Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Пловдив
Хиляда на сто ще е някаква подобна тарифа,то е от ясно по-ясно #Cussing out

# 256
  • София
irina 77,Ивелина Христова не е ли от Пловдив ? Може и да бъркам , но ако е там посети я .

Видях ,че има телефон за личен прием!Но знае ли някой колко струва един сеанс при нея?Четох че около ,150лв а аз нямам толкова!Ако някой знае и е ходил моля да сподели Praynig Sad

Стига бе хора , това е лудост #Crazy

# 257
  • Пловдив
irina 77,Ивелина Христова не е ли от Пловдив ? Може и да бъркам , но ако е там посети я .

Видях ,че има телефон за личен прием!Но знае ли някой колко струва един сеанс при нея?Четох че около ,150лв а аз нямам толкова!Ако някой знае и е ходил моля да сподели Praynig Sad

Стига бе хора , това е лудост #Crazy
Явно те ми мислят за тъкиви .Луди ,че им даваме тези пари .

# 258
Привет, може ли малко информация за Ваня от Стара загора? Дали познава нещо?

# 259
Категорично потвърждавам за безмислието на всички гореизброени, но не мога да не спомена, че Мариана е действително клинично без-" ум"- ен случай! Ако застанеш близо до нея,  можеш да чуеш  в реално време хлопането на дъски в главата й, но пък определено не си струва да платиш 25 лв за атракцията.
Добавям и една отдавна некъпана баба Мария, с "офис", локализиран в разпадаща се къща на спирка на градския транспорт срещу кино " Гео Милев", както и таро "майсторката" Цветелина, която гледа и не вижда или в задната стаичка ,зад споменатата преди ден Елена от "Бяло море", или по китайски ресторанти и кафенета.
[/quote]

до ryannn
 Laughing Имам идея,издайте книга за врачките.С вашия изказ ще стане бестселър.Гаранция.Аз ще си я купя.

# 260
Категорично потвърждавам за безмислието на всички гореизброени, но не мога да не спомена, че Мариана е действително клинично без-" ум"- ен случай! Ако застанеш близо до нея,  можеш да чуеш  в реално време хлопането на дъски в главата й, но пък определено не си струва да платиш 25 лв за атракцията.
Добавям и една отдавна некъпана баба Мария, с "офис", локализиран в разпадаща се къща на спирка на градския транспорт срещу кино " Гео Милев", както и таро "майсторката" Цветелина, която гледа и не вижда или в задната стаичка ,зад споменатата преди ден Елена от "Бяло море", или по китайски ресторанти и кафенета.

до ryannn
 Laughing Имам идея,издайте книга за врачките.С вашия изказ ще стане бестселър.Гаранция.Аз ще си я купя.
[/quote]
========================================================================

Благодаря,sahara! Simple Smile  Отдавна си го мисля и ми се струва да е съвсем основателно,  но още по-отдавна населението в татковината не чете книги.Ще трябва по-скоро да ида при Венетка Райкова-виж,това вече се смята за авторитетна трибуна ! Laughing

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 21:26 от ryannn

# 261
Вече имам телефонен номер на циганката-ако някой го иска,моля на лични.

# 262
Хиляда на сто ще е някаква подобна тарифа,то е от ясно по-ясно #Cussing out

Теди рти като си от Пловдив ще имаш ли възможност да разпиташр за това колко струва сеанса при Ивелина ?

# 263
  • гр.Пловдив
Ще се поразровя,тя тази няма ли сайт като Анелия Лечева newsm78 Май нещо такова си спомням,ще проверя пак и ще пиша Peace

# 264
  • гр.Пловдив
www.ivelinahristova.com

Това й е уебсайта,аз хвърлих едно око,има директен чат,онлайн въпроси и отговори и телефони за контакт в офиса-предполагам там ще се записват часовете и може да се пита за таксата Peace
Изглежда ми доста културно,аз ще звънна в понеделник да попитам и ще се пробвам при тази,въодушевих се,стига естествено да е в границите на нормалното...

# 265
www.ivelinahristova.com

Това й е уебсайта,аз хвърлих едно око,има директен чат,онлайн въпроси и отговори и телефони за контакт в офиса-предполагам там ще се записват часовете и може да се пита за таксата Peace
Изглежда ми доста културно,аз ще звънна в понеделник да попитам и ще се пробвам при тази,въодушевих се,стига естествено да е в границите на нормалното...

Хайде разбери а после ми пиши! PraynigБлагодаря   bouquet

# 266
За Невена от Пловдив да сте чували - лее курушум и гадае по него?

Пловдив! Пловдив! Търсете я, де! Добра е, но адрес на зная.   Туркиня, женена за българин. /починал/

# 267
mila16,кутията ти е пълна

# 268
никога не съм я чувала тази невена нещо друго знаем ли за нея че да започна издирване newsm78 newsm78

# 269
никога не съм я чувала тази невена нещо друго знаем ли за нея че да започна издирване newsm78 newsm78

Невена, която беше нна Ботев ли?

Общи условия

Активация на акаунт