Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • бургас
ОХ НА КАРТИ ГЛЕДА,ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИНУТИ,САМО ГИ НАРЕЖДА И ИЗГОВАРЯ ДВЕ ТРИ ДУМИ НА КРЪСТ,НИ ЗА БЪДЕЩЕ КАЗВА НЕЩО НИ ЗА МИНАЛО,,ЕДНА ПОЗНАТА Е ДОВОЛНА ОТ НЕЯ ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯ,ДНЕС ОТИДОХ С НЕЯ,ДА ГЛЕДА И НА МЕН ОТ ЛЮБОПИТСТВО,И НАКРАЯ НЯМА ДА СИ МЪЖА СИ.... ooooh!

не се връзвай и шашкай на глупости на Азизова баба  Laughing в предишните теми писаха момичета за нея ,че нищо не познава,не си набивай лоши мисли,нали знаеш за каквото мислиш такова и предизвикваш  Peace Peace Peace

# 376
  • Под Слънцето
Я по позитивно да вземете да мислите и да разкарате  простотиите от мислите си , за да ви се случат хубавите неща

# 377
Цеца и на мен ми каза юли месец ...три планини имам... и много букви

# 378
  • бургас
Я по позитивно да вземете да мислите и да разкарате  простотиите от мислите си , за да ви се случат хубавите неща

newsm10 newsm10 newsm10

# 379

саксиика
Жена

саксиика Регистриран
Re: Ясновидци/врачки - тема 22
Ср., 26 Март 2014, 19:50   #230
Цитирай
Знае ли някой нещо за Любка ?Тя е от Петрич ул.Здравец 1 тел.0895939964 моля Ви за коментар

# 380
Тръгвам към Плевен, нещо има ли там?

Вчера намерихм е в Попово още една звезда, която просто позна всичко едно към едно.
Бъдещето обаче не го описа розово.
Снощи преди да спя установих, че не знам дали е познала изобщо нещо, но със сигурност измъкна всичко, което мисля от главата ми.
Т.е тя вадеше моите мисли и ми ги говреше и логично че бъдещето в тях не е никак розово.
Не ми каза една по различна дума от това, което мисля.
Бях и при Снежа, но там е като при Божка, второ посещение - куп глупости.
Бяхме три и тите чухме едно и също за себе си...

Та нещо в Плевен? ooooh!

# 381
Коя е третата. Дай координати де. Аз вчера мислех на път за Шумен, първо да отидем до Попово, но без координати накъде?!

# 382
Не че бяхме при три, ние които ходихме - бяхме три.
Аз, Вики и една мацка от форума, която дойде от Варна в Попово и ходихме заедно.
Снежа е едната.Не знам дали защото бяхме повече хора в стаята и деца пищяха из двора, но и трите за себе си чухме почти едно и също.
Другата е Звезделина - тя направо с имена говори, телефон не взех, но адреса е Гагарин бл.9, на ет.1. и който и да попитате около блока ще ви заведе, ако имате нужда да я посетите.

# 383
Ами аз като ходя ще отида и при двете, пък защо не и при Надие, понеже и двамата със сина ми имаме нужда да ни леят куршум......а Снежа как да намерим?

# 384
0893 21 79 42, Снежа

# 385
Краса-Бяла Слатина,ако имате път Peace

# 386
# 387
Краса-Бяла Слатина,ако имате път Peace
Телефон?

# 388
0892325101 PeaceСподели после Praynig

# 389
Извинявам се тел. е на Краса Embarassed