Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 391
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Имах на идея, че искаш да кажеш да си я разваля, пък нека да не си вярвам. Просто след като не вярвам, че нещо съществува, как да дам и то не малка сума за мен (предполагам, че Цеца малко пари иска за такава услуга) за да се развали. Лично ми се струва нормален изход раздялата за връзка, която е изчерпана и виждаш, че човека до теб не е това, което искаш.  Wink  Предполагам, че повечето хора са имали поне една раздяла в живота си, което за мен е нормално.

Нормално ми се струва и не винаги чувствата да са споделени. За момента не мисля да развалям нищо, ако все пак някой ме убеди, че имам такова нещо ще си помисля. Аз съм питала Ангел и Светлана дали имам такъв тип намеса. Ангел каза, че не вярва в магии. Светлана каза, че има хора, които не ми мислят доброто, но сама се справям добре с отблъскването на негативната енергия, която ми отправят.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 22:19 от 404NotFound

# 466
А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка.Задължително се ходи 3 пъти.

МОЛЯ?!? И има хора, които позволяват това!?!

Те плащат за това!Нещо като лунапарк.

Е. Щом така искат .......
Оо не знам да кажа ли за съжаление...аз също съм ходила...връзва ти краката на един синджир ,клатушка те ,мъмри си нещо под носа и след около може би 5 мин те сваля долу... #Crazy Нахакана баба  ooooh! hahaha Носеше и се голяма слава из Добрич...

И това с каква цел?  Shocked

Цеца и на мен януари ми каза, че имам магия. Март ми каза, че съм нямала, било лош период това с трите планини. После ми измисли друга планина и друга диагноза за чистене.

Че има магии, има, но далеч по-малко от спекулирането. Просто защото има малко хора, които успешно да я измайсторят. С уроки е пълно. Както и житейски трудности и не всичко задължително е магия. Влезеш ли веднъж в порочния кръг на развалянето, по-добре да имаш дълбоки джобове, защото това няма да секне.

Та в крайна сметка в тази тема основния тон на дискусията е, че няма свестни врачки, така ли? Няма ли тук поне една, която да познава успешно бъдещето - освен Цеца (чиито прогнози при мен са все още в сферата на прогнозите и не се знае биха ли станали реалност)?

# 467
Да кажа и аз своя опит. Жената, при която съм ходила 5,6 пъти познавам от 15 години.
Преди 4год. водих малката си дъщеря, за себе си подпитах-мълча като риба и отклоняваше разговора.
Случайно я видях преди 2 год. в един магазин, без да я питам ми говори за шефа ми.
За мен нито дума.
Сега се замислям, че на фона на всичките неща, които ми си случиха последните 4 години..............тя жената какво да ми каже.................да ме шашне още повече, пък и аз бях убедена през цялото време, че ме чака тежко време.
Сега май успях да разсека  възела и смятам да отида, пък да видя пак ли ще мълчи, което вече ще е лошо Simple Smile

# 468
  • София
below the surface Благодаря ти за споделеното мнение. Ако пак я посетя ще я питам дали имам или не. Тя уж ми показваше на картите, че имам, ама аз не знам значенията на картите и.  За момента не мисля да влизам в порочните кръгове за разваляне, че нещата могат и да станат и по зле.

При мен за момента само Ани астроложката е имала някакви частични попадения. Тя самата ми е казвала до 60% познаваемост. Честно казано не знам дали и толкова има, но просто другите за момента са къде къде по назад. Но пак явно си е до човек, защото за Ани има не малко отзиви, че нищо не е познала.

# 469
А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка.Задължително се ходи 3 пъти.

МОЛЯ?!? И има хора, които позволяват това!?!

Те плащат за това!Нещо като лунапарк.

Е. Щом така искат .......
Оо не знам да кажа ли за съжаление...аз също съм ходила...връзва ти краката на един синджир ,клатушка те ,мъмри си нещо под носа и след около може би 5 мин те сваля долу... #Crazy Нахакана баба  ooooh! hahaha Носеше и се голяма слава из Добрич...

