеранга.

Има обаче и нещо друго. Преди време животът ме отвя в далечни територии, в които магията е ежедневие. Един от шаманите, нещо като корифея на областта, правеше нещо интересно. Със заклинания обръщаше ефекта на магията върху тези, които я поръчват, вместо да разваля.

Два пъти видях на практика как действа. Потресаващо.

# 121
аз съм се допитвала до нея, споделяла съм тук, с течение на времето нещата се сбъднаха, гледа по скайп, още тогава ми каза, че за енергията няма преграда или разстояние. Изпратих й 20лв, доволна съм от жената.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 11:48 от violetaveselinova

# 122
аз съм се допитвала до нея, споделяла съм тук, с течение на времето нещата се сбъднаха, гледа по скайп, още тогава ми каза, че за енергията няма преграда или разстояние. Изпратих й 20лв, доволна съм от жената.  Simple Smile

До кой си се допитвала? Rolling EyesНе разбрах?

# 123
аз съм се допитвала до нея, споделяла съм тук, с течение на времето нещата се сбъднаха, гледа по скайп, още тогава ми каза, че за енергията няма преграда или разстояние. Изпратих й 20лв, доволна съм от жената.  Simple Smile

И аз така  Shocked

# 124

Според заглавието , под което е поместен поста, говори за обсъжданата преди тук Галина Георгиева.

# 125
Страхотно предложение.
Това ми беше идеята. Човек не може да се види без огледало. Понякога се въртиш и въртиш на едно и също място и нищо не виждаш. Но човека срещу теб те вижда прекрасно и лесно Wink
Успех в работата - предложението си струва Simple Smile
Искам да ми препоръчате гадателка ,която със сигурност ще ми отговори само на един въпрос-Кога ще започна работа по професията си? Не искам да знам дата, час , а просто  годината в която това ще се случи! Rolling Eyes

irina_77, а каква ти е работата?
Страхотно предложение.
Това ми беше идеята. Човек не може да се види без огледало. Понякога се въртиш и въртиш на едно и също място и нищо не виждаш. Но човека срещу теб те вижда прекрасно и лесно Wink
Успех в работата - предложението си струва Simple Smile
Защо питаш?
Ами хареса ми предложението от предишната тема да се съберем на къфе и да си гледаме.
Та това ме подсети, че можем и в работата да си помагаме - може би някой търси човек с твоята специалност Simple Smile

Привет!

Между другото и аз мислех да предложа същото, когато прочетох поста за търсенето на работа:)
Аз съм около твоите години. Какви са тези приказки за възростови ограничения, че ние сега сме във вихъра си:))) Опитай по медицински или козметични фирми. Имай предвид че ще си между хора, облечена добре, ще комуникираш много, но ще се скъсаш от работа.   Ще мечтаеш да се излежаваш по пижама и да не говориш с никой. То си е казано - внимавай какво си пожелаваш:))
Пиши ми на лични:)

Поздрави

# 126
Учител по химия съм!  Имам и специалност Екология!Мога да работя и като възпитател ,но все нямам шанс и това е! Sad Sad Sad
Затова имам конкретен въпрос и искам конкретен отговор! Не че искам да знам точно кога , поне горе долу  Sadи годината само да ми кажат ми стига! Пробвах и друга работа да си намеря, но както писах по назад не става !Дори и за магазинер има условия-да си до 28 години ,а аз съм на 37!А млад човек да стои в къщи затворен -това е ужасно Sad!Друго е да си сред хора, да имаш самочувствие, да взимаш заплата и т.н !Работила съм и знам как е!
И аз съм като теб...И съм на същата възраст....Толкова много искам да си намеря работа,но в нашия град е невъзможно ако нямаш връзки. Sad

# 127
Даниела от Плевен
Бях много отчаяна, но София направи бяла намеса за любов. Драги читатели, наистина бях много отчаяна от живота – от 10 години не мога да задържа никаква връзка до мен. Правих много неща, но без никакъв резултат. Благодарение на София сега вече имам семейство! Да си жива и здрава и нека и други хора да се радват на твоята дарба! Обичам те, София
Тя се намира във Варна,ако искате мога да дам телефон за връзка 0878 64 67 54
това е нейният телефон,ще останете доволни.
Във  Варна имам претенции,да не съм оставила непрослушана гледачка,за София за пръв път чувам.Тя всъщност гледачка ли е?

# 128
и от кого си доволна от Варна

# 129
А впечатления за някоя врачка от Сливен? Rolling Eyes

# 130
Според заглавието , под което е поместен поста, говори за обсъжданата преди тук Галина Георгиева.
Нещо не схванах...какво заглавие, под което е поместен поста, че да се разбере че говори за Галина Георгиева? Виждам че тя има 2 стари поста в които хвали Галина Александрова, която и да е тя, понеже не намирам никакво инфо за нея в нета. Единственото което открих е, че ancholina се е свързвала с нея, но каква е, що е, на какво гледа...може би тя ще се включи да каже.

# 131
Нещо не схванах...какво заглавие, под което е поместен поста, че да се разбере че говори за Галина Георгиева? Виждам че тя има 2 стари поста в които хвали Галина Александрова, която и да е тя, понеже не намирам никакво инфо за нея в нета. Единственото което открих е, че ancholina се е свързвала с нея, но каква е, що е, на какво гледа...може би тя ще се включи да каже.

Какво е имала предвид , тя си знае/надяваме се/а,инак, ето какво е написала въпросната съфорумничка и под кое заглавие!
:
    от: violetaveselinova  Регистриран
Re: мнение за ясновидката галина георгиева
Пет., 21 Март 2014, 11:38 Цитирай
аз съм се допитвала до нея, споделяла съм тук, с течение на времето нещата се сбъднаха, гледа по скайп, още тогава ми каза, че за енергията няма преграда или разстояние. Изпратих й 20лв, доволна съм от жената.  Smile

# 132
А, да, сега видях. Остава тези 2-те да са една и съща, просто Александрова да е презимето, а Георгиева фамилията. Защото за Галина Александрова наистина не намирам нищо друго в нета.

Всъщност тя Галина Георгиева не е ясновидка, а изготвя хороскопи и гледа на карти Таро...

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 23:27 от fr_aleks

# 133
Да се запиша и аз   bouquet

# 134
относно Галина Георгиева,която гледа на карти и изготвя хороскопи-на мен ми гледа на карти неведнъж и абсолютно никакво попадение....
Подновявам си и питането за Себа-моля да ми пишете на лични за тези,които са я посетили скоро   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт