Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
От една страна са прави врачките, защото и те са хора, а понякога ги заливат с какво ли не. Присъствала съм на телефонен разговор, в който една 15 мин разпитваше дали с тоя или оня чужденец да излезе на кафе и след това започна да разпитва какво ще стане с Шумахер.

От друга страна, всички знаем колко много мними врачки има. От опит знам, че се пазят не толкова от лоши хора и го правят не толкова с цел да подберат нуждаещите се, колкото да се обезпечат по-дълго да им минава номера и да правят пари. Всички, които са ми държали сметка откъде им имам номера, с едно единствено изключение на жена, която развиваше тази дейност извън работата, ме питаха, защото се страхуваха, че отивам на сондаж да ги проверя могат ли. Парадоксално, това са и тези, които имат по-големи такси. Пак така, освен изключението, толкова са ми и познали нещо. Затова и избягват интернет. Попаднат ли тук, трябва да си защитават името, а ако нямат дарба, просто са дотук. В крайна сметка, за по 50 лв, им трябват по двама човека на ден. Не им трябва интернет реклама. Ако обаче си платил 50 лв и си бил излъган, веднага ще се оплачеш, докато ако си платил 10, ще кажеш "абе карай, какво толкова".

За мен такса 30+ е висока не на база доходи, а на база риск тези пари да бъдат похарчени на вятъра, а на днешно време всеки си вади трудно парите все пак.

Знам за врачки с последно поколение камери и въоръжена охрана. Не е просто така.

# 76
Няколко души вече казаха смислени неща, а и всеки с разум твърде лесно може да се досети защо много от " врачките" не правят троен аксел от радост при мисълта, че има широк обмен на обратна връзка между непознати хора от цялата страна и чужбина за това как точно е протекло свиждането, колко напълно необлагаеми и недекларирани пари са били измъкнати и какви чудеса са били надрънкани.Да не говорим пък за това колко от предсказаните за бъдещето събития са се сбъднали.
Особено след някои телевизионни репортажи,много даровити оператори определено предпочитат уменията им да нямат широк отзвук.
Освен всичко казано и очевидно в тази връзка, има още нещо.Всеки , който дори недоумява нищо от наказателно право, ако поне е  грамотен , че да може да прочете съответната нормативна уредба, ще види, че често врачуващите, особено като се заемат да развалят диагностицирани от тях самите мрачни магии, а и не само тогава-осъществяват състава на престъпления по смисъла на Наказателния кодекс, за които има предвидени съответни наказания.Та, по-добре тихо, тихо, да вървят там плащанията  в кухните им без много шум и ..така.
Близко е до ума за какво иде реч в огромния брой от случаите ,при положение, че буквално от всеки храст в татковината изскача врачка.Преди само циганките по улиците го правеха.То, ако ставаше ей така....Мдам.

# 77
  • Под Слънцето
Няколко души вече казаха смислени неща, а и всеки с разум твърде лесно може да се досети защо много от " врачките" не правят троен аксел от радост при мисълта, че има широк обмен на обратна връзка между непознати хора от цялата страна и чужбина за това как точно е протекло свиждането, колко напълно необлагаеми и недекларирани пари са били измъкнати и какви чудеса са били надрънкани.Да не говорим пък за това колко от предсказаните за бъдещето събития са се сбъднали.
Особено след някои телевизионни репортажи,много даровити оператори определено предпочитат уменията им да нямат широк отзвук.
Освен всичко казано и очевидно в тази връзка, има още нещо.Всеки , който дори недоумява нищо от наказателно право, ако поне е  грамотен , че да може да прочете съответната нормативна уредба, ще види, че често врачуващите, особено като се заемат да развалят диагностицирани от тях самите мрачни магии, а и не само тогава-осъществяват състава на престъпления по смисъла на Наказателния кодекс, за които има предвидени съответни наказания.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 78
  • бургас
здр,спешно знае ли някой чувал ли е за един дядо от село Брусен до Мезрда?? много познавал,,,

И аз съм чувала за, че има някакъв дядо, който познавал. Ако някой е ходил да пише.
[/quo

момичета няма начин ,ако отидете в това село да не го знаят хората там и да ви насочат към него  Peace

# 79
Освен всичко казано и очевидно в тази връзка, има още нещо.Всеки , който дори недоумява нищо от наказателно право, ако поне е  грамотен , че да може да прочете съответната нормативна уредба, ще види, че често врачуващите, особено като се заемат да развалят диагностицирани от тях самите мрачни магии, а и не само тогава-осъществяват състава на престъпления по смисъла на Наказателния кодекс, за които има предвидени съответни наказания.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 80
Аз се отказах да дам 50 лева на Ваня Спасова, ще ида на фризьор утре с тези пари.
Ще й звънна сутринта да отменя срещата.
Единствените 50 лева, които съм давала досега /защото са ми поискани точно толкова/ бяха на Мира/Мила от Илинден.Бяха най - зле похарчените ми 50 лева.
Други такива няма да рискувам.

Имам път към Перник утре, там нещо интересно и евтинко има ли?  newsm17

# 81
  • Под Слънцето
Правилно, Мелиса   bouquet
Ако някой наистина има дарбата да помага и/или вижда , той никога няма определена цена и отговорът  обикновено е : Каквото оставиш, ако искаш

# 82
здравейте, не съм писала от доста време, но пък от време на време влизам да ви прочета новите преживявания. за тези, които ще ме проверят преди бях с друга регистрация (ramikm) но си забравих паролата. нека и аз да напиша и надявам се да помогна, макар че, според мен, много са критериите според, които едни намират помощ, а други не, разбира се най-вече трябва да намерим и човек със способности. никога до преди близо 6 год аз не съм вярвала в магии и т.н., но когато нещата излезнаха извън всякакъв контрол, потърсих помощ и буквално на 3 ден, нещата при мен започнаха да се нормализират, а до седмица всичко си дойде на мястото. тогава за първи път отидох при ходжа - не знаех нито защо отивам, нито какво е ходжа, нито дали въобще има някакъв смисъл - става въпрос за младият Исмаил от с.Краище, от който много от тук посещаващите форума не са доволни, но факт, че при мен нещата се оправиха. историята е дълга, защо сега не може да ми помогне, но поне не ме излъга, а направо си ми каза да търся другаде помощ и аз започнах голямото ходене по мъките. ходих при Ейваз ходжа от Долни Воден, Ахмед Ракитово, Нуша Брезница, Халил ходжа от Краище, Даниела Герасимова София и нищо и нищо ! За разлика от Исмаил, всички от изброените ми ОБЕЩАХА 100% щастлив край, но само ми взеха парите и ме оставиха с надежди. преди 2 месеца преживях нещо много тежко и страшно и живея вторият си живот. сега не ходя на работа, даже почти не излизам и имам цялото време на света, за да преосмислям миналите събития. отговорих си на много въпроси, без нито една врачка и най-отговорно го казвам, че всеки сам за себе си, може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва (както мен преди години). винаги съм твърдяла, че е безумие да търчиш при всяка нова ЗВЕЗДА, щом чуеш за нея, но пък и аз съм го правила, защото безизходицата, болката, лошият развой на нещата, те правят глупав и безразсъден. едно нещо винаги ще запомня, че в точният момент, намираш точният човек и с Божията помощ, всичко се нарежда. важното е да запазиш разсъдъка си и добрите намерения. като за финал ще дам и положителният си глас за Ани от Пловдив и Бобо. Ани ми е помагала в много тежки моменти, за което съм и адски благодарна, а Бобо, мисля, че е един добронамерен човек, който не търси НИТО ЛЕВ за помощта, която предоставя и той единствено ми даде най-смислените отговори на моите въпроси, казах смислени, не желани (не това,което ми се е искало да чуя). км желая на всеки от вас здраве, щастие и много късмет в търсенето на най- желаното ! Успех !!!

аз съм чела за стария ходжа Исмаил от с.Краище добри отзиви,някой беше писал тук в форума че бил починал отдавна,но намерих статия с интервю за него от една журналистка края на август 2013 г,човека си е жив на около 85 години някъде.хубаво си написла  цитирам-"може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва ",да но винаги се намира пак някоя гад която ти прави да почерни живота ,съжелявам много което ти си случи преди 2 месеца,дано всичко да се оправи и господ да те пази  Hug
аз ходих при младият Исмаил, а старият наистина е жив и е на 93 год Simple Smile била съм веднъж преди години и при старият, но не почуствах силата му или някаква помощ, а почти всеки, който е бил при него (всеки,който познавам, не става въпрос за нещо прочетено някъде, а лично от човека чуто), всеки е адски доволен даже съм чувала какви ли не меко казано чудовати неща. относно гадовете, които отново ти правят, ето за това след изчистване, можеш да си направиш и защита Simple Smile благодаря за пожеланията и пожелавам на всеки здраве, късмет и Бог да ви пази !

те всички слагат защити ,обаче все са "пробиваеми" излизат техните защити,младият да не роднина на този дядо или това друг ходжа?
   младият и старият Исмаил нямат роднинска връзка ! това го четох няколко пъти тук и до ден днешен не си обяснявам, защо, хора, които нямат и най-малка представа за дадено нещо, говорят за това, а и не само пък и си го доукрасяват .. принципно, не само в дадената ситуация ...

# 83
  • София
здравейте, не съм писала от доста време, но пък от време на време влизам да ви прочета новите преживявания. за тези, които ще ме проверят преди бях с друга регистрация (ramikm) но си забравих паролата.  желая на всеки от вас здраве, щастие и много късмет в търсенето на най- желаното ! Успех !!!

Колега, моите искрени съжаления, ако сте ме разбрали неправино -   Peace.
Едва ли някой иска да Ви проверява, това е форум, всеки пише, кога му е на сърце.
И каквото иска.
Аз по същите причини си промених името,( като Вашите), преди беше "майя иванова"
Това, което ме подразни от diiddi, беше че рекламираше определен човек, за когото няма добри отзиви.
НО, това, че пишеше с чужди букви, вече ми дойде прекалено.
Поради тази причина надникнах в профила и.
Ако по някакъв начин сте се почувствала засегната : моля, приемете искрените ми извинения! Embarassed  bouquet
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ!!!  Hug 

# 84
  • София
Аз се отказах да дам 50 лева на Ваня Спасова, ще ида на фризьор утре с тези пари.
Ще й звънна сутринта да отменя срещата.
Единствените 50 лева, които съм давала досега /защото са ми поискани точно толкова/ бяха на Мира/Мила от Илинден.Бяха най - зле похарчените ми 50 лева.
Други такива няма да рискувам.

Имам път към Перник утре, там нещо интересно и евтинко има ли?  newsm17

Аз съм чувала от позната на позната за много добра гледачка в Перник , но не пожела да даде име и телефон , а само да ни заведе лично  newsm78 даже питах тук ако някоя знае за нея , единствено знам , че е доста възрастна и много познава.Пак питам някоя от вас да има идея за коя става въпрос?

# 85
Здравейте момичета и момчета рядко пиша но Ви чета често та реших да питам около Варна и във Варна има ли добър ясновидец и ходжа  които наистина да помагат , и някой от Вас знае ли за гледачка която  живее на ул. Карамфил във Варна чух от познати че много познавала но  не знаеха  адрес , пишете ми на лични  ако  знаете  нещо.

# 86
  • Под Слънцето
Лелката в Цветния / ул. Карамфил/   по-скоро лее куршум.

# 87
здравейте, не съм писала от доста време, но пък от време на време влизам да ви прочета новите преживявания. за тези, които ще ме проверят преди бях с друга регистрация (ramikm) но си забравих паролата.  желая на всеки от вас здраве, щастие и много късмет в търсенето на най- желаното ! Успех !!!

Колега, моите искрени съжаления, ако сте ме разбрали неправино -   Peace.
Едва ли някой иска да Ви проверява, това е форум, всеки пише, кога му е на сърце.
И каквото иска.
Аз по същите причини си промених името,( като Вашите), преди беше "майя иванова"
Това, което ме подразни от diiddi, беше че рекламираше определен човек, за когото няма добри отзиви.
НО, това, че пишеше с чужди букви, вече ми дойде прекалено.
Поради тази причина надникнах в профила и.
Ако по някакъв начин сте се почувствала засегната : моля, приемете искрените ми извинения! Embarassed  bouquet
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ!!!  Hug 
явно вие сте разбрали неправилно, но както и да е - да ви се връщат хубавите пожелания ! усмихнат ден на всички  Hug

# 88
ако някой се сети за някой около Казанлък и селата или Стара Загора, който лее куршум, нека пише.
И който има отзиви за Величка от Чирпан, също...

# 89
Преди три години във Варна случайно отидох при една жена. Гледаше на таро. Видя ситуацията, предрече я много точно, но повече след това не съм имала възможността да ходя.

Тарото съм го признала за достоверен инструмент. Само няколко пъти в живота ми и всеки път е било в десятката. Но по разни причини все още предпочитам кафе пред таро.

Общи условия

Активация на акаунт