Абе, люде....как може да ви се стори добра идея бабаит баба да ви провесва по синджири,ако й платите за това....Ще се инвалидизираш , ще се пребиеш току под мустака на бабата....Нямам представа от красотата на Добрич и региона, ма едва ли си струва да се  гушне     bouquet  там и то по описания, будещ много тежки психиатрични въпроси , метод!
Направо е удачно да цитирам законовото основание за поставяне под запрещение.

# 470
И аз ще изчакам още малко и ще пиша дали при мен Ани е познала Rolling EyesНо едва ли ще се случи Rolling Eyes newsm78

# 471
ryannn....  Hug
относно астроложката Ани от Пловдив: тя не предсказва бъдещето, а казва движението, разположението, съвпади и т.н. на планетите от хороскопа на даден човек и евентуалните силни периоди за дадено събитие, НО от нас зависи дали ще направим първата крачка или ще си стоим и чакаме...

# 472
ах,недей! астроложката Ани,на мен баш нищо не можа да разчете-при абсолютно точен час на раждане./нищо против теб нямам ,да не вземеш да се засегнеш сега Hug

# 473
Аз мисля ,че м .ноември се консултирах с нея по скайпа!Каза ми ,че до рожденния си ден, който е скоро, ще започна работа!Ще работя 2г и половина и много ще си харесвам тази работа!

# 474
С дедО ви Данчо от Ягодово какво стана? Няма отчети.

# 475
ах,недей! астроложката Ани,на мен баш нищо не можа да разчете-при абсолютно точен час на раждане./нищо против теб нямам ,да не вземеш да се засегнеш сега Hug
Няма проблем-нали си споделяме... Wink

# 476
Оо не знам да кажа ли за съжаление...аз също съм ходила...връзва ти краката на един синджир ,клатушка те ,мъмри си нещо под носа и след около може би 5 мин те сваля долу... #Crazy Нахакана баба  ooooh! hahaha Носеше и се голяма слава из Добрич...

За пръв път я чувам...А уж си знам града.  Rolling Eyes За Керанка съм по-съгласна, че има слава..ама тя е на демоническо ниво Керанка..  newsm36

# 477
  • София
Здравейте,
отдавна не съм писала, но Ви следя всеки ден. Вчера звъннах на Светлана от Сухата река, защото исках да я попитам нещо много важно, свързано с мое решение за живота ми и семейството ми. Първо да кажа, че никога не съм ходила при нея и още в началото я попитах дали мога  за една минута да поговора  с нея. Обаче прогнозата, която ми даде беше ужасна. Не искам да влизам в повече обяснения, ако някой иска ще споделя на лични. Но въпроса ми е може ли да каже неща за бъдещето, което е свързано със здравословен проблем само и единствено по телефона, без да ме познава и изобщо без да ме е виждала. Моля, ако някой има наблюдения и сбъднати прогнози по телефона, нека сподели...

# 478
Не се притеснявай GERBER,аз до сега не съм чувала да консултира по телефона newsm78.Не знам дали не бъркам,но са ми казвали че всички така наречени ясновидци искат поне един път да са виждали човека,за да може евентуално да дадат някаква информация по телефона.Надявам се да не е права за това което ти е казала,между другото аз ходих при нея и не мога да кажа че съм очарована и на мен ми даде много мрачна прогноза newsm78.През цялото време говорех предимно аз...не мога да разбера защо се чака толкова време при нея.Преди една седмица и се обадих за час и ме записа чак за 14май #Crazyза леене на восък става въпрос,тъкмо ще видя този път какво ще ми каже/със сигурност няма да ме е запомнила от преди 3месеца,още повече какво ми е казала тогава/ Wink

# 479
Здравейте,
Някой успя ли да намери кординати на Краса от Бяла Слятина?

Общи условия

Активация на акаунт