Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Минавам на бързо да споделя...

Не отидох при Ваня Спасова тази сутрин, съпротивите ми надделяха и дори не се обадих да отменя часа...много съм лоша, но просто не исках ...
Но за сметка на това се озовах в Перник - при Бойка
Сега някой ако може да ми обясни как в течение на 9 дни две съвсем различни жени, които гледат на кафе - могат да ми кажат едно и също, та и буквата в чашата ми и при двете е една и съща, а тя е точно на човека за който си питам.
Абсолютно едно и също, каквото ми каза Цеца, товда ми каза и Бойка днес, малко бях като тресната.
И двете супер убедени, че ще се върна при тях и ще им кажа - точно така стана, както ми каза.
И двете казаха, че изобщо не вярвам, че точно това ще се случи.До тук по този въпрос.
За другото и проблемите ми със законите и властите и двете пак едно към едно в отговорите си.
Абе все едно бях пак при Цеца...н знам какво се случва...не разбирам нищо вече  newsm78

# 91

Не отидох при Ваня Спасова тази сутрин, съпротивите ми надделяха и дори не се обадих да отменя часа...много съм лоша, но просто не исках ...
Сега някой ако може да ми обясни как в течение на 9 дни две съвсем различни жени, които гледат на кафе - могат да ми кажат едно и също, та и буквата в чашата ми и при двете е една и съща, а тя е точно на човека за който си питам.
Абсолютно едно и също, каквото ми каза Цеца, товда ми каза и Бойка днес, малко бях като тресната.
И двете супер убедени, че ще се върна при тях и ще им кажа - точно така стана, както ми каза.
И двете казаха, че изобщо не вярвам, че точно това ще се случи.До тук по този въпрос.
За другото и проблемите ми със законите и властите и двете пак едно към едно в отговорите си.
Абе все едно бях пак при Цеца...н знам какво се случва...не разбирам нищо вече  newsm78
И на мен същото трима човека ми казват едно и също и излиза едно и също на кафето - значи според мен има някакъв резон и някаква достоверност. bowuu Освен да са се наговорили да ми казват едно и също, ама това е във кръга на шегата не ми се вярва  Naughty

# 92

Абе все едно бях пак при Цеца...н знам какво се случва...не разбирам нищо вече  newsm78
И на мен същото трима човека ми казват едно и също и излиза едно и също на кафето - значи според мен има някакъв резон и някаква достоверност. bowuu Освен да са се наговорили да ми казват едно и също, ама това е във кръга на шегата не ми се вярва  Naughty

Непременно споделете с нас,когато напълно съвпадащите /не е  ли по-добре така, отколкото хаотично разминаващи се?Simple Smile/ предсказания от различни врачки се сбъднат в реалния ви живот.Ще следим с интерес!

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 16:07 от ryannn

# 93
Здравейте,утре в 10ч. съм при Бойка и после ще споделя мнение  bouquet

# 94
  • София
Изтрила съм данните на Мира от анкетата, по нейна молба.

# 95
  • София
Аз пак да си питам - Бойка възрастна ли е?Мелиса много ме заинтригува, сега и Сладка ако каже ,че е доволна може и аз да сне замъкна до Перник ,нищо че се бях зарекла ,че повече няма да ходя ,защото съм доволна от последното посещение при Цеца , ама...
Всъщност каква е таксата на Бойка?

# 96
Мелиса и мен заинтригува за тази Бойка, щом гледа на кафе на мен това ми е много интересно Peace Който иска можем да се разберем да идем повече хора, тъкмо да не сме сами Simple Smile

# 97
Прибрах се най - после и мога спокойно да разкажа вече.
Писах днес от телефона и сега си виждам правописните грешки в предния пост, извинете ме моля  Rolling Eyes

Отидох при Бойка, още по телефона ми се стори свястна.Дъщеря й ми обясни много ясно и лесно как да ги намеря.
Предупреждавам ви, че се намира на 8-мия етаж  и няма асансьор.
Приема в един коридор пред входната си врата.
Мен това изобщо не ме обезпокои.
Видях една усмихната жена, циганка, също не ме притесни това.
Просто излъчването й беше толкова добронамерено, че изобщо не се сещах от какво трябва да негодувам.
Съобрази се с мен и ми направи безкофеиново кафе, аз принципно кафе изобщо не пия.
Побъбрихме си общи неща докато чакахме чашата да се оттече.
Не е от хората, които обещават чудеса.Не от хората, които започват с имаш магия, трябва еди какво си...Наистина ме спечели тази жена по някакъв начин.
Обърна чашата и почна...
Нямаш деца - правилно
Влизаш в три различни къщи- правилно
У вас, там където си пораснала винаги сте били трима - правилно /аз, баба ми и дядо ми/
Има един едър мъж около теб, можеш да разчиташ на него, но любов от твоя страна няма - правилно/бившия ми мъж/
Магии нямаш, чиста си като сълза /надявам се/
Документи чакаш да подпишеш, за да приключиш с голямо препятствие - правилно /искам най после да започне това дело и да сключа споразумение и да приключа с хаоса по този въпрос/
Подпиши ги, и пари ще дадеш на държавата /знам/
Буквата /еди коя си/.Целия ти живот е свързана с този човек, който носи тази буква /правилно/
Подробностите тук няма да ги описвам, защото са много лични, но съвсем истински.
Вече бях чувала това - само преди около седмица от Цеца.
Същите неща, по същия начин.Дори като че ли и думичките, които ползваха за да ми обяснят бяха еднакви.
Думичка не можех да кажа.Само мястото и жената срещу мен бяха различни.
За първи път ми се наложи да се запитам - това реално ли е, възможно ли е да е толкова еднакво?
Всичко това не отне повече от 15 минути.
15 минути ми бяха достатъчни, защото нямаше какво повече да питам.
Тя като че ли ме разбра и остави чашата настрани.
Увери ми, че коагто се случи това, което най - много очаквам и искам /също като Цеца и Латина/ - пак ще ида при нея и ще й кажа - Права беше.
Улови много добре, че аз изобщо не вярвам това да се случи - без никакви намеци за това от моя страна.
Погледна ме и ми каза - така ще се завърти живота, че няма да разбереш как ще се случи.
Но Господ го е решил, а и ти знаеш, макар, че не вярваш, че това ще се случи, защото за това се бориш, защото знаеш, че ще победиш, знаеш, че това е твоя смисъл на живота.
Може би никога няма да забравя тези думи, защото осъзнах, че аз винаги съм знаела това.
Поговорихме си още малко, за преражданията, които тя каза, че има със сигурност и аз разбира се се съгласих, защото вярвам твърде много в това.
И че в този живот искам да си получа това, което не съм успяла заради грешките си в онзи предишния /за който знам много добре от една регресия при Петър/, където съм била пак с този човек. И че всичката тази любов продължаваща вече 10 години е невъзможно да бъде преодоляна, скрита и забравена.И че не съм сама в това.При него е същото.
Колко дължа попитах...- аз цена нямам, каквото прецениш.
Оставих 20 лева, толкова си бях приготвила, може би ако имах повече - щях да ги дам и тях от сърце.Усещането ми беше такова.
Тръгнах си и слизайки 8 етажа на долу се върнах 2 години назад за първите предсказания, които чувах от врачките тогава, когато 90% от тях бяха сигурни - забрави го, няма да си с него.
И си мислех колко различни неща чувам сега пак на 90%, когато ме убеждават в още по големи неща.
Чудех се дали това, че не се отказах и въпреки всичко продължих да се боря - не е причината да променям нещата и да се стигне до сегашните прогнози, защото преди...тогава наистина изглеждаше твърде сложно и невъзможно да се случи каквото и да е.
И макар, че тогава им вярвах и въпреки всичко не се отказах.
И макар, че сега им вярвам пак - няма да седна и просто да чакам чудесата да се случат.
Продължавам борбата защото искам 100% от това, което се боря, а не половината.
Не ми е достатъчно.
Чувствам се все едно ходя по лекари, за да ми потвърждават диагнозата.
Свети Мина чрез Живка беше на друго мнение обаче...ще поживеем, ще видим  Heart Eyes

# 98
Във връзка с ходенето в група, не знам защо, но съм си втълпила, че по врачки се ходи сам и без да те знаят. Ако има някой с мене, никога не ми се сбъдва. Както и ако някой прекъсне врачката.

Понеже в един момент, четейки темата, се усъмних, че си втълпявам и напасвам неща, посветих известно време да преслушвам записани на телефона стари сеанси. И открих нещо, което въпреки че веднъж и на живо ми се беше сторило, на телефона беше много по-отчетливо, слава на технологиите.

Години наред ходех при една баба, която твърдях как "много ми познаваше" - тази ключова фраза, която ме пращаше при толкова много врачки, но след чиито посещения почти никога не можех да я изрека и чрез нея да посветя нови попълнения в съответните графици. На тези записи, много странно, си говорим докато чакаме кафето и всичко и гласът й беше един. Хване ли чашата, сякаш гласът беше на друг човек. Ако я прекъснех да я питам нещо, не поменеше какво току-що ми е казала - все едно я прекъсвам от транс. И после пак почваше и пак изпадаше в това трансово настроение и гласът и пак се променяше. Оставя чашата и гласът й пак както преди. Много странно.

# 99
Понеже споменах регресиите и Петър в предния си пост - влезнах в сайта му за да видя какво се случва, че не съм ходила много, много отдавна...
И си намерих историята, за която писах преди малко горе.
Понеже тогава влизах в два живота за да си търся човека, разказа е на две части.
Първата с пощальона е малко скучна, но втората за Елизабет и руснака - е тази, заради която си нося последствията, на който му е интересно нека да прочете:

http://regresia.weebly.com/104810891090108610881080110310901072- … 107710971086.html

Embarassed

# 100
  • В.Търново
Как се влиза в предишните животи, с хипноза ли?

# 101
Имам въпрос на вас Дороти познавала ли ви е ?

# 102
     Разделиха се....Тя пое по левия път,а той по десния...Но забравиха едно...Светът е кръгъл!!!!
      Валиулин

Това прочетох днес сутринта като се събудих и реших да го споделя с Вас. Понеже все се чудим: ще стане ли,не ли...Ами ето отговора.Та затова и повечето сме тръгнали по гледачки и ясновидки, ако не се надяваме или не обичаме твърде силно,няма и да отидем. Някак си вътрешно си знаем че ще е така. Да, по различно е,не е като преди,но се случва-хората се разделят и събират .
Ето моя опит: смятам че тия които гледат на кафе, са ми казали най-вярните неща и ДА, случиха се. Сега чакам да видя дали и това което казаха за в бъдеще пак ще стане. Познават с точност букви,емоции,състояния. Когато ходих аз- жената веднага ми каза: ти много си плакала и сега плачеш,за мъж с еди коя си буква.Той в момента не е до теб,а при при жена с еди коя си буква,защото еди какво си.... Да,права беше,точно в десятката. После- ама той ще е там еди колко си време....ще видим. Ама и при теб така ще стане- ей богу,без да съм го мислила въобще това,ей след 3 седмици стана. А кажете това какво е.... После се случиха и други неща,пак ходих,та да видим...... срок 1 година.Не споделям подробности,прекалено са лични,но ви казвам по повод кафето,може би най-верните неща са ми казали.
Така че,светът е кръгъл....Хубав ден!

# 103
Някой консултирал ли се е с Рени Анастасова?

# 104
  • В.Търново
Разбрах, че Милка от Караисен си е вдигнала таксите.Някакви скорошни отзиви от нея.Последно ходих през септември 2012г.Искам пак да ида, но ми се ще да чуя скорошни отзиви, след вдигането й на таксите.

Общи условия

Активация на акаунт