Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 453
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Искам да ми препоръчате гадателка ,която със сигурност ще ми отговори само на един въпрос-Кога ще започна работа по професията си? Не искам да знам дата, час , а просто  годината в която това ще се случи! Rolling Eyes

irina_77, а каква ти е работата?

# 106
Искам да ми препоръчате гадателка ,която със сигурност ще ми отговори само на един въпрос-Кога ще започна работа по професията си? Не искам да знам дата, час , а просто  годината в която това ще се случи! Rolling Eyes

Защо питаш?

# 107

Защо питаш?
Ами хареса ми предложението от предишната тема да се съберем на къфе и да си гледаме.
Та това ме подсети, че можем и в работата да си помагаме - може би някой търси човек с твоята специалност Simple Smile

# 108
Написаното по-долу го публикувах, но не разбрах дали е излезнало, така че го повтарям Simple Smile

Момичета, ... и момчета де Wink , искам да споделя, че търся от години решението на един проблем - доста сериозен и важен. Обиколих България. Историята си е дълга и няма да я споделя тук.
Но понеже от тук взех някои от телефоните през последните 6 месеца, се чувствам задължена да споделя до къде стигнах след посещението си при Светлана от Сухата река. Споделих в предишната тема, че съм я посетила преди месец и съм доволна. Че трябва човекът, който търси помощ да е съвсем наясно какво иска, защото в противен случай не получава отговори. Нещата се развиха доста бързичко за две седмици.
Попаднах на книгата "тета лечение" на Ваяна Стайпъл. За три дена прочетох и двете книги излезнали в България. И много от нещата ми се изясниха. Най-вече, защо някои ясновидки познават, други не. Защо на някои ора им се познава, на други не.
Обръщам се към Бобо, защото на него му е интерсно да се занимава с това - заслужава си да ги прочетеш Simple Smile
Изобщо си заслужават дадените пари Simple Smile
За сега успех за всички.

# 109
Учител по химия съм!  Имам и специалност Екология!Мога да работя и като възпитател ,но все нямам шанс и това е! Sad Sad Sad
Затова имам конкретен въпрос и искам конкретен отговор! Не че искам да знам точно кога , поне горе долу  Sadи годината само да ми кажат ми стига! Пробвах и друга работа да си намеря, но както писах по назад не става !Дори и за магазинер има условия-да си до 28 години ,а аз съм на 37!А млад човек да стои в къщи затворен -това е ужасно Sad!Друго е да си сред хора, да имаш самочувствие, да взимаш заплата и т.н !Работила съм и знам как е!

# 110
  • София
    Разделиха се....Тя пое по левия път,а той по десния...Но забравиха едно...Светът е кръгъл!!!!
      Валиулин

Това прочетох днес сутринта като се събудих и реших да го споделя с Вас. Понеже все се чудим: ще стане ли,не ли...Ами ето отговора.Та затова и повечето сме тръгнали по гледачки и ясновидки, ако не се надяваме или не обичаме твърде силно,няма и да отидем. Някак си вътрешно си знаем че ще е така. Да, по различно е,не е като преди,но се случва-хората се разделят и събират .
Ето моя опит: смятам че тия които гледат на кафе, са ми казали най-вярните неща и ДА, случиха се. Сега чакам да видя дали и това което казаха за в бъдеще пак ще стане. Познават с точност букви,емоции,състояния. Когато ходих аз- жената веднага ми каза: ти много си плакала и сега плачеш,за мъж с еди коя си буква.Той в момента не е до теб,а при при жена с еди коя си буква,защото еди какво си.... Да,права беше,точно в десятката. После- ама той ще е там еди колко си време....ще видим. Ама и при теб така ще стане- ей богу,без да съм го мислила въобще това,ей след 3 седмици стана. А кажете това какво е.... После се случиха и други неща,пак ходих,та да видим...... срок 1 година.Не споделям подробности,прекалено са лични,но ви казвам по повод кафето,може би най-верните неща са ми казали.
Така че,светът е кръгъл....Хубав ден!
Кажи къде си ходила.Коя е тази гледачка , която ти е познала толкова?Ако може координати.

# 111
# 112
Ее много сте изписали Simple Smile) Заспивам си се   bouquet

# 113
минавам да се запиша Laughing Laughing Laughing

# 114

Защо питаш?
Ами хареса ми предложението от предишната тема да се съберем на къфе и да си гледаме.
Та това ме подсети, че можем и в работата да си помагаме - може би някой търси човек с твоята специалност Simple Smile

Привет!

Между другото и аз мислех да предложа същото, когато прочетох поста за търсенето на работа:)
Аз съм около твоите години. Какви са тези приказки за възростови ограничения, че ние сега сме във вихъра си:))) Опитай по медицински или козметични фирми. Имай предвид че ще си между хора, облечена добре, ще комуникираш много, но ще се скъсаш от работа.   Ще мечтаеш да се излежаваш по пижама и да не говориш с никой. То си е казано - внимавай какво си пожелаваш:))
Пиши ми на лични:)

Поздрави

# 115
Даниела от Плевен
Бях много отчаяна, но София направи бяла намеса за любов. Драги читатели, наистина бях много отчаяна от живота – от 10 години не мога да задържа никаква връзка до мен. Правих много неща, но без никакъв резултат. Благодарение на София сега вече имам семейство! Да си жива и здрава и нека и други хора да се радват на твоята дарба! Обичам те, София
Тя се намира във Варна,ако искате мога да дам телефон за връзка 0878 64 67 54
това е нейният телефон,ще останете доволни.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 19:50 от mag_sofiq

# 116
Честита Пролет и запис разбира се!  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
  • В.Търново
Чела съм и съм чувала, че и бели магии не трябва да се правят, това е също енергийно намесване.

# 118
до mag_sofiq не се заяждам но това ми прилича на самореклама

# 119
  • бургас
Чела съм и съм чувала, че и бели магии не трябва да се правят, това е също енергийно намесване.

подкрепям мнението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт