Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
При Невена съм ходила преди 3 години, бях в напреднала бременност, а тя най-нагло ме попита, "Ти бременна ли си"....Хм, "Ами не, помислих си аз, сложила съм възглавница на корема ми, за да стърчи".  Това беше първия и въпрос и аз се ядосах. После започна да ми изрежда имена, но за нейно нещастие нямах никакви познати с такива имена и тя малко се ядоса. С две думи, нищо не ми позна за минало и настояще, а за бъдеще ми каза малко, а дори вече не си спомням какво.Гледа на ключове, мисля, че таксата и е 15лв. Каза ми, че имам негативно влияние и ми пробута някакъв течен сапун да си мия ръцете с него./това е пълна глупост за мен/.

# 61
Записах си час при Марина за 28.04  в 12 часа.

Мислех, че ще забравя дотогава, но няма как да се случи...това е датата на която беше роден Марк...моят Марк...и тази година щеше да стане на 10 години  Cry

Така, че ще отида...

Координатите на Ваня Спасова или не са актуални, или са сгрешни, нито номера в анкетата, нито този който получих на Лични са актуални... Twisted Evil

Melissa77,

Номера, който имам на Ваня Спасова е 0897930331, незнам да ли е актуален, адреса  е някъде в Лагера, друго не помня. Успех!

Благодаря, свързах се...всичко беше много ок, много любезна докато не ми истресе такстата от 50 лева..., ама и аз съм една...първо уговорих срещата, после питам за пари...
И кво да правя сега  Shocked
Някой да дава мнения да ме разубеждава или да ме убеждава да ходя утре в 10... newsm78

# 62
здравейте, не съм писала от доста време, но пък от време на време влизам да ви прочета новите преживявания. за тези, които ще ме проверят преди бях с друга регистрация (ramikm) но си забравих паролата. нека и аз да напиша и надявам се да помогна, макар че, според мен, много са критериите според, които едни намират помощ, а други не, разбира се най-вече трябва да намерим и човек със способности. никога до преди близо 6 год аз не съм вярвала в магии и т.н., но когато нещата излезнаха извън всякакъв контрол, потърсих помощ и буквално на 3 ден, нещата при мен започнаха да се нормализират, а до седмица всичко си дойде на мястото. тогава за първи път отидох при ходжа - не знаех нито защо отивам, нито какво е ходжа, нито дали въобще има някакъв смисъл - става въпрос за младият Исмаил от с.Краище, от който много от тук посещаващите форума не са доволни, но факт, че при мен нещата се оправиха. историята е дълга, защо сега не може да ми помогне, но поне не ме излъга, а направо си ми каза да търся другаде помощ и аз започнах голямото ходене по мъките. ходих при Ейваз ходжа от Долни Воден, Ахмед Ракитово, Нуша Брезница, Халил ходжа от Краище, Даниела Герасимова София и нищо и нищо ! За разлика от Исмаил, всички от изброените ми ОБЕЩАХА 100% щастлив край, но само ми взеха парите и ме оставиха с надежди. преди 2 месеца преживях нещо много тежко и страшно и живея вторият си живот. сега не ходя на работа, даже почти не излизам и имам цялото време на света, за да преосмислям миналите събития. отговорих си на много въпроси, без нито една врачка и най-отговорно го казвам, че всеки сам за себе си, може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва (както мен преди години). винаги съм твърдяла, че е безумие да търчиш при всяка нова ЗВЕЗДА, щом чуеш за нея, но пък и аз съм го правила, защото безизходицата, болката, лошият развой на нещата, те правят глупав и безразсъден. едно нещо винаги ще запомня, че в точният момент, намираш точният човек и с Божията помощ, всичко се нарежда. важното е да запазиш разсъдъка си и добрите намерения. като за финал ще дам и положителният си глас за Ани от Пловдив и Бобо. Ани ми е помагала в много тежки моменти, за което съм и адски благодарна, а Бобо, мисля, че е един добронамерен човек, който не търси НИТО ЛЕВ за помощта, която предоставя и той единствено ми даде най-смислените отговори на моите въпроси, казах смислени, не желани (не това,което ми се е искало да чуя). км желая на всеки от вас здраве, щастие и много късмет в търсенето на най- желаното ! Успех !!!

аз съм чела за стария ходжа Исмаил от с.Краище добри отзиви,някой беше писал тук в форума че бил починал отдавна,но намерих статия с интервю за него от една журналистка края на август 2013 г,човека си е жив на около 85 години някъде.хубаво си написла  цитирам-"може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва ",да но винаги се намира пак някоя гад която ти прави да почерни живота ,съжелявам много което ти си случи преди 2 месеца,дано всичко да се оправи и господ да те пази  Hug
аз ходих при младият Исмаил, а старият наистина е жив и е на 93 год Simple Smile била съм веднъж преди години и при старият, но не почуствах силата му или някаква помощ, а почти всеки, който е бил при него (всеки,който познавам, не става въпрос за нещо прочетено някъде, а лично от човека чуто), всеки е адски доволен даже съм чувала какви ли не меко казано чудовати неща. относно гадовете, които отново ти правят, ето за това след изчистване, можеш да си направиш и защита Simple Smile благодаря за пожеланията и пожелавам на всеки здраве, късмет и Бог да ви пази !

# 63
Записах си час при Марина за 28.04  в 12 часа.

Мислех, че ще забравя дотогава, но няма как да се случи...това е датата на която беше роден Марк...моят Марк...и тази година щеше да стане на 10 години  Cry

Така, че ще отида...

Координатите на Ваня Спасова или не са актуални, или са сгрешни, нито номера в анкетата, нито този който получих на Лични са актуални... Twisted Evil

Melissa77,

Номера, който имам на Ваня Спасова е 0897930331, незнам да ли е актуален, адреса  е някъде в Лагера, друго не помня. Успех!

Благодаря, свързах се...всичко беше много ок, много любезна докато не ми истресе такстата от 50 лева..., ама и аз съм една...първо уговорих срещата, после питам за пари...
Някой да дава мнения да ме разубеждава или да ме убеждава да ходя утре в 10... newsm78

Мдааааааааааааам. В това хубавото временце за 50 лева колко бирички и мезета ще си хапнееш, пък ако не пиеш бира-дай ги за козметик, или фризьор, масаж, саунааааааааа.....ох колко хубави неща могат да ти се случат за 50 лева  Hug

# 64
При Невена съм ходила преди 3 години, бях в напреднала бременност, а тя най-нагло ме попита, "Ти бременна ли си"....Хм, "Ами не, помислих си аз, сложила съм възглавница на корема ми, за да стърчи".  Това беше първия и въпрос и аз се ядосах. После започна да ми изрежда имена, но за нейно нещастие нямах никакви познати с такива имена и тя малко се ядоса. С две думи, нищо не ми позна за минало и настояще, а за бъдеще ми каза малко, а дори вече не си спомням какво.Гледа на ключове, мисля, че таксата и е 15лв. Каза ми, че имам негативно влияние и ми пробута някакъв течен сапун да си мия ръцете с него./това е пълна глупост за мен/.

Хубаво е, че Невена държи на хигиената и те е снабдила с течен сапун, че като знаем в какви зловонни коптори понякога  се провеждат сеансите....и хлебарка може да избяга оттам с ужас в душата.Понеже е на "Славейков", лесно място е, чудя се дали да не отскоча и аз до Венчето  за санитарни материали.
Впечатляващо е как дарбата й я е накарала да се усъмни, че си бременна малко преди да родиш!Нищо не им убягва , ей!
Както и факта , че майката на стоящата пред нея жена щяла да се оправи,а тя починала след три дни.Страшен подход да успокоиш някого  няма що!/нали с тоз довод се измъква/.Ако й остават три дни , да й беше казала, че да се простят като хората!Да де, ама нали трябва да виждаш наистина за целта.
Много лошо , че си й развалила настроението ( малко) като не познаваш  никого с врътнатите от нея имена.Ще му се не види!Обикновено, с Иван и Мария все минава номера криво ляво.
Нищо де, не се е помрачила за дълго.След 10тина мин си й дала 15 лв,взела си си сапуна и са влезнали следвашите 15 лв...ъъъ ..следващият човек, на когото да помогне.

Хрумна ми...дали леля Мария от рекламата на румънски прахове  не врачува?Даваш й дрехи за пране, държи ги, казва ти да/не, плащаш й, дава ти и прах / в очите и за пералнята/ и готово.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 14:15 от ryannn

# 65
Мда, врачките се оказват като четките за зъби и самобръсначките - много персонални.

При мене Бойка се отбеляза. Не удари 80%те процента за цялостно познаване (аз въпроси не задавам, освен на Ивелина с sms-и), ама критичната граница от 60% я мина и днеска за четвърти път заби директно в десятката. Ще я следя дали ще се изкачи до 80 с по-дългосрочните прогнози и особено за едната кардинална. Два пъти не ми спомена нищо по едно нещо, което много живо ме касаеше и бях леко на разочарована, но то и беше пълна тишина в живота ми по тая линия. Сега, тъкмо като се появи отново темата на хоризонта, и тя заби с информация, от която щях да припадна. Предния път ме заби така с делото, без изобщо да очаквам. Събитията потръгнаха по тая неочаквана линия наистина един месец след това и гледам същото ми го е споменавала и първия път, ама тогава мислех, че е част от несбъдваемите прогнози. За крайния резултат.. ще видим. Само да не беше това гледане в коридора... ама се примирих, че като има някой вътре, не става. Поне има напредък да е по-детайлна вече, че преди много макро го караше.

Ивелина позна ужасно точно време и обстоятелства в отговор на sms с въпрос, но аз сбърках хората. Не знам как го направи. Тая жена е особена, но май лични срещи не провежда с обикновени хора.

Частично за съжаление, частично за радост, с последните събития, прогнозите на Цеца за личния ми живот вече наистина много трудно мога да си представя как могат да имат тежест, най-много да е познала за крайния резултат след време, но по пътя до евентуалното там, случките са други, дори и хората са други. Трябва да стане голям обрат. Ще ги следя, но почвам да губя увереност. Едно единствено нещо за бъдещето позна точно ясно и конкретно досега, което е всъщност част от миналото, която изплува наново и за там прогнози не ми трябват. То прогноза и нямаше, имаше само предупреждение. Ще видим....

Беатриз ми се стори променена от миналия път. Приема на ново място. Засега я махам от личния си лист.

# 66
  • бургас
здравейте, не съм писала от доста време, но пък от време на време влизам да ви прочета новите преживявания. за тези, които ще ме проверят преди бях с друга регистрация (ramikm) но си забравих паролата. нека и аз да напиша и надявам се да помогна, макар че, според мен, много са критериите според, които едни намират помощ, а други не, разбира се най-вече трябва да намерим и човек със способности. никога до преди близо 6 год аз не съм вярвала в магии и т.н., но когато нещата излезнаха извън всякакъв контрол, потърсих помощ и буквално на 3 ден, нещата при мен започнаха да се нормализират, а до седмица всичко си дойде на мястото. тогава за първи път отидох при ходжа - не знаех нито защо отивам, нито какво е ходжа, нито дали въобще има някакъв смисъл - става въпрос за младият Исмаил от с.Краище, от който много от тук посещаващите форума не са доволни, но факт, че при мен нещата се оправиха. историята е дълга, защо сега не може да ми помогне, но поне не ме излъга, а направо си ми каза да търся другаде помощ и аз започнах голямото ходене по мъките. ходих при Ейваз ходжа от Долни Воден, Ахмед Ракитово, Нуша Брезница, Халил ходжа от Краище, Даниела Герасимова София и нищо и нищо ! За разлика от Исмаил, всички от изброените ми ОБЕЩАХА 100% щастлив край, но само ми взеха парите и ме оставиха с надежди. преди 2 месеца преживях нещо много тежко и страшно и живея вторият си живот. сега не ходя на работа, даже почти не излизам и имам цялото време на света, за да преосмислям миналите събития. отговорих си на много въпроси, без нито една врачка и най-отговорно го казвам, че всеки сам за себе си, може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва (както мен преди години). винаги съм твърдяла, че е безумие да търчиш при всяка нова ЗВЕЗДА, щом чуеш за нея, но пък и аз съм го правила, защото безизходицата, болката, лошият развой на нещата, те правят глупав и безразсъден. едно нещо винаги ще запомня, че в точният момент, намираш точният човек и с Божията помощ, всичко се нарежда. важното е да запазиш разсъдъка си и добрите намерения. като за финал ще дам и положителният си глас за Ани от Пловдив и Бобо. Ани ми е помагала в много тежки моменти, за което съм и адски благодарна, а Бобо, мисля, че е един добронамерен човек, който не търси НИТО ЛЕВ за помощта, която предоставя и той единствено ми даде най-смислените отговори на моите въпроси, казах смислени, не желани (не това,което ми се е искало да чуя). км желая на всеки от вас здраве, щастие и много късмет в търсенето на най- желаното ! Успех !!!

аз съм чела за стария ходжа Исмаил от с.Краище добри отзиви,някой беше писал тук в форума че бил починал отдавна,но намерих статия с интервю за него от една журналистка края на август 2013 г,човека си е жив на около 85 години някъде.хубаво си написла  цитирам-"може да си разкодира плетеницата и ако Бог вижда, че искаш да си помогнеш, ще те изпрати при правилният човек, точно когато трябва ",да но винаги се намира пак някоя гад която ти прави да почерни живота ,съжелявам много което ти си случи преди 2 месеца,дано всичко да се оправи и господ да те пази  Hug
аз ходих при младият Исмаил, а старият наистина е жив и е на 93 год Simple Smile била съм веднъж преди години и при старият, но не почуствах силата му или някаква помощ, а почти всеки, който е бил при него (всеки,който познавам, не става въпрос за нещо прочетено някъде, а лично от човека чуто), всеки е адски доволен даже съм чувала какви ли не меко казано чудовати неща. относно гадовете, които отново ти правят, ето за това след изчистване, можеш да си направиш и защита Simple Smile благодаря за пожеланията и пожелавам на всеки здраве, късмет и Бог да ви пази !

те всички слагат защити ,обаче все са "пробиваеми" излизат техните защити,младият да не роднина на този дядо или това друг ходжа?

# 67
Аз пак с питанка?Някой знае ли горе долу къде живее Анелия Лечева от Пловдив защото имам работа в града !Тоест ако работата ми и нейния адрес са в една посока да си запазя час!Благодаря!

# 68
Здравейте!
 Май не му е тук мястото newsm03, но имам питане. Търся  ясновидка от импулсните телефони, казва се Мия. Доста дълго време ползвах услугите ѝ, но от 2 години нямам връзка с нея. Телефоните на които и звънях преди, вече не са актуални!  Weary
Реших да се обърна за помощ към БГ мамите, защото тук влизат доста хора и все някой може да е чувал за нея!
Преди години /повече от 10/ една приятелка ми беше дала телефона ѝ, и аз подходих много скептично, но още при първото ми обаждане тази жена ме “разби“! newsm09  smile3506
Обиколила съм почти всички известни и неизвестни “магове“ у нас /Цв. Рангелова, Вили, Радина, Катя, Дали, Светлина, Б.Караджов, Н. Узунов и т. н., но никой в прогнозите си не можеше да и се опре и на малкия пръст!!!
Услугата за имп. тел. е доста скъпа, затова съм я търсила само за много важни неща.
Успеваемостта на нейните прогнози беше над 90 %!
Моля, ако някой от вас има информация за тази жена да  пише! newsm17
Никога не съм я виждала, но ще я позная по специфичният глас.

# 69
здр,спешно знае ли някой чувал ли е за един дядо от село Брусен до Мезрда?? много познавал,,,

И аз съм чувала за, че има някакъв дядо, който познавал. Ако някой е ходил да пише.

# 70

[/quote]

Melissa77,

Незнам какво да ти кажа.... 50лв. са си солидна сума, зависи кой какви доходи има, разбира се, преди беше 40лв. /мен това ме спира да отида при нея за сега, /жалко, че други момичета не пишат, ако са я посещавали да кажат мнението си...Но честно да ти кажа човек, който има дарба, не би трябвало да има такса или по-точно не толкова висока...

# 71

Melissa77,

Незнам какво да ти кажа.... 50лв. са си солидна сума, зависи кой какви доходи има, разбира се, преди беше 40лв. /мен това ме спира да отида при нея за сега, /жалко, че други момичета не пишат, ако са я посещавали да кажат мнението си...Но честно да ти кажа човек, който има дарба, не би трябвало да има такса или по-точно не толкова висока...
[/quote]

Моля те , разкажи ми щом си ходила   Hug

# 72
  • София
Момичета и момчета,

Искам да Ви попитам за нещо. Как ще се процедира с това включване и изтриване на потребители в анкетата. Сега получих ЛС да се изтрият данните на Лидия от анкетата, защото жената не желаела да и се публикуват данните в темата.

Изтрила съм телефона на Лидия от анкетата, за момента.

# 73
Момичета и момчета,

Искам да Ви попитам за нещо. Как ще се процедира с това включване и изтриване на потребители в анкетата. Сега получих ЛС да се изтрият данните на Лидия от анкетата, защото жената не желаела да и се публикуват данните в темата.

Изтрила съм телефона на Лидия от анкетата, за момента.

Не знам, на някои не им пука, но има доста мнителни от тях още в телефонните разговори.
Ваня Спасова беше на път да не ме вземе утре точно поради тази причина.
Искаше да знае от къде й имам телефона, казах приятелка, искаше име...и ако наистина съм знаела от приятелка - значи трябвало да знам и къде да отида.
Миналата седмица ги бях почнала всички подред от анкетата - подобни въпроси, една направо ми затвори, когато й казах - от Интернет.
Явно се пазят от такава "публичност" и предпочитат "рекламата" от познат на познат.
Но имайки впредвид "модерните" времена в които живеем - Интернет е най могъщото място за реклама.Дори и такава.
Верно, че сме им изтипосали телефоните без тяхно съгласие и като се замисля не знам дали е правилно, но да се отговаря непрекъснато на Лични с въпроси за координати също не е много приятно занимание.
Тя анкетата няма лошо да си седи с имената, да си обсъждаме коя какво може и не може, но за телефоните не знам...на мен ми направи впечатление, че на Живка беше публикуван дори целия адрес.А това е адреса на апартамента, в който си живее, не е адрес на офис в който приема само.

# 74
Melissa77, права си, че това са лични данни и има някаква граница, като например това с точния адрес...

Има много обаче телефони присъстващи в анкетата, които са публикувани и в много други сайтове и обяви.

А и да не забравяме както наскоро написах, че много от ясновидците забогатяха именно от тази тема и нашите проблеми. За тях тази тема е реклама, която малцина биха могли да си позволят. Писала съм наскоро подробен пост за това и не искам да се повтарям...Та много от това, че не искат да присъства ми се струва като едно преструване...Щом искат да взимат такси, значи не биха имали и против да присъстват тук, където сме тяхните потенциални клиенти- логично.

Melissa77, желая ти успех утре. Дано останеш доволна и ще те очакваме да споделиш по твоя си начин.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт